Mamici inimoase de Constanta *137*La multi ani!
Raspunsuri - Pagina 13
lulu77 spune:
ce este cu linistea asta?
simona, am predat de dimineatza coletul
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Poze Mos Craciun DC
bazar umanitar
mihaela77O spune:
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
simonapro spune:
Buna!
Eu sunt in pauza mea bine meritata , cand dorm nazdravanii mei.
Alina: multumim mult
Georgi: o mare imbratisare si un sa treaca supararea.
Larisel: eu pe Sebi l-am avut la cresa 18 din Inel 2,cea de care iti zicea Georgi si am fost multumita.
Cris: si tu te lupti cu nametii, ia ghiciti ce faceam eu la 11 aseara, Zumba e minciuna cata febra am eu de la dat zapada
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
CRIXIA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui georgipuia ... m-a suparat sotu de la prima ora... |
si pe mine m-a enervat sotul maxim. Noroc ca-mi trece pana revine de la munci. La mine se adevereste ca m-a enervat din 31, si imi venea sa-l in noaptea de Rev.
citat din mesajul lui larisel La ce creshe v-atzi dat/da copiii si de ce? |
La cresa nr 2 din Flamanda. Alexia a fost in perioada 2005-2007, iar Ana va merge anul asta.
Pentru ca stau bunicii in zona( si noi am stat, acum doar pe buletin). Daca nu as fi fost multumita, n-as fi revenit si cu Ana. Inscrierea Anei am facut-o de cand avea 2 luni
Depinde unde locuiesti, nu cred sa poti intra oriunde. Nu e cert, intreaba.
citat din mesajul lui simonapro Eu sunt in pauza mea bine meritata , cand dorm nazdravanii mei. ... Cris: si tu te lupti cu nametii, ia ghiciti ce faceam eu la 11 aseara, Zumba e minciuna cata febra am eu de la dat zapada |
si eu la fel, pauza din motiv de somn odrasle,
iar cu zapada,ca doar asta inseamna curtea... aseara am dezapezit intrarile, iar azi dimi erau aproape la fel.
scos fetele dimi la zapada, regret ca n-am avut pozarul, cine stie daca mai ninge.
Cum ne detoxifiem in perioada aceasta? Vreau spanac prospat, gasesc? Si peste dorada, tot proaspat( daca se poate numi asa cel de pe gheata din market)..unde?
Cris mami de Alexia & Ana
CRIXIA spune:
Ledi, Fiquelle, sanatate, nu doar refacere de moment!
Lulu, bine ca nu te-ai inzapezit! Ce zi cu vaj...brr
Cu ce te uiti la eclipsa? Eu am un geam de masca de sudura, ne-am uitat eu si Alexia, sper si fi priceput ceva scolarita, sa stie sa explice daca ii va intreba la scoala.
de maine imi reiau serviciul, ala de acasa, cu trezit de la 6, cu drumul catre scoala la 11,30, gym la 16,30....nu mai vreau sa plec nicaieri...ce ma fac dupa CIC? daca acum ma vait
Cris mami de Alexia & Ana
lulu77 spune:
CRIX, nu cred ca ai sa gasesti spanac proaspat.
Peste..ieri batea vantul in raionul de peste la REAL.Voi incerca zilele astea in pescariile de prin piete.
Si eu vreau o cura de detoxifiere/slabire/de toate felurile si genurile.Am inceput azi cu iaurturi, etc.
Poze Mos Craciun DC
bazar umanitar
georgipuia spune:
Spanac proaspat avea la a'divine la noi in cartier nu garantez si pt ziua de azi, dar in ajun de revelion avea... eu inca mai am in sertarul de la frigi...
Cat despre sot... imi revin ideile de divort si nu stiu ce cale de a mai indura sa mai gasesc... M-am decis sa vb cu preotul nostru sa vad ce NE sfatuieste. Daca nici asa nu-i deschid ochii... regretele mele...
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
lulu77 spune:
georgi, sunt aici daca ai nevoie de o vb, o bataie la sot, etc.
Poze Mos Craciun DC
bazar umanitar
kim222 spune:
Mamici de scolari ce stiti de scoala nr & de pe strada Adamclisi? Mai sunt doar 3 saptamani pana la inscrieri si ma toto bate cineva la cap cu cat de buna este scoala 7...ca-i o atmosfera mai calda si ca este mai bine decat la scoala 29 ..eu stiam opusul ..voi ce stiti?
Crixia succes la cura de detoxifiere..
georgipuia spune:
Multumesc Lulu! Deocamdata nici eu nu stiu ce ne trebuie...
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
Ce am eu de oferit si/sau vandut?