Prietene la bine si la greu - 94

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cory_B spune:

Hello feteleNu am cum sa fac o placintica pt ca am citit tot dar Andreiu mi-a inchis tab-urile(mare expert in PC-uri ,mai nou) so...nu mai tin minte tot ce vroiam sa scriu si nu vreau sa ratez pe nimeni. Asa ca o sa urez tuturor gagicilor si fulgusorilor un an nou reusit, frumos si norocos,cu sanatate maxima si caldura in sufletImi place ca deja se vb de bb2, va consider curajoase RAU!!! Eu nu am inca acest curaj,abia am scapat de colici,treziri fara nr(si acum mai maraie in somn dar co-sleeping-ul sa traiasca ca-l mufez rapid si dormim bine toti), de fitze la papa...etc etc. Acum e baiat mare,se plimba toata casa, in fiecare zi cuvinte noi, gesturi noi..pur si simplu ADOR perioada asta Nu as reusi sa ma impart acum la 2...insa pe viitor sigur ii vom face un fratior/o surioara.E oficial, pe 10 ianuarie incep servicul Sa rad,sa plang...nici eu nu stiu. Cert este ca ma tin tare: TOTUL VA FI BINE,ANDREI CUMINTE ,DORMICIOS SI PAPACIOS IAR MAMI CU UN VENIT FRUMUSEL PT ELDe Revelion noi mergem la restaurant cu niste prieteni dragi. Bubu ramane cu buni(mami)Va pup pe toate cu drag si sa ne "citim" cu bine si anul care vine! LA MULTI ANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

gata cu dixtractia, ma duc sa ma apuc de bucatareala, ca diseara mergem la niste prieteni (au un baietel de 2 ani jumate cu care Sabina se impaca tare bine) si trebuie sa pregatesc si eu o salata si niste chiftelute...asa caaaaa:

La multi ani fete dragi ! sa aveti un an nou imbelsugat, plin de bucurii si realizari si cu multa sanatate

Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Sa va spun si eu la multi ani de pe acum si tot ce va doriti sa se implineasca in noul an!
Lili pentru azi am facut piftie de curcan,tiramisu,salata de vinete si bilute cu rom.
Friptura o servim la soacra.
Aperitive mai am de la Craciun asa ca nu am stat prea mult prin bucatarie.
Ralu cumnata mea si-a luat un Sony.Imi scapa denumirea.Are 14mp si lentile carl zeiss.Filmeaza si face poze hd.La luat de pe net.De la domo.E in jur de 900 ron,dar au avut promotie la inceput de nov si ea la luat cu 500 ron.

sus,sus,sus,
2 linii asteptam,
prietene felicitam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Am citit capitolul asta si tare imi place atmosfera de aici

Va doresc sa va aduca noul an bebelusi frumosi si sanatosi la cele care va doriti!
Sa aveti un an nou plin de fericire !

Felicitari lui Smara!

Michelle cu Mateo 18.11.2009 si MARIO 15.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Fetele mele, am trecut de dimineata pe la banca norocului, am virat in conturile voastre cu numarul 2011 8760 ore de fericire, 365 de zile de noroc, 52 de saptamani de sanatate si 12 luni de voie buna. Mult succes la cheltuit!Va pup Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Neatza, ultima pe anul asta

Va dau si ultima din borcanul de 2010

Andre nu stiam eu de unde am atatea chestii frumoase in cont

Simina - esti totala cu visul tau, la avion chiar nu m-am gandit dar cu [voma] aia e de bine, sa dea DD sa se adevereasca

Legat de plansul puilor dragi, se pare ca e o perioada in care ei ne vor doar pt ei e clar ca nu vor cu altcineva insa trebuie avut mare grija, in nici un caz nu dispareti din camera fara ca puiul sa stie chiar daca urla plange, daca facem chestia asta, de cate ori vom pleca chiar si pana la buda va crede ca plecam si-l lasam acolo. So, e fiecare data cand plecam explicam scurt si la obiect "mami cu tati pleaca vin repede, mami te iubeste pupat plecat" Asa frumos a explicat superdadaca.

fug la tiramisu, salate & Co

Lili - casutze de cacatel stiu ca au astia pe la chitila, hai ca poate dau o fuga sa vad un pret, sunt de lemn

Lidia - multumim de info, stiam de variantele ieczistente, din pacate.

Speram ca in Anul Nou
In burtica sa apara Kinderica

mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)

in asteptarea lui cu trandafirul in gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Maya face placinta cu mami

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea ( 6-oct-2009)

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

cit de tare e Maya!
Baaai, ma puneti pe ginduri cu tiramisu ala, sa vaz poate fac si eu o incercare asa de an nou, desi eu nu ma pricep decit la prajituri d-astea bebelusesti fara, zahar, fara nika...
Ancutz, Licu, asa e, fetele se iubeste tare, si fulgusorii la fel desi se mai chelfanesc cite o data asa, din amor
raluci ieftinache vreau, d-aia intrebam de second hand, ca e pt un comunitar accidentat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumi_calin spune:

Buna ziua!
La multi ani Matei de Clara!!!

Fetelor va urez de pe acum La multi ani!!! Noul an sa va aduca tot ce va doriti si sa fie de 1000 de ori mai bun ca asta, copii sa ne fie sanatosi!!!!!!
Va pup!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

lila- inteles, hai ca vad, eu am avut una, am dat-o la sectia de politie tot pt unul counitar, catel nu politzai

monis- bine ati revenit

dana felicitari David ordonat

maya- este za best placintareasa, Simina zi de cozonaci, au fost comenzi?

mihamora-welcome, te mai asteptam. cum sunteti voi?

am gasit in sertarul minune sirop, plantusin, am bagat si eu si bubu, tare bine ne e acum, eu ragusisem tare

avionul este inca o mare atractie, renus baga formele alea in toate gaurile in schimb nu-i place sa stea pe el sa-l plimb, de fapt pe nimik nu sta catarat

La Multi Ani Matei sa fii sanatos frumos destept

Speram ca in Anul Nou
In burtica sa apara Kinderica

mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)

in asteptarea lui cu trandafirul in gura

Mergi la inceput