Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (471)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

La multi ani, Gecko!!! Sa ne spui ca 2011 e frumos si bine, ca am inteles ca foarte cald este !!!

Numai bine sa aveti si tot ce iti doresti sa se implineasca!

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

LA MULTI ANI RANDUNICI!
VA IUBESC PE TOATE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Fetelooooor, vine noul an!!

Pentru mine 2010 a fost un an frumos si bun, ne-a readus sanatatea tatalui meu, pe care credeam c-o sa-l pierdem si il incheiem fericiti si impliniti cu cei doi copii frumosi si buni pe care ii avem. Ne dorim pentru anul ce vine sanatate, putere de munca si clipe frumoase alaturi de familie si de prieteni.

Vreau si eu sa va urez sa aveti un an nou fericit, mai bun decat 2010 si sa va multumesc ca sunteti aici, alaturi de noi, oricand! Va imbratisez cu drag! La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Am vorbit ieri cu Ramo.Se pregateau sa-si ia adio de la tatal ei..Cuvintele sunt de prisos..
Ramo,suntem alaturi de tine!

Apoi,am citit si vazut si eu tot ceea ce era de citit si vazut! Minunati copiii!-Toate generatiile!!

Si-am ajuns la postarea Simonei si-am vrut sa ma opresc,pt ca suna ca un mesaj de despartire,dar am continuat.Si-am citit-o si pe Nati,iar prima parte a mesajului,tot cu gandul la despartirea sfasietoare m-a dusPartea a doua,m-a repus pe sine si-am citit pana la sfarsit,tot ceea ce s-a scris Va iubesc,de-adevaratelea!!
Sa aveti un an nou frumos,plin de bucurii,impliniri,liniste si dragoste in suflet si..cateva fetite si baietei noi pe ramurica!

Ca bilant,anul asta,pentru mine,a fost si bun si rau-am pierdut o persoana iubita tare si am primit o alta persoana pe care o iubesc la nebunie! Ca dorinte,pentru anul ce incepe...Vreau sanatate pentru ai mei si pentru toata lumea si mai am una,dar secreta,care va ramane nerealizabila..In rest-aici sunt,deschisa pentru orice!

Revelionul il petrecem in 4.Nu mai am chef de nicio sindrofie. Planuiesc sa ma razbun de la anul incolo

Despre crize si reactia lui No.1 la aparitia si inocularea lui No.2,nu am timp sa aprofundez acum,insa nu-i rau.Ma bucur ca reactia lui Mihai fata de Maria e una pozitiva si ca nicio criza nu are legatura cu ea.Pusul de-a doua si datul cu curu' de pamant,apar de obicei,in compania altor copii,rar in casa,iar cand apar in casa,oboseala si foamea e,de obicei,startul.

mii!Ne auzim noi!

Mamica lui Mihai si a Mariei
Siluan trebuie sa traiasca!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Inteleg ca multe dintre voi veti face Revelionul la Cabana Plapumioara...Asa era sa fie si cu noi numai ca, in ultimul moment, am gasit eu un aranjament la un restaurant. Numai pt noi doi, fara alti prieteni/cunostinte. Am dus-o pe Iulia la cumnati si desi ma topesc deja de dor de puiul meu am simtit ca era neaparat nevoie de asta pt noi ca si cuplu, dupa o perioada destul de tulbure...N-am mai fost la o petrecere numai noi doi-porumbei de foarte, foarte multa vreme si vreau si sper sa fie ca un nou inceput.
Asa ca va imbratisez cu toata dragostea si prietenia mea si...ce sa va doresc??
La trecerea dintre ani sa ne amintim de tot ce ne-a fost bine si frumos si sa uitam tot ce ne-a durut si suparat in 2010. Si, cu noi aripi de speranta, in anul ce vine sa dublam fericirea si sa lasam la cosul de gunoi necazurile! LA MULTI ANI 2011!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Petrecere frumoasa, cuscra! La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

La multi ani!
Va doresc un Nou An plin de impliniri, reusite, pace sufleteasca si MULTA sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Va transmit si eu ca va iubesc...
Sa ne dea Domnul un an mai linistit, sanatate si fericire.
Sa ne ajute sa facem pace cu noi insine,ca bine zice Mimo!

Si,ceea ce imi doresc mie,ca am atatea goluri in suflet si nu stie nimeni mai bine ca voi,sa va dea Domnul si voua!

Vom ramane aici forever,n-am nicio indoiala.
LA MULTI ANI!!!!

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Gata! Am recuperat din urma.
Ca sa spun? Ce se mai poate spune? M-ati terminat cu mesajele.
Pt mine aceasta ramurica inseamna enorm si nu cred ca exista cuvinte care sa exprime cat de dragi imi sunteti si ce loc ocupati in inima mea.

Despre 2010 se pot spune multe: bune si mai putin bune. Cu siguranta pt familia mea a fost un an de mari schimbari, mari rupturi si destul de mult zbucium si suferinta. Astept sa se incheie, cuminte, la Cabana Plapumioara. Nici n-as avea energie pentru altceva.
Astept cu speranta 2011 caci toate schimbarile mari aduc de la sine si noi inceputuri. Imi doresc mie, voua si tuturor celor ce ne sunt dragi, MULTA sanatate, impliniri, pace sufleteasca, noi oportunitati si puterea de a le fructifica.

In final, va doresc tuturor un Revelion fericit si petrecere frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

va las niste sampanie sa va veseliti si va urez La multi ani frumosi, asa cum vi-i doriti!
eu o sa plec cu Iuli la o mica petrecere, cu gasca ei, daca ma plictisesc ma teleportez acasa...
petrecere faina tuturor!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput