Aspirante cu vechime medie (59)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anchusa spune:

Buna dimineata si LA MULTI ANI!(cu intarziere)
Mi se intampla ceva bine- azi ziua 12 ovulatie pe ovarul stang(doare de pe la 5 dimin)
De ani de zile de cand fac analize, tratamente si inseminari am avut ovulatie numai pe ovarul drept.E a2-a luna de cand iau plante si am ovulatie pe stangul! Poate e cu noroc- ma urmaresc zilnic si de ieri si colul s-a ridicat, asa ca sunt sanse mari sa punem de un .
La mine optimismul e in floare. Va mai dau si voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Buna dimineata si de la mine si un 2011 de exceptie va doresc!
Nu m-am uitat daca a dat cineva cafeaua astazi...daca nu am eu proaspata si va servesc cu mult drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Citat:
citat din mesajul lui marryan

oana scumpa mea nu am uitata de voiiertati-ma daca nu am intrat aici zilele astea, eu tot icnercam sa discut cu cineva care ma poate lamuri si pe mine unele intrebari dar nu vam uitat, promit ca in fiecare zi o sa fiu aici prezenta

astazi am fost la eco si am vazut saculetul de 7.66 mm si un punctulet in el, corespundem perioadei de 5 saptamini, este bine fixat in uter, asta ma bucurat cel mai mult, ca deja intram in panica cu temperatura bazala si cu durerile de burta
Multumesc lui Dumnezeu ca e bine si mergem la dr peste 2-3 saptamini la urmatorul eco.
eu incontinuare nu am cine stie ce simptome, sinii ii simt tensionati dar nu tot timpul, nu mii greata, maninc bine, doar ca nu pot dormi normal ma trezesc de pe acum la 5 dimineata si nu mai pot dormi delok, o fi bebe chiar asa de matinal

Maria

5+
http://picasaweb.google.com/cernea.mariana/28102010?authkey=Gv1sRgCPfhuoeztpPNpwE#

Felicitari pentru punctulet. Sa creasca mare si sanatos.

oana
"Where there's a will, there's a way."

Cu ajutorul Lui D-zeu anul acesta voi deveni mamica.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anchusa

Buna dimineata si LA MULTI ANI!(cu intarziere)
Mi se intampla ceva bine- azi ziua 12 ovulatie pe ovarul stang(doare de pe la 5 dimin)
De ani de zile de cand fac analize, tratamente si inseminari am avut ovulatie numai pe ovarul drept.E a2-a luna de cand iau plante si am ovulatie pe stangul! Poate e cu noroc- ma urmaresc zilnic si de ieri si colul s-a ridicat, asa ca sunt sanse mari sa punem de un .
La mine optimismul e in floare. Va mai dau si voua!

Sa fie cu noroc.

oana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claudela

Buna dimineata si de la mine si un 2011 de exceptie va doresc!
Nu m-am uitat daca a dat cineva cafeaua astazi...daca nu am eu proaspata si va servesc cu mult drag!

Multumim Clau.

oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

buna fetelor,
anchusa e de bine yupii

sa dea Dumenzeu sa fie cu noroc luna asta si sa se dea cu un

multumesc oana sper sa fie bine pina la sf de termen

eu aseara scriam ca nu am greturi sinustiu ce, dar uite ca de dimineata stau numai cu moare de rosii marinate, simt ca nu pot minca deja mai nimik

Maria

5+
http://picasaweb.google.com/cernea.mariana/28102010?authkey=Gv1sRgCPfhuoeztpPNpwE#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

LA MULTI ANI! UN 2011 CU SANATATE SI SUCCESE BURTICOASE!!!
FELICITARI MARRYAN! sarcina usoara, pupicei la punctisor! ....pt greatza incearca cu apa minerala, la mine a functionat....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ioanara23

LA MULTI ANI! UN 2011 CU SANATATE SI SUCCESE BURTICOASE!!!
FELICITARI MARRYAN! sarcina usoara, pupicei la punctisor! ....pt greatza incearca cu apa minerala, la mine a functionat....

ioana

am un bebel iepurel!
teodor-stefan (15.02.2009)

Frumoasa urare Ioana. La multi ani! Ce mai faci?

oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Fetelor azi avem o sarbatorita ......La multi ani Noname !!!!Multa sanatate iti doresc si tot ce vrei tu .....poate dai si tu o felie de tort

Maria ......stai linistita , si eu la 5 sapt la fel am vazut un punctulet ,saculetul cu vezicula vitelina, iar la 6 sapt i-am auzit inimioara

greturi nici eu nu am , doar burtik ma mai doare asa din cand in cand si sanii care sunt durerosi tare , in rest nimik

Oana....draga mea ...nu imi sta in fire sa ma bag asa

7 + ........ cu

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

multumesc din suflet ioanara23, wai ce surpriza , incerc de dimineata ba apa, dupa ce beau acum vad ca si dupa muraturi nu ma simt tare bine da....eh trebuie de suportat bebe e cel mai scump acum
tu ce mia faci? ce iti face ingerasul, vad ca peste o luna faceti 2 anisori
ariana da si mie medicul mia zis ca o sa i auzim inimioare dupa 2 saptamini cind o sa merg din nou, acum ma rog sa fie cu doamne ajuta, ca emotiile sunt cit casa

Maria

5+

Mergi la inceput