Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (471)
Raspunsuri - Pagina 15
natynic spune:
Mersi de raspunsuri fetelor. Nu, Kya, nu chestia cu dintii ma streseaza (nu am de ce, cariile de biberon se fac la suptul prelungit, mai ales de lichide dulci-ori nu e cazul, Iulia bea rapid laptele) ci ce zicea Olga-legatura cu bebelusenia. Nici eu nu am de gand sa-i scot bibele prea curand ca e o rutina mult prea bine inradacinata bautul laptelui; si chiar in zilele de greva foamei nasoala (cum a fost azi
) laptele e sfant. Doar ma intrebam cat e bine sa dureze bebelusenia asta. Ok, deci mai dureaza
.
Da' lapte praf mai da cineva?? Eu am tot incercat trecerea la lapte de vaca, ii dadeam dimineata Nestle si la pranz lapte de cutie, Tnuva il prefera clar; pana intr-o zi cand f ferm mi-a zis (eu aducandu-i bibele pe intuneric, dupa somn, nu avea cum sti ce-i pusesem in el): "nu vau lapte de vacuta" (
) Faza s-a mai repetat a doua zi asa ca deocamdata am renuntat la laptele de vacuta dar sper ca pana se marita si-si da doctoratul vom renunta la Nestle...
Miha, stii, chiar m-am gandit pe 31 dec la tine. Care vroiai sa stai de data asta 2 ani acasa. Uite ca n-ai nascut anul trecut. E ca un semn ca Domnul are si alte planuri profesionale, in continuare, pt tine.
Sincer (sa nu te superi) pe tine nu te-as vedea stand 2 ani acasa. Asa ca asta e, Ilinca va veni de ziua ei, o vei iubi si te va iubi la fel de mult (si la fel de mult ca si Luca).
Lyvy, sa inteleg ca legatura cu "boy-ul" e mai stransa?
Hmmm...si eu care in visul ala al meu ma temeam maxim sa nu aflu ca voi avea baiat, ca tot fata imi doream...
mihatp spune:
naty
, n-am apucat sa raspund la "tema", ca neuronul gravid nu face fata la multe informatii.
si Luca e la lapte pe bibe si nu m-am gandit sa-l scot ca si la el laptele-i sfant. in rest e in greva foamei... continua
. desi el are 15 kg, ceea ce am vazut ca e ok din ce spuneati si voi, habar n-am din ce le pune
Mamica de berbecut-Luca si
39s cu capricorn Ilinca
9 aprilie 2008
adriuta spune:
LA MULTI ANI!!! 

Naty... o fi vre-o premonitie de inceput de an![]()
Zoze
sunt mortali
Ioana felicitari si sa fiti sanatosi
Bubu ...acush il vezi insurat![]()
LA MULTI ANI VLADUT!!!

Adri are o tasta la activ de la laptopul meu vechi..tata e fericit si cu el stirb...ca i l-am dat lui![]()
Am vazut pozele su Cretzu...Simo

randunimea
Kya spune:
Mai Naty sa inteleg ca ai tu niste ganduri si dorinte ascunse? ![]()
Mami si
Sanziana www.sos-satelecopiilor.ro/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1" target="_blank">
God didn't bring me this far, to leave me here!
ariel_7000 spune:
LA MULTI ANI!!!! SA FITI FERICITE SI SENINE, SA FIE UN AN MINUNAT...CU TOT CE NE DORIM!
Miha, tin pumnii, agit prafuitele!!! Hai, Ilincaaaaa!
Simo, e minunata poza!!! E un cadou superb de inceput de an! 
Mira, am vazut pozele. Foarte frumoasa fustita!!! si modelul tare gratios si dragalas.
Noi am petrecut Revelionul alaturi de frate-miu si cumnata-mea si nasii lor, pana pe la 3.30, apoi am mai sporovait acasa pana pe la 5.30 si ieri leneveala acuta. Azi ne-am vazut cu prietenii nostri si acum ne pregatim sa vedem un film...de maine, munca, gata cu lenea.
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
lyvy spune:
neata, cafeluta din Ardeal 

Naty, cred ca asa e, sunt topita toata dupa baietasul meu, totul e altfel, la Iris eram mereu stresata sa nu gresesc ceva, sa fac totul ca la carte si nu am apucat sa ma bucur de bebelusenia ei, acuma savurez totul la maxim ( doar stii ca si eu imi doream tare mult fetita, dar e superrrrr ce simt....nu ma mai repet ).
clauclau spune:
Neata randunici, back to work again!
Nici nu stiu de ce sa ma apuc la ce-am gasit pe birou
....asa ca le-am dat deoparte, mi-am pus o cafea si-am intrat sa vad ce faceti. Ninge minunat afara, dar parca era altfel daca mai eram acasa sa merg cu copiii la sanius!
Ieri am mers si noi pe gheata...tare greu pentru mine, m-am miscat mai lent asa, toti mi se pareau asa de buni pe patine...eu mai pe langa mantinela
...am tras si cateva cazaturi, parca ma doare acum tot corpul! Dar atmosfera foarte faina, mi-a placut mult, trebuie sa mai repet experienta si poate imi dau drumul mai bine la picioare.![]()
Naty, si Rebi tot la biberon este.

Hai Ilinca!

Micul nostru arata minunat, m-am uitat la poza de multeee ori aseara, foarte frumos!

Kya spune:
Ce prevede horoscopul pentru copii in 2011
Berbec
Verbul care il caracterizeaza pe nativul din Berbec este „a fi”.
Anul 2011 aduce pentru copilul din zodia Berbec:
- mai multi prieteni si parteneri de joaca
- calatorii si vacante nesperate
- multe activitati scolare si extrascolare, lucru ce implica si oboseala pe masura
- este posibil sa devina seful clasei, coordonatorul jocului, conducatorul grupului de prieteni
- singurul defect pe care trebuie sa i-l corectati este nerabdarea, vrea totul acum si bate din picior sa i se indeplineasca dorinta imediat.
Taur
Verbul care il caracterizeaza pe nativul din Taur este „a avea”.
Anul 2011 aduce pentru copilul din zodia Taur:
- mai multe momente de destindere, relaxare, joaca
- intarirea relatiilor de prietenie cu un camarad apropiat
- dobandirea succesului pe plan profesional, la scoala, la examene, la concursuri
- refacere rapida si usoara dupa momentele minore de sanatate din anul anterior
- singurul defect pe care trebuie sa i-l corectati este incapatanarea, de aceea este bine sa-l invatati sa fie mai tolerant si ascutator.
Gemeni
Verbul care il caracterizeaza pe nativul din Gemeni este „a gandi”.
Anul 2011 aduce pentru copilul din zodia Gemeni:
- marirea numarului de plimbari in parc, la muzee, la bunici
- refacerea relatiilor cu colegii cu care a avut divergente anul anterior
- lipsa monotoniei din programul scolar
- dobandirea unor cadouri importante si mult-dorite, gen jucaria preferata, un trenulet, o masinuta, o racheta de tenis, un costum de judo, o jacheta
- singurul defect pe care trebuie sa i-l corectati este curiozitatea maladiva care adesea se transforma in indiscretie sau enervarea celor din jur.
Rac
Verbul care il caracterizeaza pe nativul din Rac este „a simti”.
Anul 2011 aduce pentru copilul din zodia Rac:
- manifestarea starilor de emancipare si independenta fata de parinti, bunici, alti adulti din anturaj
- relansare pe plan profesional, precum inscrierea la un examen, participarea la olimpiada, inscrierea intr-un cerc stiintific
- dezvoltarea aptitudinilor artistice (desen, pictura, muzica, literatura)
- rezolvarea problemelor mai vechi de sanatate
- singurul defect pe care trebuie sa i-l corectati este introvertirea, de aceea este bine sa-l antrenati in tot felul de activitati care il fac sa-si exteriorizeze trairile, de exemplu practicarea unui sport.
Leu
Verbul care il caracterizeaza pe nativul Leu este „a vrea”.
Anul 2011 aduce pentru copilul din zodia Leu:
- ruperea unor relatii de prietenie si inchegarea altora
- mai multa munca la gradinita sau scoala pentru a fii in plutonul fruntas
- agitatie continua in toate domeniile
- repeziciunea cu care ia decizii il poate transforma intr-o persoana autoritara si dominatoare atat cu cei de varsta lui, cat si cu adultii
- singurul defect pe care trebuie sa i-l corectati este impaunarea, adica laudarosenia, de aceea ar fi bine sa-i canalizati energia spre lucruri care implica multa creativitate si inventivitate.
Fecioara
Verbul care il caracterizeaza pe nativul din Fecioara este „a face”.
Anul 2011 aduce pentru copilul din zodia Fecioara:
- hotararea de a practica un sport, fie de placere, fie de performanta
- mai mult echilibru in relatiile cu cei din jur
- noutati la scoala sau gradinita (colegi noi, activitati noi, mutarea in alta locatie etc)
- constiinciozitate in activitatile pe care le demareaza in acest an
- singurul defect pe care trebuie sa i-l corectati este tendinta exagerata de a atinge perfectionismul, lucru care se traduce adresea printr-un simt critic prea dezvoltatat.
Balanta
Verbul care il caracterizeaza pe nativul din Balanta este „a oscila”.
Anul 2011 aduce pentru copilul din zodia Balanta:
- respectarea regulilor clare si precise in activitatile de la gradinita sau scoala, fara impotrivire ca in alti ani
- colaborarea perfecta in echipa, in grupa, in formatie
- rezolvarea problemelor contradictorii din familie
- abtinerea de la tentatiile nespecifice varstei lui
- singurul defect pe care trebuie sa i-l corectati este lenea, de aceea trebuie sa gasiti mereu metode de a-l motiva si a-l impinge de la spate.
Scorpion
Verbul care il caracterizeaza pe nativul din Scorpion este „a dori”.
Anul 2011 aduce pentru copilul din zodia Scorpion:
- relatii frumoase si armonioase cu toti colegii de gradinita sau scoala
- acceptarea ideii ca familia se poate mari sau muta in alt loc
- mai multe cadouri din partea celor dragi
- hotararea de a face un sport, de a se inscrie intr-un club
- singurul defect pe care trebuie sa i-l corectati este incapatanarea, indarjirea cu care nu vrea sa accepte ideile celorlalti.
Sagetator
Verbul care il caracterizeaza pe nativul din Sagetator este „a vedea”.
Anul 2011 aduce pentru copilul din zodia Sagetator:
- integrarea rapida intr-un colectiv nou
- calatorii si vacante, chiar daca sunt de scurta durata, numai la sfarsit de saptamana
- o perioada buna pentru a se inscrie la activitati artistice, de exemplu la scoala de dans, la cercul de pictura
- oportunitati de a fii mereu in centrul atentiei si acasa si la scoala sau gradinita
- singurul defect pe care trebuie sa i-l corectati este modul in care risipeste, instraineaza si arunca tot.
Capricorn
Verbul care il caracterizeaza pe nativul din Capricorn este „a organiza”.
Anul 2011 aduce pentru copilul din zodia Capricorn:
- relatiile cu prietenii se detensioneaza
- demararea unor proiecte interesante, fie la scoala sau gradinita, fie in activitatile extrascolare
- multe clipe de distractie si amuzament
- micile probleme de sanatate isi gasesc usor rezolarea
- singurul defect pe care trebuie sa i-l corectati este pesimismul, de aceea este bine sa-l incurajati sa-si faca multi prieteni.
Varsator
Verbul care il caracterizeaza pe nativul din Varsator este „a sti”.
Anul 2011 aduce pentru copilul din zodia Varsator:
- cunostinte noi la scoala sau gradinita, prieteni noi in zona de acasa
- insistenta in a pune mereu lucrurile la punct si a nu le mai amana
- activitati interesante, program incarcat, dar bine organizat pe etape
- popularitate in crestere
- singurul defect pe care trebuie sa i-l corectati este agresivitatea care adesea este ii face sa devina prea posesivi.
Pesti
Verbul care il caracterizeaza pe nativul din Pesti este „a crede”.
Anul 2011 aduce pentru copilul din zodia Pesti:
- calatorii atat in interes profesional, cat si pentru distractie
- mai multa sociabilitate, in special in cercul de la gradinita sau scoala
- acceptarea activitatilor care impun libertate de miscare
- dispozitia si capacitatea de le sari in ajutorul celor care au nevoie
- singurul defect pe care trebuie sa i-l corectati este nehotararea, de aceea este bine sa-l invatati sa ia decizii rapide si corecte.
Kya spune:
Pai daca tot vorbeste toata lumea de patinoar si pentru ca la ultima pizza
asa ne-am promis,
nu vreti sa organizam sambata viitoare, de exemplu, o iesire la patinoar impreuna?
Mami si
Sanziana www.sos-satelecopiilor.ro/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1" target="_blank">
God didn't bring me this far, to leave me here!