Felicitari andr@,camady,dananagi, racheel!Bv Ralu!
Raspunsuri - Pagina 19
lorena_86 spune:
fetelor va las merg la bucatarie ca am multa treba
revin mai tarziu

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
racheel spune:
Fetelor si eu plec la bucatarie.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
.
Doamne, ajuta-ne in continuare!
ankcta spune:
Spor la trb.
Si la mine merge cuptorul
Bine ca am terminat si de spalat....of ce harnica am fost ![]()
Ancuta , in curand 
camcris spune:
lore vine sotul la 16:00 ai facut de mancare sau nu mai mananca azi![]()
hai nu mai fi suparata ca si io am credit pentru o masina
si am pus rata destul de mare, noroc ca este in lei si este rata fixa
cu toate ca la tine este o situatie foarte grea noi nu am stiut niciodata, eu te sustin indiferent de ceea ce vrei sa faci 
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
annare spune:
gata fetele nu mai scrieti nmk? mie imi place foarte mult sa ve citesc din umbra
.....atat de mult ma bucur pt cele 4 gravidutze

sa aiba sarcini usoare si bebei sanatosi....acum si noi aspirantele trebuie sa fim si mai optimiste pentru ca sunt sigura ca anul 2011 ne va aduce la toate bebelul mult dorit...pupici pt toate

racheel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bellasamoyed fetelor vad ca rezist eroic fara papa ![]() am bagat pana acum pe putin 2 l de lichide, din care jum de litru de ceai de patrunjel...care culmea nu e rau deloc la gust. mai nasol e ca am toata casa plina de dulciuri si bunatati si nu stiu pe unde sa ma mai uit ca sa nu le vad ![]() Cu ajutorul lui Dumnezeu in 2011 o sa fiu ![]() |
bella, bea ceai de cretisoara 2-4 cani pe zi.Ajuta la implantare.
Eu am baut in ultima luna.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
.
Doamne, ajuta-ne in continuare!
p@ulici spune:
Fetelor, pt ca am vazut ca ati pomenit de patrunjel, atentie este contraindicat in sarcina, nu e recomandat consumul lui
Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare
Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi
ankcta spune:
Lore gata treaba?
Eu mai am cremele si gata, astazi termin cu mankrea. Maine aranj un pic prin ksa
Ancuta , in curand 
ankcta spune:
Fetele dar unde faceti voi rev de va gatiti atat?! ![]()
K eu fac aks, cu nasi, prieteni, offffff ce-i pe capul meu 
Ancuta , in curand