Prietene la bine si la greu - 94
Raspunsuri - Pagina 11
Ancutza_Bro spune:
Floricik scuze ca nu mi-am amintit de avionul vostru ...exact asa ii fac si eu cu formele, le pun la locul lor doar cat sa scoata sunetele si sa o fac atenta la ele, apoi le impinge ea inauntru, dar se joaca si singura cu ele si asta ma incanta
are jucarii si la bunici, multe chiar, plus ca maica'mea o duce mereu si ii arata tot ce are prin casa, o intretine, se joaca cu ea...degeaba, daca nu-i si ma-sa prin preajma
trebuie sa o chem mai des pe maica'mea la noi, dar nu pot nici sa abuzez de ea pt ca inca lucreaza si sta prost cu timpul
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)
floricik spune:
Licuriciule, zic si eu ca fetele: cred ca e . La prima sarcina am avut un test cu o linie atat de pala ca am zis ca e doar in imaginatia mea. Hai poate mai faci maine un test, sa te felicit asa cum trebuie.
Lili , gata unghiutele aurii?
Dankutza asa dereglat e CM-ul tau ? Sau e bb si ai luat un test expirat?
Dana ai baiat mare nu gluma.
Observ si eu ca zburlita face pe zi ce trece lucruri noi: mai nou danseaza si e haioasa rau, ii dau biscuite si intinde manuta sa pap eu...
Sanatate multa fulgusorilor bolnaviori.
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009
simina_kin spune:
Buna seara fetele
N-am apucat sa citesc decat 2 pag da vad ca sunteti ocupate rau cu testele.Sa va ajute DD cu 2 II
Am intrat special pt Raluci....mai fata, te-am visat aseara. Eram amandoua intr-o camera frumoasa foc, cu un pat mare si in jurul nostru nuante de bej si verde (cred ca se tragea de la dormitorul tau), da tu spuneai ca suntem in avion, avionul taupersonal, si chiar eram pt ca ma uitam pe geam si vedeam cum ma ridic deasupra caselor si era o furtuna mareee.....si tu stateai langa pat si , spuneai ca ti-ai luat avion pers ca te scoti la cheltuieli da ca ti-e rau de drum....si era pe la picioarele mele numai de la tine
De azi dimi ma tot gandesc, o fi vreun semn de kinderica la tine in burtica??
Sa te ajute DD sa vina rpd
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea ( 6-oct-2009)
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
ralu_seby spune:
Ancutz, ca si Tina si eu zic ca tr sa se mai obisnuiasca si cu buni si cu mediul..e sufocant, inteleg perfect, am norocul ca Matei e topit dupa ai mei si dupa sor-mea si cumnmata-miu, si dupa matusa mea care cel putin 1 data pe saptamana e la noi sa ne mai ajute sa ne mai facem si noi din treburi, ba si o mancarica..ei toti se joaca f mult cu el, de-a v-ati-ascunselea, cucu-bau, cu mingea etc..perseverenta..
Nu mi s-a intamplat insa sa urle 5 min in masina..ba mint, 1 data sigur..dar nu e ceva constant
Tina, nu stiu nimic de Muller si chiar ma intereseaza..si Matei papa iaurt de la ei
LA MULTI ANI Matei de Crlp! Tu inchei odiseea noastra, sa fii sanatos si sa te bucuri din plin de o viata frumoasa!
Aaa, Monis, sau cine se mai pricepe, vrem sa ne cumparam si noi un aparat foto..semiprofesional..cam pana in 1500 ron..ceva recomandari?? Nikon L110?? ceva cu o lentila mai mare..zic si eu..ce imi sugerati?
Dana, e super David!
Cred ca v-am povestit deja ca Matei foloseste mopul, matura si un prosop sa stearga toate cele..cum a vazut el la noi..are mama ajutor
Si inca ceva: asta seara, i-am fiert lui tati lapte de vacuta de la taran. Si dupa ce s-a racit, l-am turnat intr-o sticla, sa-l pun la frigi. Ei bine, Matei urla de mama focului langa mine. Nu s-a oprit pana nu i-am pus 10-15ml intr-un paharel din ala mic de tuica. Ce credeti..l-a baut..pe tot..ma rog, s-a mai scurs si pe langa..nici nu stiu ce sa zic..o fi bine? o fi rau? o incepe autointarcala(cuvant inexistent in DEX)?..oricum am in frigi 1 cutie lapte BIO de capra si vacuta..ma gandeam sa-i mai fac si eu cate un orez cu lapte or something..
Fug sa indes mancarea prin frigi.
Noapte buna!
poponitzu' meu Matei-Andrei
noi te iubim, si impodobim
Te-asteptam la cuminti, ca sa ne faci fericiti!!!
simina_kin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ancutza_Bro acum as vrea sa va povestesc ce-am patit astazi, si poate imi dati si voi un sfat .cum sa fac sa accepte sa stea si cu altcineva si sa nu planga in disperare dupa mine? |
Si Maya plange cu urlete si suspine si daca plec pana sus la etaj la wc, cu tasu langa ea
Am incercat sa o las la mama/ soacra in brate si sa ies din camera da ce s-a putut??........plange in secunda urmatoare de-mi rupe sufletul
Eu tot astept clipa cand o sa o pot lasa cu vreo mamaie sa ma duca si pe mine tacsu la un film...mi-e dor de un fil, de un MEC...de o iesire doar cu el
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
simina_kin spune:
Inca una si ma duc:
Licuriciule maine dimi sa faci un SureCeck (sau cum se scrie)
Dana si Maya isi duca scutecelul la cos de vreo 2 sapt, si duce orice ai zic sa duca
Ma mai prapadesc de ras cand o vad cum danseaza pe Mr.Saxobeat, face genoflexiuni, pocneste din degetele si din buze in acelasi timp, si cand oboseste sa mai pocneasca din buzite canta 'bee"
Ar fi multe chestii care as vrea sa le scriu , dar stiu ca nu-i singurul fulgusor care face aceste lucruri
laurairina13 spune:
Niatza la feti!!
Nu fac nici un test, a decretat zmau ca arunc cu banii pe teste de aiurea..Dar nici uratii nu au venitProbabil fac vrun test luni, stiu, si pe mine ma mananca dejtele de numa, dar cu zmau la casa nu e loc de dixtractie..Oricum ma simt umflata rau, imbalonata, si cam am inceput sa obosesc..sau e autosugestia
La multi ani Matei de Clara!!! Sa cresti mare si sanatos si sa ii spui lu mami sa mai dea pe la noi!
Ancutza, si la noi urla Amalia daca o las in masina mai mult de 5 min cu ta'suDar la bunici e innebunita, se joaca cu ei, se hlizeste, nu prea are jucarii acolo, dar o intretin bine bunicii cu joaca si distratul. Am mai lasat-o pe acolo cateodata si singura(foarte rar) si s-a comportat exemplar.
Asta imi e de mare ajutor cand stiu ca o sa vina bb2 si trebuie sa o las la bunici in perioada spitalizarii...Uff deja ma gandesc cum o sa facem, deja am intrat in crize, nu's bani, ce a fost in capu' nostru, trebuie o gramada de analize iar, iar consultatii/eco care ne rup de bani...Pfoai..macar de ar fi o surioara pentru Amalia, macar grija hainelor sa nu o mai port
Dana ..vezi ca se ia, ce crezi ca am facut prima data cand am intrat in bucatarie azi??? am bagat nasu la tort si am balotat 2 feliute, delicios!! si pt gustul meu nu e ft dulce chiar, desi cred ca ar fi mers putin mai bine cu cele 3 linguri, ar mai fi taiat din greata Data viitoare iti respect reteta.
Tina, ce zici tu de Muller mi se ridica paru in cap, dar nu m-ar mira nimic. Macar de s-ar zice de el din surse sigure ce si cum. Ca asa cu parerea ne dam toate...
Monis? ajunsai la bucale?
Fetelor ce faceti diseara?? plecati vro undeva sa petreceti? sau acasuca?
Noi acasa, trecem pe la socri diseara, dar dupa stam acasa. Cred ca ne paste somn la cabana plapumioara..
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Firefly's shop
BLOGUL MEU
simina_kin spune:
Neata fetele
Licuriciule eu daca eram in locul tau , gaseam un pretext sa ies la cumparaturi......oricum e cu ochi clar
Eu am facut ieri sarmale, salata beof, salata de vinete, oua umplute si piftie (bine, ajutata ff mult de sot ca altfel nu reuseam singura), iarazi fac tort si placinta de dovleac.Le fac pentru noi, ca nu vine nimeni la noi
Si noi vom sta acasa
Deja am blatul de tortla cuptor
Spor la treaba fetele
Lidia74 spune:
Pt doritoarele de doua liniutze am gasit in ziar asta:
”Mamele care nasc dupa 1 ianuarie 2011 vor fi obligate sa aleaga cât vor sta acasa cu bebelusul. Vor exista doua variante de concediu: de un an, cu o indemnizatie între 600 si 3.400 de lei, în functie de venitul pe care mama l-a avut înainte de a naste, sau de doi ani, cu o indemnizatie maxima de 1.200 de lei. Mamele care se întorc la munca înainte de împlinirea celor 12 luni vor primi o compensatie lunara de 500 de lei. De asemenea, exista posibilitatea intrarii în concediu fara plata pâna când copilul împlineste doi ani.”
Eu nu stiam si de varianta cu pana la 1.200 RON in al doilea an.
lili_a spune:
Neataaaaa
Matei de Crlp, ma intreb deseori ce mai faceti...
Duamna lyly, o ?
Ancutza si Lila mai urla dupa mine dar eu ii zic cind plec ca ma intorc repede, bunica-sa ii explica in timp ce se uita la mine cum ma sui in masina ca mami pleaca putin si pe urma n-are nici o treaba. E drept ca de obicei vin bunicile la noi deci asta mica e pe teritoriul ei... O singura data am lasat-o la mama ca sa vedem si noi un film (a propos de ce zicea Simina) si cica a fost cuminte, da' la ei e mai greu ca nu e casa child-proof si trebuie sa se uite mereu dupa ea sa nu distruga cite ceva
Simina foarte tare visul cu raluci si avionul ei personal care ii face greata Auzi, , vroiam sa te intreb daca stii unde pot sa gasesc o casuta de catel de curte mai ieftin, eventual second hand?
floricik gata unghiutele, la ce oi potrivi oja asta nu stiu dar am zis ca singura ocazie la care ma vad purtind culoarea asta e de revelion
dana ce tare Davidelul ca-si duce scutecul (vad ca si Maya face la fel), eu am cos de gunoi la ea in camera asa nu o intereseaza aspectul asta.
ralu I-am dat si eu azi Lilei o maturica, nici nu a vrut sa puna mina pe ea Sper sa-si gaseasca un sotz care sa-i plateasca vreo 3 menajere
Nu mai stiu cine intreba mai de mult de link-ul cu saci de carucior. Uite www.dea-copii.ro/articol-copii/sac-pentru-carucior-captuit-cu-lana--i405" target="_blank">asta este
Tina ce-ai gatit bun pt azi?
licu spune la zmau ca un test=1 globulet asa ca sa te lase sa-l faci ca-ti permiti Noi o sa facem revelionul cu niste prieteni tare dragi care vor veni pe la noi, barbatii o sa inghete afara la gratar si noi damele o sa stam la birfa la gura sobei
Fetelor, brrr, frig tare, va las cu omul nostru de zapada gatit de petrecere Mai in fata am mai pus citeva poze de la Craciun
Si mai am o intrebare pt mamele de fetite - cit poarta la picior domnisoarele voastre?
Si o restanta de pupici si multumiri lui Andre ca s-a oferit sa ma ajute cu ursuletul, am gasit pe e-bay unul care semana dar era 25 de euro fara transport si am zis sa nu risc sa-l iau si sa nu-i placa. Incerc sa o imprietenesc cu porcul-care-l-a-inlocuit pe panda Si strupmhy a vrut sa-mi dea ursuletul Andrei, dar nu semana cu disparutul