Dovleceii veseli intampina impreuna 2011!!! (15)
Raspunsuri - Pagina 7
aricelul spune:
Buna,
va doresc un an nou mai bun, cu multa sanatate, multe bucurii si impliniri. Sa DD ca toti dovleceii sa fie sanatosi si sa auzim numai de bine in anul ce urmeaza !!!
Mary La multi ani de Sf Melania, sa fi sanatoasa si sa ai o sarcina usoara !
Raluk o sa vezi ce frumos o sa fie la 12 noaptea cand o sa-l strangi pe Alex in brate ...nici nu mai conteaza locul unde petreci.
Uka pupam pe Kitty sa se faca bine repejor. Petrecere frumoasa!
Alex hai nu mai fi suparata, ca vine acum anul nou si trebuie sa-l intampini cu zambetul pe buze.
Iulia multa sanatate Raducului si petrecere frumoasa la munte!
Fragutza ati ajuns la timp? cum e benul, tot big?
Hepi pupici Maiei sa-i treaca repede roseola.
Va las acum, ne pregatim si noi incetisor pt a intampina noul an.
La multi ani !!!
_
Ho ho ho ...vine Craciunul !!!
lutoniana spune:
La multi ani 2011 !!!!
va pup fetelor, atentie la alcool si la dovlecei
ne auzim la anu' si LA MULTI ANI !!!!
Sarbatori fericite tuturor dovleceilor si parintilor lor !!!!
crocodana spune:
Ladies,
Sa aveti un an excelent!
Va imbratisez cu drag!
PS. Am reusit sa citesc printre randuri...multumim pentru informatiile cu si despre dinti, la noi nu se pune ca avem doar doi....o fi bine? o fi rau?
Amilici Crocodilibici il urmareste pe Mos Craciun
mamideandrei spune:
www.youtube.com/watch?v=Zw1vvGYHQBw&feature=related" target="_blank">LA MULT ANI
CU SANATATE
SA VA DEA DOMNUL TOT CE DORITI,
ZILE SENINE SI FERICITE
LA MULTI ANI
SA TRAITI!!!
sa ne vedem sanatosi si la anul, sa aveti parte de clipe frumase, dovlecei sanatosi si veseli, atmosfera de vis!!!
Se scutura din nori, de sfinte sarbatori, povesti cu ingerasi, pentru copii poznasi, povesti cu sfinti parinti, pentru copii cuminti
ANDREI
mimika spune:
La multi ani! Sa va aduca 2011 numai bucurii, sanatate si pace in case! Si un bebe in burtica celor care doresc asta. Va imbratiseaza cu drag, mami cu Luca si Matei!
Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5
www.facebook.com/album.php?aid=199702&id=828628953&l=148be6c59d" target="_blank">poze cu noi
ralu_seby spune:
Dragi mamici, am intrat 1 minutel sa va urez din toata inimioara mea LA MULTI ANI!! Fie ca anul cel nou sa fie mai generos cu voi in toate!!
poponitzu' meu Matei-Andrei
noi te iubim, si impodobim
Te-asteptam la cuminti, ca sa ne faci fericiti!!!
diamar78 spune:
La multi ani!
Va urez un 2011 cu liniste sufleteasca si sanatate.
Uka, Carina sa treaca repede fierbinteala. Oare cat poate sa tina febra asta ca reactie a vaccinarii?
Alex, dar de ce esti trista mami, vomitat iar Zeina?
Raluci, de cand tot vreau sa-l laud pe Remus ca am vazut poze cu el si e tare dragalas. Sper sa ti se indeplineasca dorinta de la semnatura.
Irina, multam de idei. Acum nu ai mai reusit sa ma pacalaseti.
Raluk, vik, ati vorbit limbi straine pt mine ca nu am auzit de fructul respectiv.
Distractie frumoasa tuturor!
Va las si eu pe masa salata de peste, oua umplute si un platou cu chiftele, sunca si cascaval. Va dau si un vin spumant la care noi ii spunem sampanie dar daca are careva sampanie adevarata cu atat mai bine.
Pusici!
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)
raluk16 spune:
Diamar, eu inchin cu vinul de la socru, bestial! Nu-mi plac sifonatele. Cand o sa ajung sa gust si sampanie originala o sa va spun daca imi place .
Hai noroc si la multi ani! Urmam noi cu trecerea in noul an! Abia astept sa-l pup pe puiul scump si sa-i soptesc la ureche la multi ani! Mi se pare mai emotionant decat orice revelion cu party de dinainte de a-l avea pe el!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
Geneza 1:29 Si Dumnezeu a zis: "Iata ca v-am dat orice iarba care face samānta si care este pe fata īntregului pamānt, si orice pom, care are īn el rod cu samānta: aceasta sa fie hrana voastra."
Iulika29 spune:
La multi ani 2011!!!!
La multi ani si la multi bani!!!!!!
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 30+ cu cu fundita
Vine,vine Mos Craciun!!
raluk16 spune:
Heeiii Iulika a fost mai rapida!!! Probabil pentru ca nu a avut de pupat pe nimeni chiar acuma
La multi ani 2011!
An nou fericit, fetelor!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
Geneza 1:29 Si Dumnezeu a zis: "Iata ca v-am dat orice iarba care face samānta si care este pe fata īntregului pamānt, si orice pom, care are īn el rod cu samānta: aceasta sa fie hrana voastra."