Prietene la bine si la greu - 94

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Dana, a mea daca scapa cumva la pampersul plin de aruncat, umbla in el, intr-o zi era sa se manjeasca din cap pana in picioare cu .., noroc ca am vazut ce face.
Pup ginerelul harnicel, sa nu ajunga cumva sa stranga dupa nora'ta

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

acum as vrea sa va povestesc ce-am patit astazi, si poate imi dati si voi un sfat

am iesit in oras cu prietena mea cea mai buna (era musai pt ca locuieste in Londra si vine foarte rar acasa) , ca sa putem bea linistiti un suc am lasat-o pe Sabina la maica-mea, noi mergem cu copilul destul de des in vizita la buni si totul e ok cand sunt si eu cu ea, dar in seara asta nu a rezistat nici macar 2 ore fara ma-sa...a plans cu suspine si a oftat profund cand am intrat in casa...asta dupa ce mai pe la pranz am intrat intr-un magazin sa cumpar ceva si am lasat-o in masina cu tat'su...nu am stat nici 5 min ca m-a si sunat sotul ca Sabina urla de cand am plecat...copilul asta nu poate sa stea fara mine nici 5 min...nu inteleg de ce nu sta cu taica'su sau cu bunica'sa, nu am mai lasat-o la maica'mea de cand avea vreo 6 luni cred...daca vrem si noi sa iesim pe undeva si sa o lasam la bunici nu se poate...cum sa fac sa accepte sa stea si cu altcineva si sa nu planga in disperare dupa mine?

da' si eu toanta, ca m-am gandit cand am ajuns acasa cu copilul plans ca puteam sa o chem pe maica'mea la noi , sa o las pe Sabi in mediul ei si poate nu facea crizele alea

Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

acum as vrea sa va povestesc ce-am patit astazi, si poate imi dati si voi un sfat

am iesit in oras cu prietena mea cea mai buna (era musai pt ca locuieste in Londra si vine foarte rar acasa) , ca sa putem bea linistiti un suc am lasat-o pe Sabina la maica-mea, noi mergem cu copilul destul de des in vizita la buni si totul e ok cand sunt si eu cu ea, dar in seara asta nu a rezistat nici macar 2 ore fara ma-sa...a plans cu suspine si a oftat profund cand am intrat in casa...asta dupa ce mai pe la pranz am intrat intr-un magazin sa cumpar ceva si am lasat-o in masina cu tat'su...nu am stat nici 5 min ca m-a si sunat sotul ca Sabina urla de cand am plecat...copilul asta nu poate sa stea fara mine nici 5 min...nu inteleg de ce nu sta cu taica'su sau cu bunica'sa, nu am mai lasat-o la maica'mea de cand avea vreo 6 luni cred...daca vrem si noi sa iesim pe undeva si sa o lasam la bunici nu se poate...cum sa fac sa accepte sa stea si cu altcineva si sa nu planga in disperare dupa mine?

da' si eu toanta, ca m-am gandit cand am ajuns acasa cu copilul plans ca puteam sa o chem pe maica'mea la noi , sa o las pe Sabi in mediul ei si poate nu facea crizele alea

Off, Ancutza, nici David nu sta deloc fara mine. Nu vrea sa faca nani cu tati, nu vrea sa se joace cu tati daca dispar din peisaj Ieri noapte dormeau amandoi si David probabil a visat urat ca s-a trezit plangand...pana am ajuns eu la ei in camera deja urla de nu mai putea respira...si asta fiindca nu eram eu acolo. Sotul nu a putut sa il linisteasca deloc. Cum am ajuns si l-am mangaiat putin a readormit.
Nu mai zic ca in ultimul timp nu sta decat agatat de pantalonii mei. Inainte se mai juca si singurel...acum nu, sa stau si eu langa el.

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Ancutza daca o duci mai des la mama si dispari putin din peisaj(fugi la baie fara sa te vada ,de exemplu?).Noi nu avem problema asta.Zilele trecute l-am pus in masina cumnatei si l-am trimis la ea,noi avand putina treaba unde locuiesc ei.Copilul a stat cuminte vreo 2 ore apoi am ajuns si noi la el.S-a jucat foarte frumos cu verisoara.
Acum o saptamana a adormit la bunici.S-a trezit singur si a mai stat juma' de ora cu ei.Tot fara probleme.
Precizez ca in ambele parti are jucarii multe(nu ale lui,ci ale nepoatei).Poate ca asta ajuta.La bunici mergem cel putin o data pe saptamana,iar la cumnata am mai fost o singura data cu el.

sus,sus,sus,
2 linii asteptam,
prietene felicitam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Dana, a mea daca scapa cumva la pampersul plin de aruncat, umbla in el, intr-o zi era sa se manjeasca din cap pana in picioare cu .., noroc ca am vazut ce face.
Pup ginerelul harnicel, sa nu ajunga cumva sa stranga dupa nora'ta

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Firefly's shop

BLOGUL MEU

dar si cand apare soacra in peisaj

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Dana si la noi cu somnul e cam la fel.Ziua il mai striga si pe taica'su daca doarme cele 2 ore.Daca nu,se pune pe plans pana ma duc eu la el.
Fetele ,au dechis pe forum un subiect cu laptele muller.Cica nu ar fi prea natural.Voi ce stiti?Fi'miu numai din asta vrea.Si eu tot fan ma declar.Am luat ieri si lapte de la ei iar Geo il accepta foarte bine.Iaurt si smantana numai de firma asta mananca.Branzica ii dau cu greu perlute lacteea.Altceva nu vrea.Mai il mint si cu branzica grasa de la milli,dar foarte rar.
Cascaval nu papa decat La dorna -dalia.
Astept pareri despre muller.

sus,sus,sus,
2 linii asteptam,
prietene felicitam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

ioi, Dana, David e exact ca Sabina...adevarul e ca nici nu sta cu altcineva, sta doar cu mine 24 din 24 (cred ca asa e si la voi), chiar si cand suntem la ai mei, sunt si eu cu ea, as vrea sa o pot lasa o ora fara sa ma gandesc numai la faptul ca urla cu toti plamanii si bunica'sa se chinuie sa o impace ca sa nu ne deranjeze pe noi...ca oricum pana la urma tot ne suna sa ne intoarcem dupa ea...e grele...am zis ca o sa incerc sa o duc sa doarma somnul de amiaza la buni si sa petreaca mai mult timp acolo, adica mai mult decat o data, de doua ori pe saptamana cat petrece acum...trebuie sa fac ceva pt ca simt ca nu am aer, simt ca am nevoie de putin timp si pt mine (o ora pe saptamana si tot mi-e de ajuns, nu stiu daca in ultimele 6 luni am stat vreo ora fara copil)

Tina nu pot decat sa te felicit, dar...eu cred ca la cumnata un rol foarte important l-a avut verisoara...Sabina e innebunita dupa copii, daca ar avea companie de joaca ar uita complet de mine , concluzia: sa-i fac un fratior, nu?

jucarii are o gramada si la maica'mea, se plictiseste in maxim 15 min si incepe sa ma caute prin casa

bine, eu cred ca si faptul ca inca o alaptez conteaza in toata situatia asta...ma gandesc tot mai mult sa o intarc, nu dati cu rosii, vreau asta pt ca e isterica, o apuca damblalele cand mi-e lumea mai draga, si tipa si ma trage de bluza, si se tranteste cu fundu' de pamant (face asa doar cand vrea san, niciodata de la o jucarie sau altceva) si nu mi se pare normal, daca o tin in brate in supermarket de ex, isi baga mainile in san la mine si incepe sa planga, nu o pot pacali nicicum...si inca ceva...nu face asa de foame, e verificat, e doar alint maxim

gata, m-am plans destul pe seara asta , multumesc ca m-ati ascultat/citit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

saniuta si avionul cu Winnie sunt cadourile ei ...chiar vroiam sa le intreb pe Raluci si pe Andre daca Bubu si Chiara sunt incantati de sortatorul de pe avion...Sabia sta toata ziua cu formele alea in mana si le baga in "portbagaj" si le scoate, si iar le baga, si tot asa (imi cer scuze, stiu ca mai e un fulgusor cu avion, dar nu tin mine care )

Noi mai avem avion Si Ema e taaare incantata de el. Dovada ca l-am carat de la Bucuresti sa-l aibe si aici la bunici. Azi i-a legat tati o sfoara si o tragea pe zburlita prin casa. Cu formele ma joc mereu cu ea. Le pun doar asa cat sa nu cada si ea le impinge...si repetam...repetam

Cat despre faptul ca nu sta singura...la noi e pe toane. Are momente cand sta cu parintii mei si cateva ore fara probleme si momente cand vrea numai la mine. In seara asta a luat-o mama sa o culce si atat de tare plangea ca nu stiam ce are...am luat-o eu in brate si in 5 minute am adormit-o. In lipsa ta se joaca cu ea? Are jucarii acolo?

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumi_calin spune:

Citat:
citat din mesajul lui grigore_tina

Dana si la noi cu somnul e cam la fel.Ziua il mai striga si pe taica'su daca doarme cele 2 ore.Daca nu,se pune pe plans pana ma duc eu la el.
Fetele ,au dechis pe forum un subiect cu laptele muller.Cica nu ar fi prea natural.Voi ce stiti?Fi'miu numai din asta vrea.Si eu tot fan ma declar.Am luat ieri si lapte de la ei iar Geo il accepta foarte bine.Iaurt si smantana numai de firma asta mananca.Branzica ii dau cu greu perlute lacteea.Altceva nu vrea.Mai il mint si cu branzica grasa de la milli,dar foarte rar.
Cascaval nu papa decat La dorna -dalia.
Astept pareri despre muller.

de George-Stefan (15.11.09)

sus,sus,sus,
2 linii asteptam,
prietene felicitam

ce? unde? cum? de Muller ??? Ca si eu tot numai din asta ii dau. Dupa eticheta e unul dintre cele mai ok> offff chiar ca nu mai stii ce mananci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumi_calin spune:

Dana parca il vad pe David la bulanele goale cu pampersul in mana in drum spre baie
Ancutza cred ca majoritatea fac asa la varsta asta. Si pe mine ma cauta in toata casa daca vede ca am disparut. Din fericire nu reactioneaza urat daca nu ma gaseste, sau cel putin pana acum. Faza e ca nu plec prea des fara el

Mergi la inceput