ian-feb2011-BV LILI_G, BEBELU! HAI TIERRY! (157)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

FELICITARI RALUCA!SA-TI TRAIASCA PITICA!

MIRELA,M-AM KISAT PE MINE TOATA CAND TI-AM VAZUT PUII.SUNT MINUNATI!!!

35+ cu

Vineeeeee!!! +/- 17zile

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Anul asta gatim putin de revelion, suntem doar noi doi (asta se intampla in premiera! dar nu prea am chef de petreceri galagioase si oameni care ma tot intreaba cand nasc...). Pana ieri nici nu ne gandisem la nimic, nu stiam daca o sa fiu acasa sa nu de revelion...Azi m-am hotarat sa fac si eu cate ceva.
Eu o sa fac un diplomat, ca nu e foarte solicitant, peste cu cascaval, ciuperci si alte minuni la cuptor si am luat azi ceva specialitati de carne pt un platou cu aperitive...si cam gata. Cat sa manance un om si intr-o noapte??? A, si-mi aduce mama maine prajituri, ca ea baga ca MIG-ul, la noi in casa mereu s-a gatit mult de sarbatori.
Ia zi Andri, cum e tortul ala bavarez?

_
BB e deja pe drum
Roxana 38+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

mai da sa nu avem noi un nr de la TIERRY

CUM DE N-AM VB DESPRE ASTA ASEARA CAND A INTRAT?

Tunde 32 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

mirela - ce scumpi sunt motaneii!!! Intrebare (prosteasca, poate): cum faci sa-i deosebesti?

Si noi pe-acasa, pe langa casa, depinde de bb, de Revelion ... meniul: ciorba de perisoare, musaca, pui la cuptor cu garnitura de linte (aici e trad. de Rev., cica aduce bogatie, belsug) si placinte cu branza si mere. Se ocupa insa mama de meniu .

Sarmale, racituri, cozonaci etc. am avut de Craciun ...

mamma bis - o fetita si 40s+4 de
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

ana esti mortala

tunde ms , e normal e din cauza anemiei care este provocata de la sarcina si eu am , nu te speria

mirela superbi motanii , sa va traiasca si sa va bucurati de ei , ma bucur ca incet incet te refaci

eu am tras un pui de somn acum m.am trezit

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza38+ mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Am vazut motanii!! Cum te descurci, Mirela?? Mai pune poze!

Am mai pus si eu cateva poze cu printesa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Off , iar am ratat momentul nasterii in direct!!

Felicitari BEBELU!!!!!!!
Multi pupici pentru mamica curajoasa
Sa va traiasca printesica, sa va aduca numai bucurii!
Refacere usoara si mult laptic pentru BUBA.

Bine-ai venit Natalia DD sa-ti dea multa sanatate si noroc in viata!

Tierry , sper ca esti ok, si ca deja ti-ai vazut comoara, iar daca nu:, tinem pumnii stransi sa fie totul bine!

Mirela2, felicitari mamica curajoasa, ai doi puiuti superbi, sa dea DD sa creasca mari si cumintei, sanatosi si norocosi!

Tunde, si eu am avut o perioada in care imi sangera nasul dimineata, cam pe la 27-30 saptamani, dar acum mi-a trecut! Oricum nu-i bai daca se intampla, toate pe acolo sunt mai vascularizate decat de obicei.

Roxx , ma bucur ca ai luat o decizie si acum esti mult mai linistita!Ce bine, ca pana la urma dr a fost de acord cu tine si v-ati inteles!

pt toate burticile, buburuzele , mamicile si puiutii lor!

FVL heterozigot, 35 de saptamani Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

BEBELU, FELICITARI MAMI! SA TE BUCURI DE FETITZ SCUMP!

MIRELA, MUMOSI-MUMOSI PUISORII. SANATATE SA FIE!

Cu meniul de Revelion: cica, asa am auzit de curind, cica sa nu ai pui-gaina-ratza etc., ca stai tot anul pe loc, zgirmi numai ca gaina... Sa ai peste, sa dai tot inainte! E, haiosenii, sa ne mai distram.

Pup,
Gabi, Ioana si bebe de 34 de saptamini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Voi luati ceva vitamine in trim III?
MI-AU IESIT BUNE ANALIZELE DAR OARE NU-I MAI TREBUIE CEVA SUPLIMENT LUI BB?

Revelionul ...am scos o punga de vinete..sa fac salata/si am mai comandat o farfurie de prajitura...
n-am mancat nici de Craciun..au ajuns in galeata de gunoi ..toate

Tunde 32 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

MIRELA, superbi piticuzii!!

TUNDE, eu am luat complex de vitamine de la inceputul sarcinii si fier din sapt 12 si le iau in continuare. Mi-au iesit mereu analizele bune, dar daca tot trage bebelina tot, e bine sa-mi ramana si mie ceva rezerve. Si asa am inteles ca ne pregatim de caderi masive de par si alte "placeri" dupa nastere...Si o sa iau vitamine in continuare, si pe timpul alaptarii.

_
BB e deja pe drum
Roxana 38+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

Mergi la inceput