Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (471)
Raspunsuri - Pagina 10
Kya spune:
La Multi Ani prietene dragi! Sa fie un 2011 asa cum si-l doreste fiecare!!!
Am citit si mi-au dat lacrimile ieri
Dar am zis ca vreau sa fiu ca Hannah Montana
- the best of both worlds! Uite asa, na!
Love you!
Mami si
Sanziana www.sos-satelecopiilor.ro/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1" target="_blank">
God didn't bring me this far, to leave me here!
lyvy spune:
Neata, sunt fffffff obosita, ne-am culcat pe la 4, si apoi din 2 in 2ore, Alex a vrut tzitzi, si la 8 a vrut zambete si gata cu somnul.
A fost primul rev in 4, apoi in 2, a fost foarte linistit si frumos.
2010 a fost un an bun pentru mine, a aparut o minune in viata noastra
, si parca si pe alte planuri a fost destul de bun, de la 2011, imi doresc in primul rand sanatae, apoi imi doresc impacarea sufleteasca, liniste, sa acord un pic mai multa atentie vietii de cuplu
, pe care am cam neglijat-o in ultima vreme si se simte. In rest ce va fi , va fi, sper sa fie un an bun si gata.
Imi pica ochii de somn si eu nu pot dormi nicicium ziua.
luny spune:
La multi ani, dragelor!
sa avem un an nou cu sanatate pentru familiile noastre, sa fie mai bun, mai optimist, mai intelegator si plin de surprize placute![]()
in afara de cele spuse mai sus, pe care mi/vi le doresc,eu nu mai indraznesc sa-mi propun rezolutii, ca fie nu ma tin de ele, fie nu se indeplinesc din varii motive... asa ca, 'om trai si 'om vedea ce-o fi...
sa zicem ca e forma mea de autoprotectie..
acum va servesc cu un vin fiert
, am venit din parc inghetati asa ca merge la fix![]()
va pupez pe toate!
PS: am vazut frumoasa familie a zozelinei, foarte faine ultimele 2 poze
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
La multi ani , dragi prietene!

Am rezistat si noi pana la 4.30 azi noapte, iar copiii au stat pana aproape de 2! Iar la 9 era toata casa in picioare. Acum randunoiul doarme cu fiesa iar Razvanici se joaca pe langa mine. Noi am petrecut linistiti, cuminti in 4, a fost bine, am mancat, am baut, am dansat putin cu copiii , am vazut artificiile, de-astea!![]()
Pentru anul acesta imi doresc eu multe dar vorba Ancai," om trai si om vedea!" In principal, sanatosi sa fim si apoi mai departe...
Sa ne dea Dumnezeu tuturor un an bun!

bubu05 spune:
La multi ani cu bucurie, dragele mele! sa fim cu totii sanatosi si cat mai senini!
Va pup pe toate, de la mic la mare, m-am emotionat tare citind-o pe Mimo 
Noi ne-am simtit super acasa, am avut musafiri, doua familii cu doua fetite, am umflat baloane, am baut sampanie, am dansat muuult, am stat toti la masa, Stef a rezistat pana la 1 noaptea iar Vlad pana la 4 dimineata
. Azi ne-am trezit la 12 la pranz, lihniti de foame, apoi am bagat jocuri la consola sa ne mai consumam energia, leneveala azi, maine dam de baut 
bubu05 spune:
Zoze, super pozele, ce copii scumpi si buburuza grasunica e o dulce, imi place mult si bradutul vostru 
M-ati omorat cu tutu-urile, bestiale. Alexutza e o frumoasa 
lyvy spune:
Tot mai intru sa mai bag un ochi, da cam slaba miscarea pe craca, inca petrec randunicile
Kya spune:
Cred ca lumea e la zeama de varza ![]()
Mami si
Sanziana www.sos-satelecopiilor.ro/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1" target="_blank">
God didn't bring me this far, to leave me here!
bubu05 spune:
Ciorba de curcan cu zeama de varza si taietei de casa
, am papat mai devreme, ma duc sa citim o poveste si la nani, ca n-au mai dormit azi la pranz...