Prietene la bine si la greu - 94
Raspunsuri - Pagina 19
monis5 spune:
La Multi Ani!!! sa ne citim frumos si anul asta
Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)
Ancutza_Bro spune:
La multi ani !
cum v-ati petrecut? cum ati chefuit?
Ralu_seby noi te-am ascultat intocmai
ne-am intors acasa la 5 azi-dimineata, iar la ora 9 Sabi ne-a dat trezirea ...speram sa mai prindem o tura de somn cu ea la pranz
va pup
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)
monis5 spune:
La Multi Ani!!! sa ne citim frumos si anul asta
Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 La Multi Ani!!! sa ne citim frumos si anul asta Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009) |
zic si eu a treia oara sa fie cu noroc
Speram ca in Anul Nou
In burtica sa apara Kinderica
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
in asteptarea lui cu trandafirul in gura
angi_san spune:
LA MULTI ANI! fete dragi, sa aveti un an nou cu sanatate, bucurii si fericire maxima alaturi de puiuti si restul familiei!
Ana a dormit tun cu toate pocnitorile de pe afara si s-a trezit fresh de la 08.30.
fara numar la toata lumea!
Angi de bebe Ana Maria (03.12.2009)
RamonaCopot spune:
si eu m-am trezit cu ochii in pioneze, desi la 12 dormeam cu Dominic in brate, dar m-am incumetat si la 8 in loc sa il pun in pat sa doarma ca de obicei, l-am imbracat si ne-am dus pana la o prietena. Acolo s-a si jucat cu nepoteii ei, dar cel mai mult s-a matait si l-am tinut in brate, de acum abia mai pot tasta. Dar nah... i-am explicat ca o data pe an e revelionul si sper sa ma ierte ca l-am chinuit asa.
Laura "3 si un pic" parca imi place mai tare cum suna decat "cei 4 membri ai familiei" . Ma bucur ca deja se lauda zmau .
si acum faza anului, ma rog a sfarsitului de an: ce face o femeie singura (ma rog, cu barbatul peste mari si tari), care nu a mai facut sex de aproape 4 luni, de plictiseala??? - un teste de sarcina . sa va mai zic ca deja cu o seara inainte aveam deja impresia ca am simtit copilul din burta miscand??? dusa cu pluta sunt.
hai va pupam, fug sa halesc un platou de cremes, ca eu nu m-am incumetat la tiramisu .