Acid hialuronic impotriva cearcanelor
Am cearcane de cand ma stiu...in parte pt.ca in general dorm cam putin si cam prost.
Am constatat insa ca o data cu trecerea anilor petele albastre din jurul ochilor nu reperezinta neaparat cea mai mare pacoste...ci micile adancituri de sub ochi...ca un fel de santuri. Pe astea le urasc si vad ca incep sa se accentueze. Partea proasta este ca pentru ele nu exista creme minune - m-am interesat si eu oricum nu cred in minuni- singura solutie ar fi fillingul cu acid hialuronic, colagen sau grasime proprie. Cum insa nu sunt convinsa ce rezultate ar fi si cum as arata dupa, m-am hotarat sa imi fac filling cu acid hialuronic, pt. a vedea daca rezultatele sunt vizibile si daca merita o investitie intr-un microfilling cu grasimea proprie care cica ar fi permanent. In cazul acidului hialuronic efectul tine cam un an.
Acum insa as vrea sa stiu daca si-a facut cineva si daca sunteti multumite de rezultate.Si unde sa ma duc, sunt o multime de doctori, insa, desi este o procedura simpla, cere migala, atentie, indemanare.
Precizez ca sunt din Bucuresti si nu o sa ma deplasez in provincie chiar daca pretul ar fi mai mic.
Merci mult, astept sugestii si raspunsuri. Ar fi taaare binevenite
Raspunsuri
Mirela72 spune:
Nu stiu prea multe sa-ti spund despre acidul hialuronic, tot ce stiu este ca efectul e de aprox 6-8 luni, iar cel cu grasime proprie cu siguranta nu e permanent, poate 2 ani, nu mai mult. Se absoarbe.
Mire-mama de fetita frumoasa
http://community.webshots.com/user/Papucica
iarina spune:
Si 2 ani ar fi bine...banuiesc ca aceasta durata depinde si de textura pielii tale si de cum te vei hidrata. Desi pretul e destul de piperat.Insa as prefera sa incerc cu acid hialuronic ptca.:
1. Este mai ieftin
2. Daca nu-mi place in 6-8 luni dispare
3. Vad ce rezultate sunt si daca se merita un microfilling cu grasime proprie
4. este rapida interventia si dureaza cateva minute
Eu insa nu am incredere in fotografiile lor cu inainte/dupa - cred ca-s putin prelucrate, de aceea voiam sa stiu daca si-a facut cineva, sau daca macar stiti si ati vazut pe cineva care si-a facut.
iarina spune:
deci nimeni nimic ? tot astept poate poate oi avea noroc si si-a facut careva si ma poate ajuta cu o informatie.
Sabina spune:
eu ma dau cu rexaline de la sephora (cu acid haluronic ) s sunt f multumita, ma refer la crema de ochi.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
iarina spune:
Sabina ce imbunatatiri ai vazut? S-a estompat culoarea cearcanelor sau si urmele mai adanci de sub ochi?
Sabina spune:
s-a estompat un pic culoarea , dar la mine nu f mult ca am pielea inchisa acolo de cand eram copil, si cand nu uit sa ma dau seara SI dimineata pielea arata ca la 18 ani acolo.
Cum mi-am alaptat copiii
iarina spune:
Hm..suna suspect de bine
Rexaline zici ca se numeste? Cat costa? Eu sunt cam sceptica cu cremele in ceea ce priveste cearcanele, dar ar merita sa incerc.
mianna spune:
Sabinelule, de ce induci lumea in eroare si nu spui ca tu in general arati oricum ca la 18 ani? (pentru cele care n-au vazut poze cu Sabina, nu, nu glumesc deloc).
Sabina spune:
uf, nu mai stiu cat costa. destul de mult, oricum, n jur de 2 mil (poate sa fie 1.5 sau 2.3....efectiv nu mai stiu)
dar te tine o groaza crema de ochi.
Mianna,
alea erau poze mai blurate asa...ia sa vezi una la lumina de soare de aproape cu toate ridurile...:))
a, plus ca nenorocitu de medrol umfla urat fata, dar umfla si ridurile:))
Cum mi-am alaptat copiii