masina de paine
Raspunsuri - Pagina 9
redai spune:
B are, dar in acele momente nu ma dus mintea sa il folosesc. acum am luat cantar, mai dau gres, mai reusesc....dar macar iese ceva comestibil.
Citat: |
citat din mesajul lui Bebe Beca Redai, masina ta de maine nu are lingurita dozatoare? Eu fac paine de 2 ani si ceva, am o masina moulinex, folosesc retetele din cartea ei, cu modificari aduse numai tipului de faina (folosesc fainuri de seacara, hrisca, kamut, etc), in schimb lichidele si sarea si drojdia le pun exact cum scrie in carte. Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si Tudor Andrei (16.02.2011) |
redai spune:
As propune sa scriem aici ce tip de faina folosim, la ce si firma, la fel si cu drijdia.
Eu pana acum am incercat mai multe tipuri de faina, de la mai multe firme, nu stiu sa spun care e mai buna pentru ca am folosit retete diferite.
drojdie am luat de la DR O, iar faina pana acum am luat baneasa-faina alba de 650, Dobrogea -experta remix pentru paine rustica,Dobrogea-faina alba pentru pizza(as vrea sa o folosesc la paine, oare merge?),Grania-faina alba pentru cozonac-e cu 000-am facut si paine din ea...a trebuit sa pun putin mai multa dat a iesit.
Am mai achizitionat seminte de in, dovreac,floarea soarelui si ceva fulgi de ciocolata alba, intentionez sa pun in cozonac.
puisorul spune:
Lore,vezi ca semintele de in trebuie macinate, altfel se elimina intregi si nu au nici un efect.
Drojdie eu folosesc RUF de la PLUS. Faina alba citisem undeva ca trebuie sa fie 550. Eu de obicei fac paine taraneasca cu faina de secara,faina integrala si faina alba.
Spor la brutarit
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
Bebe Beca spune:
eu folosesc drojdia de la dr 0. Faina folosesc de soia, de grau spelta, de kamut si de secara. Uneorisi de grisca si naut.
madau spune:
Drojdie Dr.O granulata si faina Grania Verde. Si mai adaug dupa preferinte si shef seminte de floarea soarelui, masline, ceapa....
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
redai spune:
astea la ce raion le gasesc in supermarket?
Citat: |
citat din mesajul lui Bebe Beca eu folosesc drojdia de la dr 0. Faina folosesc de soia, de grau spelta, de kamut si de secara. Uneorisi de grisca si naut. Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si Tudor Andrei (16.02.2011) |
Ani, pai eu le-am pus intregi, nu am cu ce sa le macin.
Bebe Beca spune:
Faina de secara si spelta le-am cumparat de pe internet, le-am gasit la pret mai bun. Restul le cumpar din plafar. De acolo mai iau si faina de kamut.
Mada spune:
faceti cumva cozonac cu masina de paine??? as vrea si eu sa fac, dar cu o reteta verificata.
Ilinca si Rares
osna spune:
eu il framant la masina,dar il coc in cuptor.daca te intereseaza uite aici:
-cozonac cu mac
-cu mac si martipan
-impletitura cu migdale(sau nuci)
sper ca iti sunt de folos!
mamica fluturasului Matei
puisorul spune:
Lore, la DM gasesti seminte de in macinate. Faina integrala, de secara si de ovaz gasesti la Auchan( e cel mai ieftin). Mai este si in Kaufland si Carrefour.
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii