Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (471)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Poftiti si la: tranta!

Cami,grija mare la extremitati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Cami,daca ti-a iesit triplu tulup ce mai conteaza o biata pirueta Nu te lasa
Zoze, am uitat sa-ti spun ca am vazut pozicile cu minunile si am uitat deschis webshotsul pe ultima poza, cea cu Dan tanand-o pe Maria la piept . Trece Mimu si zice luminos: aaaa, uite-l pe baiatul ala de la Craiova, saracu' Asta ca sa stii cum va percepe lumea : ea -o nebuna, el-saracu' de el

Simona,mamica de Teo (17 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

La multi ani Vladut!! Oana sa-ti traiasca baiatul

Zoze minunati pruncii!

Cami buna cafeaua Sa va fie de bine patinatul.

Eu de azi imi inaugurez abonamentul la fitness La inceput asa mai usurel, cu aparate si alergat pe banda, iar apoi trec la kangoo jumps, tae bo... d-astea. Iar in weekend inot cu Zana, abia astept!

Mami si Sanziana www.sos-satelecopiilor.ro/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1" target="_blank">

Copiii au nevoie de ajutor

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix
Trece Mimu si zice luminos: aaaa, uite-l pe baiatul ala de la Craiova, saracu' Asta ca sa stii cum va percepe lumea : ea -o nebuna, el-saracu' de el

Mami si Sanziana www.sos-satelecopiilor.ro/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1" target="_blank">
Copiii au nevoie de ajutor

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Buna dimineata randunici !!!!

Am mancat cat o sparta, si tre sa fac ceva in privinta asta, asa ca o sa mergem la saniat cu tot alaiul, tare sunt curioasa cum va fi , pt ca Alex nu suporta sa fie imbracat gros.

Va pupez apasat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

La multi ani!!!

La multi ani, Vladut! Sa cresti mare si sanatos!!! Sa iti traiasca minunea, Bubulino, sa fiti fericiti!!!

Simo, ce bucurie!! Cred ca iti era asa de dor sa il tii in brate!! Doamne ajuta sa va intoarceti cat mai repede acasa!

Zoze, nu stiu ce sa zic cu sangerarea aia. Poate e menstra, ca la Sof la fel de repede ca la tine acum mi-a venit...dar de ce te simti asa rau, nu stiu Am zis, Maria ta e a ta, Dan a furnizat el material genetic, dar te pui cu blonda ?!?!

N-am mai zis ce minunatii de Blanka am vazut ( vai ce te-am invidiat pentru vacantaaaa ), balerina Mirei , gospodina Nataliei ( trebuie sa imi zici ce joc e ala, da ? ), baieteii Claudiei ( unde, Doamne iarta-ma?!?!, ca nici pe departe nu aduce Rebe cu baieteii ), tutu-urile Aricelei si nu mai stiu, ca am vazut gramezi de poze in dimineata asta Kya tot datoarea cu pisicuta este !

Soful a dat mucii mai departe lu' frate-sau si mie, dar tinem sub control, vad ca nu il deranjeaza deloc pe el, il aspir si gata, tot vesel ramane. De revelion am stat cuminti cu mama acasa si cu piticii, am vazut in zare toate focurile de artificii din Ploiesti ( ca a facut primaria in vreo 5 locuri, patru s-au zarit de la geamul meu ), am beut putin si am mancat si mai putin. La deziderate eu ma bag cu unul singur: sa slabesc la loc, dar asa un dor de dulce ma apuca de fiecare dupa ce alaptez Sunt turbata, nu ma suport asa, dar nici nu stiu de unde si cum sa o apuc...Am un an sa imi dau seama .

Ma duc sa fac o ciorba de perisoare...n-am niciun chef, desi mi-a taiat mutter legumele .

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Simo, superb micutul, e o bucurie enorma, Doamne ajuta in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Mimu a cam prins esenta!
Pana si Mihai a observat ceva,pt ca ne-a zis sa plecam de-acasa si sa vina un nene cu o tanti in loc..Maria cica tre' sa ramana

I-am mai facut vreo 2 pozici Mariei citind,dar nu le-am descarcat.E mortala!

Plec la ghizanu' mare(magazinul mare) sa cumpar fructe si compot de piersici

Mamica lui Mihai si a Mariei

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Da?Si ,ma rog, cate taste a scos? Ca sa vad daca l-a intrecut pe Dudu Noi mai avem randul de sus + tasta L si nici nu mai pot sa le pun la loc ca s-au rupt piciorusele alea Not funny

Mergi la inceput