Mamici inimoase de Constanta *137*La multi ani!
Raspunsuri - Pagina 8
mygirl spune:
La multi ani cu sanatate in 2011!! Sa fie un an asa cum va doriti!
Sper ca anul acesta sa fiu mai mult alaturi de voi, mi-am facut in liniste la sfarsit de an 2010 un wishlist pentru 2011 si sper sa bifez toate punctele (unul dintre ele este sa fiu mai activa la topicul nostru :).
Revelionul l-am petrecut in 2, eu si sotzul, acasa. Romantic si linistit. Alex e la munte cu bunicii, vom merge si noi acolo intr-un mic concediu weekendul viitor. Pana atunci suntem singurei, ne incarcam bateriile.
Inca o data un an bun si fericit! Va imbratisez cu drag
Oana & Alexandra-Elena (18 mai 2005)
vladis spune:
buna, fetelor! bine v-am regasit in noul an, sper din tot sufletul sa fie mai fericit si mai prosper decat anul care s-a incheiat!
noi am avut sarbatori triste, in cele din urma a decedat socrul meu a doua zi de craciun iar ambii copii au fost f bolnavi toata aceasta perioada, intai vlad, apoi miruna, fiecare cu cate 5 zile si 5 nopti de febra sub tratament antibiotic... nu stiu cat am dormit in toata aceasta perioada veghindu-i cand pe ei cand pe socru; dar cred ca dumnezeu ne intareste, dandu-ne putere cand avem nevoie de ea!
va pup pe toate
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
Speranta si incredere pentru David
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
Dodo-pui spune:
Ct
Un an minunat va doresc si tot binele din lume.
Vladis condoleante!Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe socru tau!Sper ca puiutii tai sunt bine acum.
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
CRIXIA spune:
Bun regasit in noul an!!
Vladis, condoleante!
poze cu fetele de Craciun 2010...asta ca sa nu ne uitati!
Va imbratisez pe TOATE si sper ca si in 2011 sa fim o adevarata la bine si la greu!
Cristina,Alexia,Ana
Fiquelle spune:
Cris, sa-ti traiasca fetitele superbe! Cea mica seamana mai mult cu tine sau mi se pare?
Vladis, condoleante!
Eu m-am trezit de dimineata cu un pui de cistita-cred, am racit stand ieri in bucatarie cu geamul deschis, imi curge si nasul si am intrat pe Biseptrim. Stiti si altceva ce as mai putea lua, care ia durerea si usturimea?
simonapro spune:
La multi ani!
Avem putin timp de cand ne-am trezit si noi, n-am mai avut noi parte de asa ceva, adevarat rasfat, sa te trezesti cand vrei , acum trebuie sa plecam sa recuperam copiii de la soacra-mea.
Am vazut fete frumusele de Crixia
Vladis: condoleante, multa sanatate si putere
Fiqulle: insanatosire grabnica, din pacate nu stiu ce medicamente ai putea sa mai iei.
sa aveti o zi superba!
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fiquelle Eu m-am trezit de dimineata cu un pui de cistita-cred, am racit stand ieri in bucatarie cu geamul deschis, imi curge si nasul si am intrat pe Biseptrim. Stiti si altceva ce as mai putea lua, care ia durerea si usturimea? |
Mada,nu stiu daca ai primit mesajul meu,dar iti scriu si aici:
Urinal Akut,este foarte eficient,mai ales pt usturime si ia si Nolicin,este antibiotic,dar merg bine una cu cealalta,musai sa faci 5 zile tratamentul!sanatate!
angi,condoleante! si multa sanatate copiilor!imi pare rau ca n-am stiut,poate am fi putut ajuta cu ceva!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
Ontica Camelia spune:
La multi ani minunatelor doamne!
Sper ca acest an sa fie pentru toata DC mai bun decat cel vechi, pe toate planurile! Sanatate maxima!
Crix frumoasele, desi una blonda, alta bruneta se vede ca sunt...surori. Sa va bucurati de ele.
Angi condoleante! Cat despre puii tai sper ca si-au revenit si ca nu ai serbat cu antitermice.
Adina cum au fost artificiile la Agigea? Sefii si-au pus si ei fiola ca sa va dea voua exemplu? (simpla curiozitate ).
Si noi trebuie sa ajungem la mama sa recuperam "petrecaretele" si sa auzim impresille de la Revelionul petrecut de ele.
Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!
----------------------------------------------
Ionut Minoiu
1 , 2, 3
Camelia cu Alexandra -Elena 1 (27 feb 2004) & Teodora Lucia 2 (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
Ontica Camelia spune:
La inceput de an m-am mobilizat si am pus cateva poze de la Craciun.
Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!
----------------------------------------------
Ionut Minoiu
1 , 2, 3
Camelia cu Alexandra -Elena 1 (27 feb 2004) & Teodora Lucia 2 (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
lulu77 spune:
Buna seara si LA MULTI ANI dragele mele,
Imi era un dor nebun de voi, si m-am conectat.
vladis, condoleante...am avut o presimtire sa stii, m-am tot gandit la tine, te-am cautat la birou....sanatate puilor.sunt alaturi de tine.
gabi, .
madalina, nu stiu ce ai putea lua, ca nu am avut niciodata probleme de gen.Oare un NO-SPA/SPASMOCALM nu te ajuta ptr durere?
simona, cum este Lucian?ai dat de Sima?
mery, cu siguranta vom fi alaturi de voi in acest ani
adina, sper ca te tii de lista, te-am notat..si pe tine Oana.
In lista mea pe 2011 sunt multe, de care sper sa ma tin, dar la un punct din lista este trecut intalniri cu voi cat mai dese poate ma ajutati sa respect acest plan.
marti abia astept sa incepem ZUMBA
Va pup si doresc petrecere frumoasa in continuare si LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi!
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Poze Mos Craciun DC
bazar umanitar