INSEMINARE 74 Anul nou sa ne aduca multi bebei !

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisstal_18 spune:

Hello dragutele !!!

Alexa78,eu dupa primul avort menstrual am facut profilul de trombofilie ce consta in mai multe analize,iar saptamana asta am facut cariotipul genetic,adica analiza cromozomilor din sange.In 10 zile ar trebui sa primesc rezultatul tot atunci trebuie sa vina si menstra si cel mai probabil o voi lua de la capat cu inca o IAD.Poate ultima daca voi avea noroc Dar tu esti ok ? sau ai patit ceva neplacut ? Te intreb pentru ca nu am reusit sa citesc prea mult din urma....

Carmen ma bucur ca esti ok cat de cat,iti doresc sa auzi numai de bine marti la Dr Moisa si sa treci cat mai repede pe IA sau IAD.

Vreau si eu sa traiesc acea clipa minunata...sa fiu mamica
CRISSTAL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Sa imi spuna si mie cineva care a facut programare prima oara la cabinetul dr Moisa , dupa cat timp sau cate zile a fost programata ?

Si mai am o intrebare : in afara de Giulesti si cabinetul dr Moisa si Med New Life, unde se mai fac IAD ?
Ce clinici mai au banca de sperma ?

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_ch_12 spune:

Sensibila,eu cand am sunat pt. primul consult m-a programat dupa 8 zile(am sunat luni si m-a programat pt. martea urmatoare)-asta in sept.2010.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstal_18 spune:

Sensibila,eu de cate ori am sunat ptr consultatie,am fost programata cam in jur de 7 zile de la data respectiva .De obicei eu o sun direct pe Dr Moisa pe tel dansei si imi spune cand sa vin,dar depinde de la caz la caz .

In afara de spitalul Panait Sarbu eu nu mai stiu alta banca de sperma .
Puppi

Vreau si eu sa traiesc acea clipa minunata...sa fiu mamica
CRISSTAL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Buna fetelor,banca de sperma au si vei de la clinica Gynera

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Crisstal,tu ai facut profilul de trombofilie la Matei Basarab,cat te-a costat?
Eu trebuie sa il fac luna viitoare,sper sa nu am probleme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa1986 spune:

Buna fetelor,
Revin cu vesti, am fost la doctor m-a programat pe 28 ian pentru eco si posibila inseminare daca totul e ok.I-a dat sotului meu sa mai faca niste analize si mie nu mi-a spus decat sa ma relaxez si sa nu fac prea mult efort.Am niste emotii dar oricum nu am astept sa fiu insarcinata prea curand dar cum o vrea DD.

D-zeu ne iubeste!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

cora79 - vreo idee cat costa la Gynera o IAD ?

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa78 spune:

Cora79, iti raspund eu.
Profilul standard de trombofilie de ca Matei Basarab costa 450 lei si include 4 analize genetice. Ar mai fi de facut inca doua mutatii pe care eu nu le-am facut inca si pe care vreau sa le fac: mutatia genei PAI (la Matei Basarab costa 250 lei) si Factorul XIII (la Synevo costa 160 lei). Tu alegi daca le faci sau nu. Mie imi pare rau ca nu le-am facut de cand am aflat de existenta lor si urmeaza sa le fac in cel mai scurt timp.
Cristal, tu unde ai facut cariotipul? Ti-a recomandat dr. Moisa unde sa le faci sau ai ales tu? Cu rezultatul mergi la medicul ginecolog sau la genetician?

MTHFR A1298C heterozigot

Mergi la inceput

Alexa,multumesc mult,am retinut in total 700 ron
Sensibila,la Gynera costa 200 euro , inseminarea simpla plus 220 euro proba de la donator,iar monitorizarile cred ca 100 ron fiecare

Mergi la inceput