Castigatorii concursurilor Attn: ADMIN

Castigatorii concursurilor Attn: ADMIN | Autor: Victoria_mami

Link direct la acest mesaj

Buna.

Acum am citit la concursul de Lenor ca unii dintre concurenti nu si-au trimis datele; e foarte posibil sa nu urmareasca subiectul zilnic sau... nah! Intrebarea mea e: de ce nu sunt instiintati prin e-mail? La urma urmei, eu tot timpul primesc tot felul de e-mailuri de pe DC, de ce nu se pot instiinta si castigatorii ceva de genul "Hello, vezi c-ai castigat! Trimite datele."

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anda08 spune:

Citat:
Desiree2002 Posted - 30/12/2010 : 00:49:22
--------------------------------------------------------------------------------
Buna.

Acum am citit la concursul de Lenor ca unii dintre concurenti nu si-au trimis datele; e foarte posibil sa nu urmareasca subiectul zilnic sau... nah! Intrebarea mea e: de ce nu sunt instiintati prin e-mail? La urma urmei, eu tot timpul primesc tot felul de e-mailuri de pe DC, de ce nu se pot instiinta si castigatorii ceva de genul "Hello, vezi c-ai castigat! Trimite datele."

Castigatorii sunt mereu anuntati prin e-mail si PM, iar datele lor au fost preluate.

Sarbatori cu bine!

O zi buna in continuare! - A day without laughter is a day wasted (Charlie Chaplin)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anda08

Citat:
Desiree2002 Posted - 30/12/2010 : 00:49:22
--------------------------------------------------------------------------------
Buna.

Castigatorii sunt mereu anuntati prin e-mail si PM, iar datele lor au fost preluate.

Sarbatori cu bine!

O zi buna in continuare! - A day without laughter is a day wasted (Charlie Chaplin)

Ok, Anda, multumesc.eram doar nelamurita. Sarbatori fericite si voua.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

As vrea sa spun si eu ceva: DC nu este obligat sa instiinteze prin email castigatorii pentru ca este de datoria lor sa verifice daca au castigat sau nu.
Nu e un secret pentru nimeni ca un concurs este o maniera de a fideliza membrii deci ne asteptam sa verifice ei daca au castigat sau nu.
In regulamentul concursurilor DC scrie clar ca cine nu reactioneaza in 7 zile pierde premiul si acesta trece la alt participant.

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

As vrea sa spun si eu ceva: DC nu este obligat sa instiinteze prin email castigatorii pentru ca este de datoria lor sa verifice daca au castigat sau nu.
Nu e un secret pentru nimeni ca un concurs este o maniera de a fideliza membrii deci ne asteptam sa verifice ei daca au castigat sau nu.
In regulamentul concursurilor DC scrie clar ca cine nu reactioneaza in 7 zile pierde premiul si acesta trece la alt participant.

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Sincer cred ca era mai bine daca nu ai fi adaugat acest comentariu.

Tonul acestui mesaj e total lipsit de tact, dezvaluind mercantilitatea acestui site. Ceea ce e cam inoportun avand in vedere ca se numeste: desprecopii.
Inteleg ca aveti si aceasta latura dar e bine ca pentru utilizatorii naivi ca mine sa nu se vada.

Si inca ceva: daca DC vrea sa isi fidelizeze membrii cel mai important e sa ii trateze cu respect. Iar acest mesaj, ma rog tonul lui, nu arata asta.

Mergi la inceput