Dovleceii veseli intampina impreuna 2011!!! (15)
Raspunsuri - Pagina 9
MangaGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carinablanca Raluk, am luat colebil, dar am luat deja 3 si tot nu ma lasa starea asta. Sper sa fiu mai bine maine. Multumesc. SIncer, tare ma oftica ca e sarbatoare cu ulte mancaruri bune la frigi (ca eu tare sunt gurmanda de felul meu) si fix acum cand am liber la orice si nu sunt la cura nu pot anca si mi-e si rau pe deasupra. Cred ca e un semn ca trebuie sa tin regim anul asta si sa dau jos cate ceva din sunculite. Mami si Maria in asteptarea lui Mos Craciun |
eu incep de luni. acum am treaba cu nistew macaroane cu branza. cu miere. de parca mai conteaza la cate calorii au!
Manga & Aidan love
www.bebestepz.blogspot.com
carinablanca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui MangaGirl
uite io preste un tort om de zapada din ala vegetarian din cartea elenei pridie. simplu ca sa-mi tina de urat: orez, mere, miere si stafide. Manga & Aidan love www.bebestepz.blogspot.com |
Macar atat. Eu am prestat doar niste Votca, ca e singura d ela care nu mi-e rau.
Mami si Maria in asteptarea lui Mos Craciun
Iulika29 spune:
Carinablanca te pup mami si sper så iti revii la stomåcel.
Manga eu te inteleg ca iti e urat fara Sergiu.Si mie mi-ar fi dar ma bucur mult ca macar il ai pe tatal tau cu tine chiar daca doarme.
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 30+ cu cu fundita
Vine,vine Mos Craciun!!
raluk16 spune:
Maria mersi ca mi-ai amintit de cartea aia. O pusesem la naftalina pentru ca la inceputurile diversificarii noastre o luasem asa incet, incat chiar si Elena Pridie era avansata
Carina baga si un vin de casa , eu cu asta imi rezolv orice problema de digestie dificila. Apoi daca si tu trebuie sa tii regim, eu trebuia sa-l incep anul trecut .
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
Geneza 1:29 Si Dumnezeu a zis: "Iata ca v-am dat orice iarba care face samānta si care este pe fata īntregului pamānt, si orice pom, care are īn el rod cu samānta: aceasta sa fie hrana voastra."
carinablanca spune:
Iulika, multumesc. SPer sa-mi fie mai bine pe maine.
Manga, ne apucam de cura impreuna. Poate iau eu ceva avans ca daca ma simt rau si maine pot sa zic ca am inceput de vineri si nu de luni.
MangaGirl spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui carinablanca
Macar atat. Eu am prestat doar niste Votca, ca e singura d ela care nu mi-e rau. Mami si Maria in asteptarea lui Mos Craciun |
pai avantaj toi, biensur...cine se simte bine si vesela? in nici un caz eu....parca imi atarna o piatra de stomac.
Manga & Aidan love
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui Iulika29 Manga eu te inteleg ca iti e urat fara Sergiu.Si mie mi-ar fi dar ma bucur mult ca macar il ai pe tatal tau cu tine chiar daca doarme. Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 30+ cu cu fundita Vine,vine Mos Craciun!! |
chiar s-a trezit....se barbiereste, sa nu-l prinda anul nou ravasit
Manga & Aidan love
carinablanca spune:
Raluk, mie nu imi trece cu vin din pacate, ca e bautura mea preferata. Merge doar cu tarie la mine cand mi-e greata. poate ma dreg maine cu putin.
Referitor la cura sunt sigura ca trebuie sa o tin. Mie mi se pare ca tu esti mai supla decat mine si nu ai de ce sa tii cura(cel putin din poze).
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui carinablanca Iulika, multumesc. SPer sa-mi fie mai bine pe maine. Manga, ne apucam de cura impreuna. Poate iau eu ceva avans ca daca ma simt rau si maine pot sa zic ca am inceput de vineri si nu de luni. Mami si Maria in asteptarea lui Mos Craciun |
pai nu-i corect....adik eu ce sa fac? rau singura?
Manga & Aidan love
raluk16 spune:
Am mers sa-l pupam si pe puiul scump la miezul noptii si n-am putut sa-l pup pe fata, sa nu-l trezesc. Eu i-am pupat un piciorus, si taica-sau fundul . Si i-am urat cateva de bine
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
Geneza 1:29 Si Dumnezeu a zis: "Iata ca v-am dat orice iarba care face samānta si care este pe fata īntregului pamānt, si orice pom, care are īn el rod cu samānta: aceasta sa fie hrana voastra."