Mamici inimoase de Constanta *137*La multi ani!
Raspunsuri - Pagina 5
lulu77 spune:
Gabi, deci pot sa vin la masa?
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Poze Mos Craciun DC
bazar umanitar
cris_82 spune:
Nu ma intelegeti gresit..ador sa ma bucataresc,dar nu o sa fiu decat eu cu soata si sectoriciul,si nu vad rostul..in schimb o as preastez de Sf ion ca deja s-au anuntat musafiri atunci.
Azi pun de sarmale si o ciorba de burta,si pentru deseara piure cu snitele de pui crocante si sos cu usturoi.
lulu ce faci maica??baga repede reteta ca o sa inund c-ta
dodo bunnnnn
brotacul tero-sectoristMIRUNICA TERORICA
A VENIT IARNA
BAZAR
Dodo-pui spune:
DAAAA poti/puteti veni
Cris82 eu de Craciun nu fac multa mancare dar de revelion .....faaaac ce daca suntem doar noi 4 ...trebuie creierul meu sa fie linistit ca am facut "di tate"
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
lulu77 spune:
cris, cozonacii mei sunt framantati si dospiti de catre amanta sotului meu(Moulinex Home Bread), si copti de catre amantul meu Zanussi
ptr un cozonac mareeee sau 2 mai mici:
250 ml lapte cald
2 oua
30 gr unt
100 gr zahar
500 gr faina
7 g(un plic) drojdie
putina sare
esenta rom sau vanilie
coaja portocala(optionala)
se pun toate ingredientele in masina de paine la programul de aluat. dupa ce este gata se scoate, pe masa unsa cu ulei si se umple.eu tai in 3 parti egale si umplu cu diverse(fineti, stafide, nuci, rahat) il impletesc il mai las la dospit in tava 20-30 minute in loc cald si ferit de curent, il glasez cu ou si il bag in cuptor 20-30 minute.
Poze Mos Craciun DC
bazar umanitar
georgipuia spune:
Ola doamnelor... salivez si eu pe acilea... si dupa ce mancaruri pomeniti, dar mai ales dupa strumfa lu Boticel... sa-i mananc eu falcutele...
Noi facem acasa si veri si preteni.. ei s-ar invita mai multi, dar sotu nu vrea sa fim nici prea multi ca nu avem spatiu.. are si el dreptate, dar mie imi e jena sa refuz autoinvitatiile si apropourile prietenilor
Eu am in plan un ditai puiul la cuptor, ori in oala de lut, ori cu sticla in fund... desi as fi deschisa la alte retete daca ma puteti ajuta... cu ce ar putea sa umplu eu puiul???, plus praji cu nes si mere coapte, plus carnati de mistret si salata de peste afumat cu ceapa..., mai aduc verii fripturi de porc si pretenii fac fripturi dar la gratar si le aduc facute, plus piftie adusa tot de ei, plus tort.... macar sa avem gura si stomac sa mancam noi de toate...
Azi sunt calma, dar maine o sa fac precum titirezul in casa... ca deh.. sunt gazda....
Va urez spor la treaba si distractie placuta maine seara! (desi garantat mai intru eu pe fuga pana atuncilea...)
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
lulu77 spune:
Georgi, eu asa as face un pui.....varianta 1:
intreg, cu bucati de mere in ele(ionatan, sau alt soi zemos sa fie), cu zeaa de lamaie peste el, ulei de masline si in tava pe langa el cartofi cu busuioc peste ei si cu ceapa rosie si ustuori taiat printre.
varianta 2: puiul taiat bucati, oparit sa nu mai faca spuma,scos si spalat iar, apoi in oala calite f putin
(in ulei si apa) 2 cepe dulci, adaugate bucatile de pui si zeama de la 4 portocale, curry, sare si menta(proaspata de preferat) si lasat sa fiarba bine la foc mic si acoperita oala.
Separat fiert orez salbatic(eventual la abur), amestecat cu unt si putin sofran, pus pe un platou mare si deasupra sau langa bucatile de pui cu tot cu sosul de ceapa in care a fiert.
Asezonat cu un vin alb sec si rece.
Sa aveti POFTA!
P.S. Cred ca incep sa ma gandesc serios la ceea ce mi-a zis o buna prietena...sa scriu o carte de bucate
Poze Mos Craciun DC
bazar umanitar
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lulu77 007, deci vii cu noi la Zumba?Coollll |
n-am zis sigur,dar imi doresc....sper sa-mi iasa...
nu ma dati disparuta,sunt intr-o pasa mai naspa...n-are rost sa va stric buna dispozitie....
georgi,iertare...n-am reusit sa ne intalnim....
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
lulu77 spune:
hello 007, ma enervezi, stii asta..hai, capul sus
Poze Mos Craciun DC
bazar umanitar
georgipuia spune:
007... da de ce trebuia sa ne intalnim? Nu-ti bate capul... eu nu stau cu grija asta deocamdata... Da macar la un telefon nu ar strica sa ne auzim,nu?
Lulu... multumesc mult de retete... Ma tenteaza ceva si cu ciuperci... da ma mai gandesc pana maine, mai caut si eu pe net... oricum o sa iasa bun..
Cat de carte de bucate... CE ASTEPTI?
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
lulu77 spune:
Georgi, ciupercile proaspete merg de minune facute un sote usor...cu sos de rosii, marar mult si usturoi...servite langa pui cu crusta crocanta sau langa un pui facut in oala de lut si copt in lapte si ustuori, sau copt in bere neagra.Mai vrei retete?
Poze Mos Craciun DC
bazar umanitar