Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (471)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami33
Cuscra draga, stiu ca tocmai am inchis telefonul, dar trebuie sa-ti spun si aici ca-ti doresc tot binele din lume si toata fericirea . TE IUBESC, SORELO!!!

... si eeeeeeu...si stii cat de mult? asa cum spune teo : pana la cer si inapoi si de-un infinit de ori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

m-ati omorat cu TUTU-urile, vreau si eu o tetitza cu tutu

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Asta zicea si Alin aseara, ca v-ar sta bine si cu o fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata prietenele mele dragi! Am intrat sa beau cafeluta cu voi si am vazut atatea mesaje de suflet si din suflet, emotionante si rascolitoare. Am vazut ca orice necaz, probleme, ganduri avem , pana la urma tot pe crenguta revenim pentru imbratisari, niste umeri de sustinere, pupicuri si vorbe bune. Cred ca tot timpul ne vom regasi aici pentru a ne impartasi si bucuriile dar si necazurile. Ne-am legat prea strans si ar fi mult prea greu si dureros sa taiem "cordonul". Chiar daca lipsa de timp si valtoarea vietii o sa ne faca sa mai rarim frecventa pe forum, la o mica pauza stiu ca tot aici ne intoarcem sa povestim repede ce-am mai facut si sa mai punem poze proaspete cu puradeii crescuti! Asa ca nu mi-e teama de despartire pentru ca stiu ca n-o sa fie.
Inainte sa deschid odiseea noastra minunata am mai stat un an intreg la "Asteptand un ingeras". Nu-mi vine sa cred cum au trecut anii....si in fiecare dimineata (sau zi) este musai sa deschid forumul sa vad ce-ati mai facut chiar daca nu mai apuc sa si scriu, stiu TOT! Va pup si va iubesc!

Si va urez un an nou minunat cu impliniri iar noi tot aici sa fim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Mimo draga, m-ai facut sa plang, eu oricum am o stare plangacioasa in general, dar acum am plans pt ca mi-am dat seama ca eu stiu tot despre voi, va citesc tot timpul si am senzatia ca si voi stiti ce mi se intampla, dar nu e asa, eu scriu rar si nu aveti cum sa ghiciti ce e cu mine.
De anul viitor voi scrie mai mult si mai multe, sa nu ma mai simt straina aici, locul in care se aduna prietenele mele dragi.
Va iubesc si ma gandesc la voi, povestesc tuturor despre voi, macar o data pe zi sunteti in mintea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Am intrat sa va urez un an nou fericit, plin de bucurii si in care sa se rezolve toate problemele aparute anul acesta.
Mimo mare dreptate ai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Mimo, stop it, zici ca iti iei "la revedere" de la noi Daca n-ar fi o utopie pentru vremurile de azi, ti-as spune sa iti asculti inima si sa faci ce te-a facut fericita, sa stai acasa cu copiii tai, sa iesi in parc, sa stai cu noi, sa gatesti o mie de feluri de mancare pe zi si cu asta basta Dar sa nu indraznesti sa iti pierzi zambetul si acest extraordinar simt al umorului pe care il ai. Sunt darurile tale, nu lasa nimic si pe nimeni sa ti le ia

Cat de drage imi sunteti stiu ca stiti . Da' sa mor de scriu vruen mesaj de suflet, ca nu vreau sa planga nimeni, vreau sa fiti fericite, azi si in tot anul care va incepe ! Sa radeti si sa va fie sufletul plin de bucurie in fiecare zi, sa vedeti numai ce-i frumos din jurul vostru si cate minuni aveti in viata: copii sanatosi, soti iubitori, familii aproape si multi multi prieteni dragi! Vorba ceea: cele rele sa se spele, cele bune sa se adune !

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Hey, ce e cu melancolia asta? Vreti sa va prinda noul an melancolice? Nuuuuu! Trebuie sa va prinda vesele si razacioase, gurese si...intr-un cuvant: RANDUNICI!!!

A mai trecut un an peste noi, cu bune, cu rele, insa toate fac parte din viata noastra si trebuie sa le acceptam asa cum sunt. Un singur lucru nu am putut sa accept acest an si anume boala lui Siluan, insa acum, ma gandesc ca este mai bine, ca si-a inceput o noua viata si ca la Revelionul urmator Simo a noastra draga ne va arata filmulete cu el cu topaie, cum rade, cum ciripeste.

Tragand linie, va multumesc ca am copilarit alaturi de voi si acest an, ca am ras si am plans impreuna, ca bucuriile si necazurile au fost ale NOASTRE si ca am avut parte de ceva unic, ceva ce ne va lega inca 100 de ani de acum inainte si anume PRIETENIA.

Am o dedicatie pt voi:

" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

m-ati omorat cu TUTU-urile, vreau si eu o tetitza cu tutu

Vad ca o sa avem ceva treaba impreuna: tu faci fetita, eu fac fustita!

" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Olga, m-am uitat la poza asta http://www.flickr.com/photos/olguselu/5302428605/in/photostream/ si m-a cuprins asa o liniste, ce scump e, fara nicio grija, asa sa fim cu toate la anul, fara nicio grija!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

beeey, s-a varsat butoiu' cu melancolie pe craca asta, sau ce?!...
eu nu am cuvintele la mine deloc, sa pot face un bilant al anului 2010... inca sunt exact asa si nu stiu de ce parte sunt 'bun' si 'rau'... daca m-as gandi mai mult, balanta ar cadea probabil pe 'bad year' si mai bine nu gandesc
nu pot decat sa va urez voua, randunici-surori, exact ce-mi doresc si mie: echilibru, liniste sufleteasca, sanatate, si un strop de noroc...
liana stii ca imi esti foarte draga, si mi-e dor de tine si de discutiile noastre
valen cine mai stie...
ursulico stii ca nu esti deloc straina aici, iar eu te iube mult! by the way, facem o iesire maine seara?
aoleu, ariel, si tu? ok, facem un troc, daca o fi sa fie si o fi sa fie roza, promite-mi ca prima ei fustita va fi un TUTU de la tine
hai ca ma faceti si pe mine plangacioasa

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput