Prietene la bine si la greu - 94
Raspunsuri - Pagina 17
laurairina13 spune:
Amalia doarme de la 9.20, sa vedem pana cand si cu cate treziri prestam la noapte
Clar m-am ghiftuit cu tort, de maine tre sa cam zic adio la dulciuri si paine, ca iar am facut colacu pe burta doar intr-o saptamana..Si daca oi mai fi si borti pe bune..sa te tii atunci kilograme fara numar
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Firefly's shop
BLOGUL MEU
dana n. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 Amalia doarme de la 9.20, sa vedem pana cand si cu cate treziri prestam la noapte Clar m-am ghiftuit cu tort, de maine tre sa cam zic adio la dulciuri si paine, ca iar am facut colacu pe burta doar intr-o saptamana..Si daca oi mai fi si borti pe bune..sa te tii atunci kilograme fara numar Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) Firefly's shop BLOGUL MEU |
Licuriciule, ai grija cu tiramisu daca esti insarcinata...stii tu, oua crude...de evitat.
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)
monica_80 spune:
La multi ani fetele, noi tot prin zona suntem cu un ochi la tv si unul la platouri.
Un an nou mai bun! pupici
de scump Maria 13.12.2009
laurairina13 spune:
Dana, la asta ma gandeam si eu..In sarcina trecuta am mai scapat cate o maioneza cu oua crude, am avut noroc..dar nu trebuie totusi sa il fortez
Firefly's shop
BLOGUL MEU
Lumi_Richard spune:
La multi ani si de la Londra!
Fie ca anul care vine sa fie plin de bucurii,zambete,belsug si armonie!
laurairina13 spune:
LMA LMA LMA !!!!
Firefly's shop
BLOGUL MEU
dana n. spune:
La multi ani, dragelor! Sa aveti un an nou asa cum va doriti alaturi de fulgusorii si de partenerii vostri!
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)
broscuta_80 spune:
La Multi Ani ! Fie ca 2011 sa fie un an care sa marcheze inceputul unui deceniu de fericire, sanatate, bucurii si impliniri pe toate planurile. Sa ne dea timpul si puterea de a fi mai buni si de a ierta pe cei care au nevoie de iertarea noasta. O mie si trilioane de pentru protagonistii deosebiti ai acestei odisei !
cristina_boc spune:
Si eu tot tiramisu by Dana am facut. A fost yamiiiiiiiii
Noi suntem acasa , cu niste prieteni pe la noi. Eu mai mult il pazesc pe Andrei, ca e tare agitat.
Petrecere faina tuturor!
CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE