Romanii din Marea Britanie (27)
Raspunsuri - Pagina 5
motanik spune:
Buna!
A mea a primit de toate dupa un an, nu se omoara insa cu carnea. Noi nu mancam miel si in consecinta nici ei nu i-am dat dar cred ca ar tb macar de Paste sa luam pt ea, sa ii fie familiar gustul, caci n-as vrea sa nu manance nici ea din cauza noastra, mai tarziu. Porc mancam des noi dar ea doar gusta cateodata, mai repede mananca copanel de pui sau snitel de piept de pui, pastrav, cateodata carnita de vita in ciorbita. Depinde in ce mood e
Cat despre organic vs ne-organic, eu nu cred ca mai e ceva absolut sanatos, oricat ar incerca cineva sa ma convinga, deci cred ca diferenta intre ele sta numai in pret.
Ce mai faceti in rest?
--------------------
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
DarkBendis spune:
Buna ziua la de la noi!
Multumesc frumos pentru sfaturile referitoare la gradinite. Pe 8 februarie ma intalnesc cu directoarea unei gradinite la 10' de noi (gradinita de stat) sa vad ce si cum e pe acolo. Mai este o gradinita la 30 de metri de casa noastra, locatie ideala, dar tine de biserica locala (ceea ce nu prea imi convine) si in plus nu este "purpose built", nu are loc de joaca/groapa de nisip/spatiu de scos copiii afara. Deci - cade din start. Mai mi-a dat si socrul de lucru - i-am spus ca ma uit dupa gradinite si m-a rugat sa ma interesez unde, ce si mai ales cat costa sa-l dam pe Mister la o gradinita Montessori, ca ar fi tare pacat ca nepotul lui cel mai mic sa nu beneficieze de acest sistem (verisorii lui din Italia au fost toti "gradinariti" la Montessori si toata familia e super-incantata). Bineinteles ca o sa ma interesez, mai ales daca se ofera sa contribuie la plata taxelor, nu de alta dar altfel nu ne permitem de nici o culoare
MissJJ, spor la proiecte si la toceala!
Mister a mancat porc din borcanelele de Hipp Organic stage 3 (au ei o combinatie de pasta cu tomate si porc), ma rog, cat o fi fost acolo, cateva grame. I-a placut, era una dintre "papicile la borcan" preferate. Mai fac pasta carbonara din cand in cand si primeste si el cate un pic - si asta e cu bacon. Si asta ii place (ii placea si carbonara "la borcan Hipp"). Dar nu primeste prea des din acestea. Noi gatim mult pui, peste, curcan, "mince"... din cand in cand carnati (sausages nu crenvusti), mai rar vita (nu ma refer la carne tocata)sau porc. Toate la gratar sau in cuptor, nu prajeli. Carnatii ii plac tare mult, daca ar fi dupa el ar papa zilnic Cumparam din cei "premium", costa un pic mai mult dar se simte clar calitatea. Mezeluri nu primeste, din cand in cand ham, dar din cea "carved", nu procesata si umflata cu apa.
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
simplicity spune:
Multumesc frumos pt raspunsuri
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Nimeni nu ne poate face sa ne sintim inferiori fara permisiunea noastra."
mofturici spune:
Buna fetele!
Eu sunt foaaaarte incantata de fetita mea, a inceput de luni nursery si ma asteptam la plansete si tipete;insa e super fericita si chiar m-a intrebat daca vin cu ea in fiecare zi sa stau la gradi(in prima zi am luat si eu parte la activitati), ca ea e mare si se descurca singurica!
Am intalnit si niste oameni exceptionali si eventual pe cineva care sa mi-o ia de acolo daca imi gasesc un job(de nationalitate romana)...asa ca de luni ma apuc de cautat
In ce priveste carnea de porc eu am inceput sa-i dau in jurul varstei de 4 ani;am preferat puiu',curcanu' ,pestele si vita la ciorbite din cand in cand.Preparate mai rar, sunculita de pui , si acum ii mai dau din cand in cand un salamior mai bun...dar cam atat.Miel never, tot din cauza mea...nu maninc de nici o culoare..am sa iau de Pasti sa-i fac sotului si daca vrea sa incerce...e ok.
By the way: sunt singura de aci care nu a inteles mesajul Letitiei??
RazaDeSoare spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mofturici [br By the way: sunt singura de aci care nu a inteles mesajul Letitiei?? andreiuc mama de MARIUC-05.09.06 |
Mofturici, daca faci referire la intrebarea Letitiei este poveste lunga. Nu o stiu pe toata, insa m-am prins de ceea ce incearca sa afle.
Si eu am schimbat niste emailuri cu persoana in cauza anul trecut cand vroiam sa ma inscriu la asistent medical generalist si imi spusese ca s-a inscris la arte ceva prin constanta. Cine stie cum o fi pana la urma
mofturici spune:
Oh,RazaDeSoare, ma gandeam ca e ceva necurat la mijloc ...
Eu azi sunt foarte nervoasa, dupa ce am vanat un job(2 job centre m-au jonglat intre ele:Walthamstaw via Leytonstone),se inchisese deja aplicatia;fusesera prea multi.
Sa speram ca data viitoare va fi cu noroc....dar era asa de bine ...poate aveam o sansa..
In rest , vine week-end-ul, vremea se raceste...etc, etc....
Week-end placut va doresc!
motanik spune:
Mofturici, felicitari pt acomodarea rapida la gradi!!
si multa bafta cu job huntingul!
cat despre ce a scris Leti, daca ai timp si rabdare sa citesti acum vreo doua capitole ai sa intelegi mai multe.
Weekend placut fetelor! Noi il vom petrece acasa, am avut igrasie langa sifonierele unde tinem hainele si am decis sa bag absolut totul la spalat si cum la mine e ca la magazin caci cumpar in prostie si nici nu apuc sa imbrac, am in continuare f multe de spalat.
Chiar asa, aveti/ati avut pb cu igrasia? Am vazut ca in Ro exista un spray Savlon sau ceva de genul, n-am luat insa cand am fost acum caci am uitat, dar poate e ceva si aici si n-am observat eu? Ce stiti?
Va pup!
--------------------
bunny spune:
Motanik - uite aici
Dettol - Mould& Mildew remover il gasesti la toate supermarketurile
dar ptr o perioada incearca sa lasi spatiu intre sifonier si perete( si noi am patit asa in camera copilului acum citiva ani ) ca aveam cutiile de cind ne-am mutat nedesfacute si depozitate acolo. Dar sa ai grija ca e foarte puternic si tu nu ai trebui sa inhalezi. Roaga soata si apoi lasi sa se aeriseasca bine.
un wk-end placut la toata trupa
RazaDeSoare spune:
Mofturici, nu, problema este ca persoana in cauza se teleporteaza de pe un continent pe altul la secunda. Nu asta ar fi problema, dar fetele cred ca ea a stat numai intr-un loc in tot acest timp. Cum a spus spus si Motanik, daca citesti in urma o sa vezi despre ce este vorba.
Nu te intrista cu jobul, o sa gasesti ceva mai bun. Bafta multa!.
Uff, asa frig este, incat nu am sa ies din casa in weekend.
Citat: |
citat din mesajul lui mofturici Oh,RazaDeSoare, ma gandeam ca e ceva necurat la mijloc ... Eu azi sunt foarte nervoasa, dupa ce am vanat un job(2 job centre m-au jonglat intre ele:Walthamstaw via Leytonstone),se inchisese deja aplicatia;fusesera prea multi. Sa speram ca data viitoare va fi cu noroc....dar era asa de bine ...poate aveam o sansa.. In rest , vine week-end-ul, vremea se raceste...etc, etc.... Week-end placut va doresc! andreiuc mama de MARIUC-05.09.06 |
motanik spune:
Mersi mult Bunny, am sa il caut.
Asa am facut, am departat sifonierele de perete, sa circule aerul dar daca mai apare, sa am ceva la indemana.
Te pup!
--------------------