INSEMINARE 74 Anul nou sa ne aduca multi bebei !

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzet spune:

Alexa1986,

Si eu sunt pacienta Dr. Ion Ionut si tocmai am facut HSG. Parerea mea este sa asculti de recomandarea d-lui doctor si sa faci aceasta analiza chiar daca ai ramas la un moment dat insarcinata. Trompele se pot infunda pe parcurs. Este mai bine ca inainte sa te apuci de inseminare sa elimini cat mai multe din cauzele pentru care nu ai putea ramane insarcinata. Analiza este foarte simpla, iar oamenii implicati in realizarea ei, sunt de milioane. Dureaza foarte putin.
Sotul poate face analizele la Synevo - este un laborator foarte bun (la Unirii). Pe sotul meu la costat anul trecut in jur de 1 milion - analizele hormonale.

Cand esti programata pentru inseminare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa1986 spune:

Zuzet sunt programata pe 28 ian la prima eco si daca e totul ok facem si inseminarea.O sa o fac si HSG daca nu raman prea curand.Tu ai facut inseminare cu dansul??As avea nevoie de niste sfaturi.

D-zeu ne iubeste!!!

Mergi la inceput

Alexa1986,

Eu inca nu am facut inseminare. Vinerea trecuta am facut HSG si am hotarat impreuna ca luna aceasta sa incercam natural, iar daca nu se prinde, de luna viitoare trecem la inseminare.

Asa ca , din pacate nu te pot ajuta cu sfaturi legate de inseminare. Cred ca mai repede vei veni tu cu vesti

Tinem legatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

alexa1986 - alea sunt analize pe care le fac fetele pt a depista diverse probleme tu nu alea ar fi trebuit sa le faci.
Inainte de inseminari se cer alte analize
Mie mi-au fost cerute de Cezara Bucur urmatoarele analize, iar cand am ajuns la Moisa a fost maimult decat multumita cu ele si m-a bagat direct la IAD

DOZARI HORMONALE : Z3-5 FSH
LH
ESTRADIOL
PROLACTINA
TSM
T3
T4
DOZARI HORMONALE Z 21-24 PROGESTERON
ANALIZE UZUALE : HEMOLEUCOGRAMA
UREE, CREATININA
GLICEMIE, CALCEMIE
TGO, TGP, GRUP +RH
COAGULOGRAMA
INVESTIGATII SEROLOGICE: HIV, VDRL, HBS, HCV
ZOONOZE: TOXOPLSMA IgG, IgM
CITOMEGALOVIRUS IgG ; IgM
RUBELLA IgG ; IgM
LISTERIA
CULTURI DE COL PENTRU : MYCOPLASMA
UREAPLASMA
CHLAMYDIA
SECRETIE VAGAINALA
PAPA’S
HISTEROSALPINGOGRAFIE

iar pt sot Bucur cere :
SPERMOGRAMA
INVESTIGATII SEROLOGICE: HIV, VDRL, HBS, HCV
GRUP +RH
DOZARI HORMONALE : FSH
LH
TESTOSTERON
PROLACTINA
CARIOTIP GENETIC AMBII PARTENERI
DELETII BRAT SCURT CROMOZOM Y IN PANTOLOGIA SEVERA MASCULINA

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa78 spune:

Alexa1986, eu am facut prima inseminare cu dr Ion la Giulesti. Daca ai vreo intrebare pot sa-ti raspund

MTHFR A1298C heterozigot

Mergi la inceput

Alexa78,

Cred ca suntem mai multe persoane interesate de inseminarea facuta de Dr. Ion Ionut. Te rog, ne poti da mai multe detalii, gen: cum s-a desfasurat procedura, daca el a facut inseminarea (am auzit ca este implicata si Dr. Moisa), banuti si daca ai facut pe ciclu natural?

Multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Buna!!!
Am si eu o rugaminte la voi. Andra, strumfita mea, participa la concursul Chic Bebe. Daca o considerati chic si daca va face placere va rog sa ii dati un vot.

Daca va place cum aratam... un www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=9" target="_blank">vot (st.jpg) va rugam...
Mami fericita de strumfita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns havin spune:

Buna fetelor!Am revenit si eu pe baricade dupa jumatate de an si am o intrebare:la CABINETUL DR MOISA sunt probe pentru IAD sau trebuie sa vii cu donatorul?Si cam cat costa o IAD?Va multumesc si vape toate.

Mergi la inceput

havin - da dr Moisa face IAD si la cabinet. Fetita mea e concepta in acel cabinet.
Sa vii cu vesti bune cat mai curand !

Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

strumfy_12 - votat strumfita ca e tare chic !

Atat sunt de mare !

Mergi la inceput