Prietene la bine si la greu - 94
Raspunsuri - Pagina 9
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lidia74 Ancutza parca ai mai pus un pic pe tine Lidia |
nici nu stii cat ma bucura cuvintele tale
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)
laurairina13 spune:
bei..de 4 ore nu zisa nimeni nik acilea?Eu cred ca v-a schimbat moshu, a scos alte feti din sac si a lasat acilea, inainte de sarbatori umpleati zeci de pagini de nu mai tinea ritmu omu sa va citeasca...acu..
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Firefly's shop
BLOGUL MEU
many_bani spune:
citat din mesajul lui laurairina13 bei..de 4 ore nu zisa nimeni nik acilea?Eu cred ca v-a schimbat moshu, a scos alte feti din sac si a lasat acilea, inainte de sarbatori umpleati zeci de pagini de nu mai tinea ritmu omu sa va citeasca...acu.. Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) Firefly's shop BLOGUL MEU |
da, da si eu tot dau iefcinci si nica
mami de Vlad (29.10.2009)
ralu_seby spune:
Buna seara,
Licu, de acord cu Andre, FELICITARI!!!! Maine dimi mai baga te rog un test..pliiiiizzzzz
Dankutza, Many si Raluci, , hai cu liniutzeleeee
[b]LA MULTI ANI TATI DE RUXI SI SOT DE RAMONIKAAA!!![/b Asteptam din bunataturile pregatite si neaparat ceva de baut
Fug dupa Matei
poponitzu' meu Matei-Andrei
noi te iubim, si impodobim
Te-asteptam la cuminti, ca sa ne faci fericiti!!!
lili_a spune:
Booon, deci licurici foarte mici/ ba-i aici ba nu-i aici da' eu zic ca e
Alinus de la ce are saracul Dragos afte?
raluci bun si Stodalul la tuse, pe mine m-a reparat in 2 zile. Tu cind faci testul? Remus mic
many si Lila are falcile stacojii de zici ca a batut-o cineva, dar febra nu. Eu m-am gindit ca o fi de la ger, dar arata ca un clown
dankutza vezi cum planifici excursia aia la Londra sa fii in perioada propice
Ma bag sa-mi fac unghiile aurii
lili_a spune:
Moama Ancutzule ce frumos maninca Sabi singurica! Si ce mare si frumoasa s-a facut! Si ce de masini are!
laurairina13 spune:
Dana, prestat si eu tiramisu, a iesit o crema delicioasa rau!! doar ca je care vreau dulce si in sange..am marit doza de la 3 linguri la 5. Acu sa vaz maine daca nu cumva am zbarcit-o rau, ca acu mi-am dat seama ca si piscoturile sunt dulci, si siropul. AA.. si am mai modificat ceva, je nu stiu sa fac cofi, asa ca am bagat 2 pliculete de 3in1 de la nescafe, si am insiropat piscoturile in alea.
E super usoara reteta, mi-a luat fix 1 ora sa fac tortul. Daca ne place, mai prestez si de alte ocazii, ca tare usor se mai face
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Firefly's shop
BLOGUL MEU
dana n. spune:
Buna seara!
Cuscri, nu stiu ce sa zic....d.p.d.v al meu va iesi cam dulce, dar daca tu zici ca iti place foarte dulce...astept impresii maine.
Maine prestez si eu un tiramisu.
Tin pumnii sa fie cu ochi
Ramonika, sa iti traiasca sotul!
Multa sanatate fulgusorilor si parintilor bolnaviori.
Hai sa scriu si eu un mic cra-cra. Ieri dimineata m-a lasat cu gura cascata David. Tocmai il schimbasem de scutec...se da omul meu jos din pat, isi ia scutecul in manuta si directia baie...ma uitam dupa el sa vad ce face. Ce credeti? si-a dus singurel scutecul murdar la baie si l-a bagat in galeata speciala ptr scutece murdare. de ieri, de fiecare data cand il schimb se repeta faza aaa...si imi place cand face treaba asta sa fie la bulanele goale...este asa haios
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)
Ancutza_Bro spune:
citat din mesajul lui lili_a Booon, deci licurici foarte mici/ ba-i aici ba nu-i aici da' eu zic ca e |
tare, tare asta...micutule Eminescu
cu masinutele Sabinei e cam asa: aia 4 in 1 Chicco nu e a noastra, e a nasilor, ne plimbam doar cand mergem in vizita
saniuta si avionul cu Winnie sunt cadourile ei ...chiar vroiam sa le intreb pe Raluci si pe Andre daca Bubu si Chiara sunt incantati de sortatorul de pe avion...Sabia sta toata ziua cu formele alea in mana si le baga in "portbagaj" si le scoate, si iar le baga, si tot asa (imi cer scuze, stiu ca mai e un fulgusor cu avion, dar nu tin mine care )
din punctul meu de vedere e o afacere buna avionul ala ...o tine ocupata o buna bucata de timp
iar legat de faptul ca papa singurica... i-am dat borcanelul gol, dupa ce terminase de mancat si se straduia sa culeaga cu lingurita ce mai gasea in borcanel si sa bage la gurita...manevra asta o stie, doar ca nu i-as lasa pe mana vreun vas cu mancare sau borcanelul plin, no way
Ancutza_Bro spune:
citat din mesajul lui dana n. Hai sa scriu si eu un mic cra-cra. Ieri dimineata m-a lasat cu gura cascata David. Tocmai il schimbasem de scutec...se da omul meu jos din pat, isi ia scutecul in manuta si directia baie...ma uitam dupa el sa vad ce face. Ce credeti? si-a dus singurel scutecul murdar la baie si l-a bagat in galeata speciala ptr scutece murdare. de ieri, de fiecare data cand il schimb se repeta faza aaa...si imi place cand face treaba asta sa fie la bulanele goale...este asa haios Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) |
ce baiat mare si destept are mama , bravo David!