Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (471)
Raspunsuri - Pagina 20
bubu05 spune:
Ralu, n-am mai mers demult, dar cred ca ne facem iar abon, prin firma mea. Copilasii au gratis, mie imi place acolo. Cu toate ca acum 2 ani s-au captusit vara cu herpangina..amandoi...de-acolo 
natynic spune:
Zoze, nu mai zi soro ca deja ma sperii de-a dreptul, ptiu, ptiu! De hemoragia ta nu stiu ce sa zic...imi amintesc ca la mine prima menstra adevarata dupa nastere a fost un soi de cascada Niagara. Dar faptul ca te si simti rau sa nu tina si de vechea ta anemie...acum mai si alaptezi la greu...o analiza de hemoglobina si de fier ti-ai mai facut tu?...Cat despre Maria evident ca e tot a ta, "saracu" nu stiu cu ce o fi contribuit la copiii astia ![]()
![]()
Si sa zic si eu in soapta, nici Iulia nu a scos nicio tasta la calculator Dealtfel stie clar ca daca pune doar mana pe mouse sau pe tastatura EGAL adio laptop. Si tine prea mult la desenele ei ca sa se riste, fata isi stie prea bine interesele ![]()
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu05 Ralu, n-am mai mers demult, dar cred ca ne facem iar abon, prin firma mea. Copilasii au gratis, mie imi place acolo. Cu toate ca acum 2 ani s-au captusit vara cu herpangina..amandoi...de-acolo ![]() Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)Bubu mic Bubu mare www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras |
Mami si
Sanziana www.sos-satelecopiilor.ro/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1" target="_blank">God didn't bring me this far, to leave me here!
daciana.t spune:
aho, aho copii si fratii...
mai primit cu uratul...deci suntem acasa din 31 decembrie, Damian s-a nascut in noaptea dintre 24 spre 25 decembrie, direct sdin sacul cu cadouri ale Mosului, la orele 0.45'.
suntem bine, ne chinuim cu alaptarea, eu ma chinui sa am grija si de Daci...si toti impreuna ne chinuim sa ne acomodam unii cu altii...
revin poate mai pe seara/noapte sau maine cu povestea noastra, un pic cam lunga si complicata, insa totul e bine cand se termina cu bine!
va pupic, va urez un an nou bun, bogat, plin de bucurii si realizarii plus multa, multa sanatate...sa nu mai aud de carcaiasi, antibiotice si alte alea...

_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/
Copilule nu pot sa te opresc sa nu te impiedici, dar pot sa iti ofer mana sa te ajut sa nu cazi!
Claudia mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica si Bamian 25.12.2010
bubu05 spune:
Ralu, eu daca merg stau numai in jacuzzi, ca nu stiu sa inot
si as merge cu piticii dar e aiurea cu programul...Cata nu mai poate dimineata...zile libere in timpul saptamanii nu mai are...deci inca nu stiu 
Pana una-alta am febra musculara de cate abdomene si exercitii de yoga am facut la consola
Joc bowling la greu si alte traznai 
Azi am facut pauza, dar mai incolo bag ceva ![]()
bubu05 spune:
Claudia, asa cadou mai zic si eu! felicitari pt micul Damian, sa fie sanatos si mancacios!
Bitzulina, felicitari pt nepotica!
natynic spune:
Sa-ti traiasca puiul cu nume asa de frumos, Claudia!
Bitzulina, si tie sa-ti traiasca nepotica! Iti eram datoare filmuletul cu Iulia la "gospodarie": www.onetruemedia.com/shared?p=d0951d90fd8627195fce1c&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">aici
bubu05 spune:
www.facebook.com/album.php?aid=41171&id=100000694887697&l=52c1cf5391" target="_blank">POZE
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu05 www.facebook.com/album.php?aid=41171&id=100000694887697&l=52c1cf5391 br / " target="_blank">POZE |
Da' de ce nu merge?

Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
gata mi-am schimabt si semnatura...