Felicitari andr@,camady,dananagi, racheel!Bv Ralu!
Raspunsuri - Pagina 14
bellasamoyed spune:
trimite al meu sot pe cineva ac sa imi aduca un test
da eu ma intreb daca il fac la ora asta dupa ce am baut un butoi de apa oare mai iese ceva?
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
luiza77 spune:
BUN VENIT NATALIA...Ralu iti doresc multa sanatate, recuperare usoara si asteptam poze cu fetita, va pup.
Doamne ce bucurie pe aici, am si plans cand am citit cate fete au anuntat ca sunt insarcinate, va felicit din toata inima pe toate si va doresc o sarcina usoara si multa sanatate...ce mult ma bucur pentru voi.
Maine nu cred ca reusesc sa intru si vreau sa va urez LA MULTI ANI!, un An Nou fericit, sanatate, bucurie si iubire, va doresc din toata inima ca anul 2011 sa va aduca liniutzele dorite si sa va implineasca visul de a devenii mamici, va imbratisez pe toate cu mult drag si va doresc din suflet tot binele din lume si sa ramaneti optimiste si pline de speranta, va iubesc pe toate si sa va distrati zilele acestea. Despre mine va pot spune ca sunt bine, am primit astazi si rezultatul de la triplu test care mi-a iesit cu risc scazut pentru toate anomaliile si sunt tare fericita ca nu mai trebuie sa trec prin alt stres, acum astept pe 10 ianuarie sa ma duc la medicul ginecolog sa imi dea analizele pentru trim II de sarcina si sa imi spuna exact cand trebuie sa fac ecografia morfofetala ca sa ma programez din timp la o clinica in Bucuresti si apoi pe 20 ianuarie ma duc din nou sa imi interpreteze analizle si sa fac o ecografie sa il mai vad pe Matei cat a mai crescut.....cam atat va doresc din suflet Srabatori luminate, cu multa liniste si fericire....va pup pe toate.

16+ cu
Matei
racheel spune:
bella iese, eu primul test pe care l-am facut era de ma minut costa 3 lei.Acum am fost sa-mi cumpar Sure chech si mi-a iesit tot pozitiv.
Si eu am mancat si am baut apa, ciocolata calda.
Hai bella 

Lupt, fara incetare pentru realizarea visului mult dorit.
Doamne ajuta!
lucianamoga spune:
Fetelor nu stiu daca mai pot intra maine pe forum asa ca va urez de pe acum un An Nou fericit , plin de bucurii si cu multa sanatate.Sa dea Dumnezeu sa ne vedem cu toatele visul implinit!
Si sa aveti o noapte magica la intrecerea intre ani!

bellasamoyed spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui racheel bella iese, eu primul test pe care l-am facut era de ma minut costa 3 lei.Acum am fost sa-mi cumpar Sure chech si mi-a iesit tot pozitiv. Si eu am mancat si am baut apa, ciocolata calda. Hai bella ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lupt, fara incetare pentru realizarea visului mult dorit. ![]() Doamne ajuta! |
la tine a iesit pt ca e bebe....la mine nu e sigur nimic decat o intarziere idioata

aspiranta la bebik
ankcta spune:
Fetele
Camady a deschis odiseea de sept-oct
Stiti k acolo vom ajunge si noi curand 
Ancuta , in curand 
ankcta spune:
Bella dak se poate face in orice moment al zilei este OK.
Poate vei fi a cincea

Ancuta , in curand 
lorena_86 spune:
racheel cum a reactionat sotul?
mai ales cu problemele lui?
cred ca este in al noualea cer
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
racheel spune:
lorena, daca iti spun nu-ti vine sa crezi.El tot timpul imi spunea ca si ce daca are asa putini unul trebuie sa fie bun,si ca i-a spus lui un prieten ca el a reusit cu 2 mil, si
eu ii dam pastile cu pumnul, de multe ori imi zicea ca nu le mai ia iar eu
si tot asa.Dar, este si el fericit.
Dupa ce am vazut spermograma cu 1,5 mil, pe 20 decembrie am zis ca asta este fac FIV, si uite acum...
Lupt, fara incetare pentru realizarea visului mult dorit.
Doamne ajuta!
bellasamoyed spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui racheel lorena, daca iti spun nu-ti vine sa crezi.El tot timpul imi spunea ca si ce daca are asa putini unul trebuie sa fie bun,si ca i-a spus lui un prieten ca el a reusit cu 2 mil, si eu ii dam pastile cu pumnul, de multe ori imi zicea ca nu le mai ia iar eu si tot asa.Dar, este si el fericit.Dupa ce am vazut spermograma cu 1,5 mil, pe 20 decembrie am zis ca asta este fac FIV, si uite acum... Lupt, fara incetare pentru realizarea visului mult dorit. ![]() Doamne ajuta! |
inca o data confirmarea ca Dumnezeu e sus si cand nu ne asteptam atunci ne arata.

tu probabil te-ai si linistit cand ati luat decizia de fiv si atunci s aintamplat minunea
cefrumos.de cat timp incerci?
aspiranta la bebik