Felicitari andr@,camady,dananagi, racheel!Bv Ralu!
Raspunsuri - Pagina 2
lorena_86 spune:
fetelor eu merg sa bucataresc dar lac calc deschis sa vad noutati de la bebelu asa ca mai bag un ochi pe aici
merg sa ma apuc de salata de boeuf si sa fac eclere....preferatele mele
va pupic pe toate
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
andr@ spune:
nu stiu bella, cel mai nasol e ca testul banda (minut)nu stiu in cat timp s-a inrosit (ptr ca l-am aruncat la gunoi si abia dupa 2 ore am dat de el) iar cel caseta l-am facut la 11 dupa o ceasca buna de cafea
SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
andr@ spune:
lore eu am facut la craciun eclere, mmmm ce bune au iesit acum cu bb o sa ii cedez locul sotului la gatit
lorena_86 spune:
andra da-mi si mie pe pm retata.....daca ai timp ca eu nu am mai facut niciodata....am cumparat si acum am luat retete de pe net dar nu stiu care e mai buna
doar daca ai timp
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
bellasamoyed spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andr@ nu stiu bella, cel mai nasol e ca testul banda (minut)nu stiu in cat timp s-a inrosit (ptr ca l-am aruncat la gunoi si abia dupa 2 ore am dat de el) iar cel caseta l-am facut la 11 dupa o ceasca buna de cafea SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC |
mai pesimist-o...vrei bataie? ESTI GRAVIDA bucura-te trb sa fie cel mai minunat lucru din lume sa aflii ca o sa fii mamica.
ale naibii teste ale mele niciodata macar unu sa aiba 2 liniute chiar si dupa 2 ore. never. daca era din prima doar linia de control pai asa ramanea.
asa ca..... nu mai nega. fii happpy ca vei fi mamica
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
andr@ spune:
lore ti-o trimit pe mail
dananagi spune:
feteleeeeeeeeeeee,am facut testul.se vede a doua liniuta foarte,foarte slab.nu prea sint sigura daca e pozitiv.adevarul e,ca la magazinul de linga mine nu au teste de calitate.au doar teste ca paiul.nu stiu ce sa cred.azi merg la cumparaturi cu sotul si imi iau un test de calitate si il fac maine cu prima urina.voi ce credeti?daca a doua liniuta e foarte slab vizibila,e pozitiv?
bellasamoyed spune:
fetelor azi am o zi grea tin dieta doar cu lichide
trb sa dau si eu un pic jos din burtica pana maine seara ca se vede nasol colacelul in rochie
aspiranta la bebik
lorena_86 spune:
cate gravidute
dana felicitari....eu zic ca daca se vede sunt sanse de bebe.....hai ca tinem pumnii pana mai faci unul.....bravoooooooooo
bellasamoyed spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dananagi feteleeeeeeeeeeee,am facut testul.se vede a doua liniuta foarte,foarte slab.nu prea sint sigura daca e pozitiv.adevarul e,ca la magazinul de linga mine nu au teste de calitate.au doar teste ca paiul.nu stiu ce sa cred.azi merg la cumparaturi cu sotul si imi iau un test de calitate si il fac maine cu prima urina.voi ce credeti?daca a doua liniuta e foarte slab vizibila,e pozitiv? |
deci nu pot sa cred a treia graviduta intr-o zi.....FELICITARIIIIII
mai eu sincer cred ca cat de proaste ar fi testele nu am auzit pe nimeni sa arate pozitiv si sa nu fie. de fals negativ am auzit da fals pozitiv nu. asa ca esti GRAVIIII
aspiranta la bebik