Mamici si Gravidute Italia 90 Ingerasul Gabriele!
Raspunsuri - Pagina 20
abramburika spune:
Am timp de forumeala pt. ca sunt in asteptare, nu pot face nimic pana cand nu se termina autopsia si ni-l dau acasa pe Gabriele. Nu ma justific, simt doar nevoia sa vorbesc, sa urlu, sa spun cele 1001 de ganduri ce imi trec prin minte. Desi uneori ma simt blocata si nu imi vine sa spun nimic. Si in plus, caut orice informatie despre ceea ce avea Gabriele. Nu ma ajuta mare lucru, insa ma incapatanez sa inteleg ce s-a intamplat. Macar medical vorbind, ca partea aia cu D-zeu, de ce ne e dat sa trecem prin asta poate o voi intelege cand voi fi mai linistita sufleteste, mai cu trecerea timpului. Acum nu inteleg ce rau am facut noi ca la randul nostru sa trecem prin astfel de momente.
Da, inmormantarea va fi aici, unde locuim. Nu ar fi avut nici un sens sa il ducem in Ro, viata noastra e aici, stiti ca eu nu-s deloc patrioata si atrasa de Ro.
Boala asta se numeste la sindrome di CHARGE. Si e una pe care au reusit sa o depisteze. Insa la Gabriele mai e suspecta o boala genetica pt. care acum se fac examene moleculare si genetice, plus autopsia. Asa mic si toate problemele gramada la el.
Silvia e bine, nu pune intrebari deocamdata. Incercam sa nu ii transmitem starea asta de tristete si gol in suflet, desi e tare greu. Ma duc in baie si ma inchid acolo cand ma apuca cate o criza de plans, tocmai sa nu ma vada chiar asa disperata. O sa ii explicam despre fratiorul ei ingeras atunci cand va intreba. Am ales sa nu mearga la inmormantare, sa nu il vada pe Gabriele in conditiile astea pt. ca asa ni s-a parut normal. E prea mica. Desi sunt convinsa ca intelege mult mai mult decat lasa sa se vada.
Catalina, tu ai toata admiratia mea pt. ceea ce faceti cu Robi. Nu ca ati face ceva special, e normal pt. un parinte sa aiba grija de puiul lui, in orice conditii. Dar va inteleg acum mai mult ca oricand ca nu va e deloc usor. Si aceeasi soarta am fi avut-o si noi daca Gabriele traia. De aia spun ca pe de o parte e mai bine asa .. nu e egoism. Insa e greu oricum, e rabia aia "de ce noi?" etc.
Nu stiu ce sa mai zic ...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic
yoanag spune:
Petro-descarca-te! scie! plingi! sfogati numai nu te inchide in tine
e ceva ce nu se poate descrie,ceva ce numai cine a trecut prin asta poate sa stie ce simti
noi ne imaginam ce poate fii in sufletul tau,sintem mame si ne imaginam dar numai tu stii ce e in sufletul tau
asa mic cu atitea boli.....acum ca ai aflat atitea ti agrapi la gindul asta ca ar fi fost mult mai greu daca raminea in viata cu toate ca e greu,teribil de greu
sa te trezestei intr-un asa cosmar
daca au zis ca e boala genetica au mai fost in familie de-a rindul generatiilor ceva caz? ati mai avut in familie?
mai bine ca nu o duceti pe S pe de-o parte,e prea mica sa intelegaga chiar tot si poate e mai bine sa nu-l vada pe Gabriele
am citit despre boala,chiar ca erau multe boli la un loc.....si daca zici ca mai e si alt sindrom.....
of scumpo te asteptam toate sa intri sa ne spui mereu despre voi,cum te simti si despre S 
nici n-am cuvinte,parca am impresia ca orice as spune n-are sens,parca orice as spune par cuvinte golale,aiurea,dar in acelasi timp as incerca sa te ajut macar cu o vorba,cu un gind eu iti sint aproape
Vivi e lascia vivere!
yoanag spune:
Petro-scuza-ma ca intrebam daca au fost cazuri dar chiar nu inteleg cazurile astea genetice
ca stau si ma intreb cum s-a dezvoltat asa de bine pe perioada sarcinii si n-ai avut probleme deloc,si amnio si atitea analize si cum de nu s-a vazut deloc deloc ceva in neregula?
te cred ca iti pui atitea intrebari ca si noi ne-am socat si ne intrebam de ce s-a putut intimpla nenorocirea asta
de ce sint si cazuri deastea si atitea boli si de ce un suflet asa pur se naste cu atitea boli
te rog scuza-ma daca bat cimpii dar cred ca toate fetele sint socate,suparate si toate se gindesc la tine
Vivi e lascia vivere!