Felicitari andr@,camady,dananagi, racheel!Bv Ralu!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Bella incerc din decembrie exact de revelion, atunci am fost in perioada ovulatiei, si acum in decembrie .

Lupt, fara incetare pentru realizarea visului mult dorit.

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

deci e clar regula de 1 an functioneaza...inseamna ca dr. meu nu vb prostii

din pacate eu mai am pana fac un an de incercari

Cu ajutorul lui Dumnezeu in 2011 o sa fiu

Mergi la inceput

Fetelor eu am ramas Gravida cu ajutorul SF. Nectarie.M-am rugat la toti sfintii.

DIn septembrie am inceput sa citesc acatistul Sfantului Nectarie, si in paralel am citit acatistul Sfintilor Parinti Ioachim si Ana(40 zile),acatistul Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea(40 zile) si Cinstitul Paraclis al SFintei si Dreptei Ana(o citesc de 22 de zile, dar tot 40 de zile se citeste) este o rugaciune pe care mi-a dat-o un parinte duhovnic de la o manastire.
pe Sfantul Nectari l-am citit neintrerupt.Am zis ca-l citesc pana se intampla minunea dar, acum imi pare rau sa renunt o sa-l citesc in continuare.

Fetelor, cumparati-le si cititi-le.

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

am facut testul...astept rasp...da va zic de acum ca o sa fie negativ

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Fetelor eu am ramas Gravida cu ajutorul SF. Nectarie.M-am rugat la toti sfintii.

DIn septembrie am inceput sa citesc acatistul Sfantului Nectarie, si in paralel am citit acatistul Sfintilor Parinti Ioachim si Ana(40 zile),acatistul Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea(40 zile) si Cinstitul Paraclis al SFintei si Dreptei Ana(o citesc de 22 de zile, dar tot 40 de zile se citeste) este o rugaciune pe care mi-a dat-o un parinte duhovnic de la o manastire.
pe Sfantul Nectari l-am citit neintrerupt.Am zis ca-l citesc pana se intampla minunea dar, acum imi pare rau sa renunt o sa-l citesc in continuare.

Fetelor, cumparati-le si cititi-le.

Doamne ajuta!

ai citit in fiecare zi? eu le am deja da recunosc ca citesc cand simt nevoia sa ma linistesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

va saluta o fosta aspiranta de 2 ori
va citesc dar nu am mai postat.....iar acum can am vazut 4 gravidute de o data am intrat sa va felicit!!!! minunat!!! sa aveti sarcini usoare pana la capat!!!!!!!!

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan32

AMR 8 s !!!

Mergi la inceput

test negativ, linia de control e super stearsa. la cata apa am baut cred ca e normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

yasmi....ce repede a trecut timpul
ce faci?
cum mai esti?
multumim ca ne-ai vizitat

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Bella, citeste-l in fiecare zi.Si dute si la Radu Voda, roaga-te, da acatiste, spovedeste-te.

Multumesc, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea

Doamne ajuta-ne!
[/i] [/b]

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Bella, citeste-l in fiecare zi.Si dute si la Radu Voda, roaga-te, da acatiste, spovedeste-te.

Multumesc, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea

Doamne ajuta-ne!
[/i] [/b]

am fost la radu voda...si cu siguranta o sa ma mai duc.
o sa ma apuc si eu sa citesc acatistul sf nectarie zilnic. sper sa reusesc

Mergi la inceput