INSEMINARE 74 Anul nou sa ne aduca multi bebei !
Raspunsuri - Pagina 8

alexa1986 spune:
Altesa spune-mi te rog cat ai platit in total la Albu pentru ca vreau sa stiu ce o sa fac.Azi e prima zi de CM si as vrea sa incep demersurile.Astept un rasp cat se poate de urgent.
Multumesc
D-zeu ne iubeste!!!

sensibila spune:
alexa1986 - nu te mai lua dupa preturi. Sfatul meu cel mai sincer este sa mergi unde vrei tu si sa vezi daca esti cum zic eu "pe aceeasi lungime de unda" cu dr respectiv.
Asta conteaza cel mai mult.
Mai rar sa fie 2 persoane care sa mearga la acelasi dr si sa aiba aceeasi parere dspre el.
Sau mai rar un dr care sa trateze la fel 2 persoane.
Dankutza s-a inteles f bine cu Cezara Bucur si cu stilul ei. Eu nu m-am inteles cu ea , mai ales ca te plimba de la ea la bechir si mai cine stie pe la cine.
Eu m-am inteles f bine cu Moisa care ma trata regeste, cum pe altii nu trata. Erau fete in Giulesti carora le era frica de ea ca tipa. La mine nu a tipat niciodata si mi-a oferit tot ce am vrut si mai ales mi-a indeplinit visul. Si imi place ca mai ales la ea la cabinet e singura si ea face tot si eco si IA si preparares permei si tot.
Acum e normal ca fiecare sa isi laude medicul, ideea e ca tu sa il gasesti pe cel cu care sa te intelegi. Si sa nu ramai la unul doar pt ca ai auzit ca e bun.
Tu faci cum crezi dar asta e parerea mea. de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

sensibila spune:
Uite ce am gasit pe net , poate te ajuta, ste postat acum 1 an dar nu cred ca preturi s-au modificat prea mult
"Uite, deocamdata iti dau o lista pt Bucuresti; sper sa fi ramas aceleasi preturi:
1. Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Prof. Panait Sarbu (Giulesti)
Calea Giulesti nr. 5 Tel./Fax: 637.26.65, 637.50.25
Preturi:
* FIV 1400 EURO (daca este nevoie de ICSI nu exista costuri suplimentare; ET inclus in pret).
* la punctie, cuplul se prezinta cu 1100 euro in lei, la cursul BNR din ziua punctiei, si cu 300 euro (in cazul in care nu se va efectua ET, din lipsa de embrioni, cei 300 de euro se returneaza; nota: se pare ca, mai nou, se returneaza doar 100 de euro.)
* La al doilea FIV, se face o reducere 300 euro, la al treilea si urmatoarele se face o reducere de 600 euro.
* Congelarea: 150 Euro.
* Clinica poseda banca de sperma si ovule (nota: se pare ca banca de ovule nu este foarte activa, din lipsa de donatoare).
2. Clinica de Fertilitate Gynera dr. Dracea, dr. Damian
Str. Paharnicului nr 23, sector 1
Tel : 0727 833 833
E-mail: office@gynera.ro, programari@gynera.ro
Preturi:
Consultatie = 100 ron
Spermograma +spermocultura = 110 ron
IA 400 RON,
FIV 2400 Euro (inclusiv cultivarea la blastocisti),
ICSI 400 Euro . Se adauga medicatia de stimulare.
3. Clinica medicala Medlife
Calea Grivitei nr. 365, sector 1,Tel. 021.209.40.30
Orar: L-V: 8-21; S, D: 8-16 (programare)
Preturi:
FIV simplu 6800RON
FIV+ICSI 7800RON
FIV intrerupt din cauza neobtinerii de embrioni 1700RON
FIV intrerupt din cauza neobtinerii de ovocite 825RON
Crioprezervare 1265RON/an
Inseminare intrauterina 1 procedura 1045RON
Inseminare intrauterina 2 proceduri 1265RON
Transfer embrioni decongelati 1705RON
4. Med New Life
str. ROMULUS nr. 57
Echipa de medici si embriologi sub formarea si indrumarea Prof. Dr. Raphael Ron-El din Israel.
Preturi:
FIV (fertilizarea in vitro) 3000 Euro
5. Genesys Fertility Center (Dr. Tutunaru)
Str. Av. Stefan Sanatescu 5,Sector 1 Bucuresti
0733 999 999, 021 224 31 91
Dr. Dan Tutunaru, embriolog Dr. Mioara Matei
Preturi:
FIV simplu 2000 Euro (fara tratament)
6. Biogenesis Fertility Center
Str. Justinian nr. 3
Tel. 031-1040482;Fax. 031-1040565
Dr. Nicolae Poiana, Dr. Balea Lucia
7. CMU (Centrul Medical Unirea)
Bd. Unirii nr. 57, bloc E-4, parter
021-327.11.88,
Preturi:
FIV 1900 euro,
FIV + ICSI 2400 euro.
Medici: dr. Cezara Bucur + embriolog Diana Cocei." de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

alexa1986 spune:
Iti multumesc tare mult SENSIBILA pentru mine domnul Doc.Ion Ionut este cel mai grozav doc din cati am intalnit asa ca voi merge pe mana lui dar daca ar fii sa fac FIV l-as alege pe dl Doc. Albu.Maine la ora 14:00 ma intalnesc cu Ion Ionut sa vedem ce facem.O sa va tin la curent.
D-zeu ne iubeste!!!

ALTESA spune:
ALEXA SCUZE NU AM MAI INTRAT.
Eu sincer nu am auzit pe nimeni sa nu se inteleaga cu Albu insa sensibila are si ea dreptatea ei in sensul ca trebuie sa fi compatibila cu doctorul tau in primul rand daca simti ca te trateaza aiurea nu vei putea avea incredere in el si asta conteaza la reusita crede-ma ,subconstientul lucreaza.
Altfel Ia a fost 983 de lei si acum si data trecuta probabil pentru ca am cardul de reduceri de la ei de 6% care il faci la ei la receptia AsiLife.Desii 6% nu suna mult o sa conteze la sumele pe care le vei da.
rrecapitulam : Ia 983 cu card,eco 250 lei bucata insa au un pachet care include oricate ecografii ai nevoie pana la inseminare in luna respectiva (mie de regula mi-a facut 3 ecografi pe care am dat 410 lei un loc de 750 fiindca am achitat de INCEPUT PACHETUL).
pentru fiv pachetul de ecografii am auzit ca ar fi 700 dar in banii astia intra mult mai multe ecografi 6 sau 7.
cam 1000 de lei m-a dus tratamentul de stimulare.
140 lei tratamentul de sustinere ,cam 2500 lei in total.
la mine se adauga motorina ca vin din ploiesti mancare pe drum si alte mofturi .

alexa78 spune:
Alexa1986, dr Ion face inseminarile la Giulesti, impreuna cu dr. Moisa. Am facut si eu cu el prima inseminare. Mai exact, dr. Ion face eco de monitorizare la Centrul de planficare dimineata la 7.00 (nu costa nimic), iar in ziua ovulatiei, dr.Moisa se ocupa de prepararea spermei, si apoi vine si dr. Ion pt inseminarea efectiva.
Avantaj: cost inseminare 200 lei (ianuarie 2010), dar dureaza cateva ore (aprox 3-4 ore)de la recoltarea spermei si pana la inseminarea efectiva. Urmatoarele inseminari am ales sa le fac la dr. Moisa la cabinet(400 lei), iar dupa recoltarea spermei astepti max o ora pana la inseminare.
Imi place mai mult de dr. Ion, dar ca medic pt infertilitate o aleg pe dr. Moisa. A avut mult mai multe cazuri asa ca experienta isi spune cuvantul.
MTHFR A1298C heterozigot 6+

crisstal_18 spune:
Buna dragutelor
Ma alatur si eu cu impresii bune despre Dr Moisa,ca medic pe latura de infertilitate are destula experienta,iar ca om mie personal mi s-a parut deosebita.La ultimul avort menstrual am avut parte de sustinere si chiar un pic de consiliere psihologica din partea dansei atunci cand m-a vazut ca cedez nervos .Este adevarat ca nu cu toata lumea comportamentul este acelasi ,dar asa cum a spus si Sensibila este importanta si comunicarea pe care o ai cu medicul tau.Chiar daca pana acum nu am reusit sa ma bucur de sentimentul de a fi mama,eu am incredere in dansa in continuare si sunt convinsa ca impreuna o vom scoate la capat
Carmen,de tine nu mai stiu nimic ...esti ok ? Ce ai mai facut cu analizele? ai facut vreo IA pana acum ? Pupici
Vreau si eu sa traiesc acea clipa minunata...sa fiu mamica
CRISSTAL

dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexa78 Am obtinut 7 foliculi, iar in ziua inseminarii unul se sparsese si eliberase ovulul. Cred ca raspunsul asa bun la stimulare s-a datorat faptului ca am facut stimulare si in luna anterioara (noiembrie). |
Daca au fecundat exact ovulul eliberat, rezulta

dankutza spune:
Alexa1986 m-am plimbat pe la doctori pana am reusit sa fac un copil. Cand am vazut-o pe Cezara Bucur, mi-a spus ca femeia asta o sa ma ajute sa fac un copil. Si mare dreptate am avut... Am o fetita de 13 luni, rezultata in urma IA. Bafta multa!
PS: In 2009 martie, tratament+procedura= 1800lei, cu 2 luni inainte, m-a costat 2000lei. Diferenta a facut-o 2 zile mai putin de Puregon.

ALTESA spune:
fetelor cele care a-ti facut IA si stiti se poate ca de la trstamentul de stimulare sa am sanii umflati, sfarcuri dureroase si ameteli?
simptomele astea le-am capatat cu 2 zile inainte de IA iar acum dupa se intensifica plus ca am avut cam in ziua a 4a dupa IA intepaturi pe sub burta si azi de dimineata m-a intepat si inima.
Daca nu este de la stimulari sa cred ca sunt anemica?