Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (471)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

Olgu
l-am chemat si pe Dan sa vada laptopul, avem si noi o tasta minus de ceva vreme (punctul). s-a linistit, a zis ca macar al nostru arata mai bine
a inceput sa vada si "bucuriile" de-a fi 2 frati apropiati de varsta (intre el si frate-so sunt 6 ani)... o sa aiba parteneri de prostioare.

stiti vreo incantatie ceva, sa nasc si eu saptamana asta?

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

zoze, ti-am vazut minunile. abia astept sa fotografiez si eu harjoneala dintre ei

mimo... si tu?! deci faza cu laptopul e universala, parca nu-mi mai pare asa de "stirb" acum

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Mimo, nuuuu, Dudu e campion absolut!!!

Miha, Luca e pe locul trei , Sof a scos litera U, L, si : Si tot ca Dudu, scoase definitiv

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Vali, e clar ca de la mamicile alaptatoare vei obtine sfaturi bune, nu de la mine. Dar, tu de fapt vrei sa alaptezi in continuare, nu? doar ca esti f obosita de tzatzaiala nocturna...Un lucru e clar din tot ce am vazut eu pe crenguta si am mai auzit de la altii, LP impreuna cu laptele de mama nu se prea impaca; ori una ori alta. Nu are leg cu recipientul de baut ci cu gustul. Asa ca, probabil, abia dupa ce nu va mai primi (mai) deloc lapte de mama va accepta LP. De care-i dai? Aptamilul ar fi cel mai apropiat la gust cica...

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica

DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA!

Exact! Adica vreau sa-l mai alaptez cateva luni, dar as fi vrut seara sa-i dau completare, sa doarma si el mai bine.
Dar sa stii ca Matei a primit LP de la 4 luni cand am inceput serviciul si l-am si alaptat pana la 1 an. Asa ca se impaca LP cu cel de mama... Dar numai la unii copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Vali, asa e numai la unii copii, la Iris am bagat completare de la 2 luni, a acceptat-o fara probleme, si am alaptat-o pana la 1 an si 4 luni, la Alex sunt exclusiv cu tztza, am incercat 3 formule si vreo 6 feluri de tetine, no way, prefera sa planga de foame si tot nu mananca, sunt total legata de el, de aceea mi se rupe corasonul ca imediat merg la servici si voi fi intr-o alergatura continua

Olga, super poze, nu mai am mult si le patesc si eu, dar am un plus, , am toate tastele de la laptop, pt ca ne tinem laptopul in baie, da, in baie, ca sa mai supravietuiasca putin in formula in care e, si sa mai pot citi si eu forumul linistita.

A fost superb la saniat, Iris si-a dat drumul destul de greu, parca o mananca sania, pana la urma i-s placut, iar Alex a facut cunostinta cu zapada, de bleaga ce sunt eu, am pus scoica pe sanie, si eram cu ochii in patru la el, mi-am desprins o clipa privirea de la el, ma uitam dupa Iris, am trecut de un hop, si copilul cu tot cu scoica si paturi s-au rasturnat in zapada, iar Alex cu toata fetisoara lui eram afundat in zapada din aia intarita, il iau repede, fara mari daune, era plin pe fata de zapada, in ochi , peste tot, dupa ce mi-a trecut sperietura, am inceput sa radem ca prostii, ei, acuma ori ii trece raceala, ori se agraveaza, vom vedea.
Per total, a fost frumos, si ne-a facut o mare pofta de mancare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

LA MULTI ANI Vladut! Sa fii sanatos, fericit si sa auduci numai bucurii parintilor tai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Va multumesc din suflet pt urari!
Cu o mana imi usuc parul si cu una dau pe taste

Baietii fac nani, la 7 mergem la Mc, dimineata am avut musafiri, ieri au fost amandoi la sorcovit la toti vecinii de pe scara, au venit cu buzunarele pline de bomboane si bani , azi i-a sorcovit e-ai casei, apoi au plecat la mall si si-au luat jocuri

Cu tastele de la laptop cred ca Stef e campion, mi-a scos un pumn de taste si le-a lasat gramada, mi-au dat lacrimile instant cand am vazut, dar am reusit sa le pun la loc, dar asta acum juma de an cred...

Simo, sa dea domnul sa va intoarceti cu bine acasa si cat mai repede!

Si va las o prajiturica, o felie de tort, o cola, cate o sampanie, am baiat mare, are 6 ani scolarelul meu , la toamna merge la scoala de emotii plang, nu de alta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Buna fetelor!
LA MULTI ANI pe noul an!!
LA MULTI ANI VLADUT!!!!
M-am bucurat nespus sa-l vad pe Siluan afara din terapia intensiva...in rest, felul in care arata spune totul despre evolutie. Laudat fie Domnul!!!
V-am citit si vazut pe toti
Olga, o sa o intreb pe Maxinne de unde a luat jocul, eu sunt innebunita dupa el!
Vali, ai un PM!
Mai sunt copii (din generatia puilor de randunici, fireste) care mai beau laptele din biberon? Si daca da, oare pana la ce varsta le dam din biberon?
Azi-noapte am visat, foarte clar si limpede, ca eram gravi cu un pui nr 2; in 15 saptamani, ma programasem la Iosup la eco si asteptam cu nerabdare sexul. In vis, eram in culmea fericirii, cu tot riscul enorm la care ma expuneam. In fine...cred ca a fost o combinatie intre cat ma impresionati voi toate cele cu doi pui si...balonarea mea de aseara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

La multi ani Vladutz, sa cresti mare si sanatos!!!!

si noi sunt in culmea fericirii, ca Antonia are o veriosara...a nascut sora-mea azi o fetita, asa ca dam de baut si noi ,nu numai Bubulina

Si eu m-am bucurat foarte tare cand l-am vazut pe Siluan...Doamne ajuta in continuare

Naty si eu vreau sa vad filmuletul cu Iulia....le-am lasat deschise pe toate (si filmulete si poze)in bara si am inchis laptopul din greseala...si nu mai caut in urma.

...azi am fost la spital la o prietena care a nascut pe 30 un baietel....am inceput anul bine ...desi zic astrologii astia ca pirma jumatate a anului este nasola si de abia a doua jumatate este buna,om vedea....

Miha, pai vrei sa scoatem agitatele sa vina si Ilinca???/

Mergi la inceput

bitza, faceti ce stiti numa' sa functioneze

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput