ian-feb2011-BV LILI_G, BEBELU! HAI TIERRY! (157)
Raspunsuri - Pagina 2
madalina_m spune:
Vad ca nu mai e nimeni, asa ca va zic noapte buna fetelor!
Maine ne trezim devreme pentru o ultima incurajare?
35+ cu
si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) 
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica
missmj spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui florintunde CARMEN;MA BUCUR ...DA DE TE AJUTA BUNUL DUMNEZEU SA NASTI NATURAL...TINEM PUMNII STRANSI STRANSI ![]() |
multumesc mult pt incurajari!
Ma rog la Doamne Doamne sa vina natural si totul sa fie bine.
carmen
37+ cu
Andrei
madalina_m spune:
| citat din mesajul lui Shines Mada..Patricia avea termen pe 4.01..deci nu avea 36 sapt..era aproape de termen Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei |
Asa stiam si eu, de aceea m-am mirat cand am vazut in listura 36 sapt.
35+ cu
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica
missmj spune:
Si eu ma bag la somn madalina si daaaaaaa ne vedem dimineata sa bagam motate multe pentru fete, sa le dam curaj si lor si bebeilor !!!!!!!! abia astept. sa nu lipsiti ! va 
carmen
37+ cu
Andrei
madalina_m spune:
| citat din mesajul lui madalina_m Vad ca nu mai e nimeni, asa ca va zic noapte buna fetelor! Maine ne trezim devreme pentru o ultima incurajare? 35+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) ![]() Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica |
Se intampla ceva pe aici ... intre 23.20 si 23.40 am tot dat refresh si nu aparea nimic si atunci am scris ca nu mai e nimeni pe aici. Dupa ce am trimis mesajul au aparut o gramada de mesaje trimise de voi in intervalul asta.

Inca o data noapte buna!

35+ cu
misssexy spune:
Buna seara fetele.
Am intrat si eu sa va felicit
FELICITARI PATRICIA

FELICITARI LILI

FELICITARI DANINA

FACEM GALERIE SI PT BUBURUZELE CARE TREBUIE SA APARA

HAI ZUMZU

HAI ABRAMBURIKA

HAI BEBELU

HAI TIERRY

Sper ca nu am uitat pe nimeni.
DOLORES,ms pt sfat,intradevar nu sunt in tara,sunt in Belgia,dar am reusit pana la urma sa-mi vad si eu fata,m-am rugat de doctorita sami faca un eco 2D macar.Ma bucur ca esti bine,asteptam vesti de la tine.
ALINA
34+ cu
ALESSIA
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=alina&year=2011&month=2&day=2&babycount=1"
misssexy spune:
control de semnatura 
am schimbat saptamana
ALINA
35+ cu
ALESSIA
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=alina&year=2011&month=2&day=2&babycount=1"
misssexy spune:
ma retrag si eu la 
maine poate am mai mult timp sa stau cu voi.
somn usor buburuzelor
ALINA
35+ cu
ALESSIA
ana_micu83 spune:
Sara buna!
Viu si eu in schimbul 3 sa urez un "bun venit pe lume" micutei sibience posesoare de mamica curajoasa Patricia!
...si sa urez nastere usoara mamicilor ce o sa-si cunoasca micutii maine!
Pupici cu lipici 
Jurnal de Razvan Nazdravan
Hainute NOI, import Anglia!
bazarim si noi