Aspirante cu vechime medie (59)
Raspunsuri - Pagina 4
baby_r7 spune:
clau,oana si restul fetelor
oana cand trebuie sa iti vina problema?
poate nu mai vine?
sau esti la ovulatie???
hai zi ceva...
si sa te distrezi si diseara si pt. mine te rog...
noi cu bebe nu mai mergem la petreceri la fel de des.
adica mergem, dar nu mai sunt aceleasi petreceri.
ca trebuie sa pape Bianca, sa ii fac baita si sa faca nani, deci eu mai mult stau dupa ea.
la mine perioada fertila abia incepe si tine pana pe 7 asaca daca nu intru.......seara...........am treaba. cu bebe2.
sper ca anul asta sa vedem multe dublu....dar doar pe teste.
va pe toate!!!!!!!
Roxana mami de Bianca Maria 2 ani
www.flickr.com/photos/11432933@N08/" target="_blank"> poze cu printesa mea
poze octombrie 2010!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=1" target="_blank">poza Concurs chic bebe-Klorane baby:bab.jpg
baby_r7 spune:
Buna ziua !!!!!!!!
nu e nimeni pe aici?????????
toata lumea se distreaza, sau doarme la ora asta??????
noi am intrat un pic sa mai citim.
raceala aproape a trecut.
aseara am fost la patinoar in Cismigiu cu amandoua fetele si s-au jucat o gramada in parc, noi am baut vin fiert si am mancat porumb fiert......
S-au jucat pana am inghetat noi cei mari si am fugit la masina.
ele s-ar fi jucat in continuare ca erau foarte bine imbtacate si nu aveau treaba.....
va pe toate!!!!!!!!
poze octombrie 2010!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=1" target="_blank">poza Concurs chic bebe-Klorane baby:bab.jpg
vrmoana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui baby_r7 clau,oana si restul fetelor oana cand trebuie sa iti vina problema? poate nu mai vine? sau esti la ovulatie??? hai zi ceva... si sa te distrezi si diseara si pt. mine te rog... noi cu bebe nu mai mergem la petreceri la fel de des. adica mergem, dar nu mai sunt aceleasi petreceri. ca trebuie sa pape Bianca, sa ii fac baita si sa faca nani, deci eu mai mult stau dupa ea. la mine perioada fertila abia incepe si tine pana pe 7 asaca daca nu intru.......seara...........am treaba. cu bebe2. sper ca anul asta sa vedem multe dublu....dar doar pe teste. va pe toate!!!!!!! Roxana mami de Bianca Maria 2 ani www.flickr.com/photos/11432933@N08/" target="_blank"> poze cu printesa mea poze octombrie 2010!!!!! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=1" target="_blank">poza Concurs chic bebe-Klorane baby:bab.jpg |
Buna,
Roxana sunt Z 27. Ieri m-a durut iar burta apoi m-a lasat. Azi nu ma mai doare deloc. Maine as fi Z28. Luna trecuta mi-a venit la 26 de zile. Acum sa vada ce-o fi.
oana
"Where there's a will, there's a way."
vrmoana spune:
citat din mesajul lui baby_r7 Buna ziua !!!!!!!! nu e nimeni pe aici????????? toata lumea se distreaza, sau doarme la ora asta?????? noi am intrat un pic sa mai citim. raceala aproape a trecut. aseara am fost la patinoar in Cismigiu cu amandoua fetele si s-au jucat o gramada in parc, noi am baut vin fiert si am mancat porumb fiert...... S-au jucat pana am inghetat noi cei mari si am fugit la masina. ele s-ar fi jucat in continuare ca erau foarte bine imbtacate si nu aveau treaba..... va pe toate!!!!!!!! Roxana mami de Bianca Maria 2 ani www.flickr.com/photos/11432933@N08/" target="_blank"> poze cu printesa mea poze octombrie 2010!!!!! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=1" target="_blank">poza Concurs chic bebe-Klorane baby:bab.jpg |
Si noi am fost ieri la sanie si seara la mancare, butura si dantuiala din nou. M-am trezit la 11.30.
Mancam si noi de pranz acum.
oana
baby_r7 spune:
oana iti tin pumnii sa nu mai vina nimic si sa vazi rosu dublu pe test !!!!!!!!!!
iti doresc sa fii prima pe anul asta cu vesti bune
la mine azi e prima zi din perioada fertila si de aseara am inceput sa repetam pt. bebe 2 adica pt. fratiorul lui Bianca.
azi am fost iar in parc cu fetele si ne-am jucat.
am facut poe si le-am filmat un pic.
o sa pun poze zilele astea.
va pe toate!!!!!
poze octombrie 2010!!!!!
Arianna_M spune:
Neatza ,
vad k v-ati distrat , bravo voua .
noi am stat toti 3 acasa , in pijamale , asta a fost tinuta .
pe 1 am fost la socrii , iar ieri la ai mei ......si sunt satula de atata mancare si dulciuri , de azi trec pe legume si lactate ,nici bb nu mai suporta alta mancare
Oana !!!
7 + ........ cu
baby_r7 spune:
Oana nu fii trista, ai sa vezi ca o sa vina bebe.
uite anul asta o sa fiu mai des langa tine prin inermediul netului.
o sa plangem si o sa fim vesele impreuna.
ti-am zis ca ne apucam serios de bb2.
deci o sa stau mai mult pe aici sa te incurajez. asa ca fii optimista si peste 14 zile ia-o de la capat cu procesul...
Arianna sa creasca bebe mare si voinic si mami, te rog da-i lui bebe sa pape sanatos ca te jumulesc...
va pe toate!!!!!!!!
la noi in Bucuresti ninge de asta noapte si e asa frumos afara........cred ca o sa ies un pic cu Bianca la zapada...
azi promit sa pun cateva poze....
poze octombrie 2010!!!!!
Arianna_M spune:
citat din mesajul lui baby_r7 [Arianna sa creasca bebe mare si voinic si mami, te rog da-i lui bebe sa pape sanatos ca te jumulesc... Roxana mami de Bianca Maria 2 ani www.flickr.com/photos/11432933@N08/" target="_blank"> poze cu printesa mea poze octombrie 2010!!!!! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=1" target="_blank">poza Concurs chic bebe-Klorane baby:bab.jpg |
Dap ...ce este mai bun pt el
ce m-as plimba si eu cu sania
Asteptam poze
7 + ........ cu
vrmoana spune:
citat din mesajul lui baby_r7 Oana nu fii trista, ai sa vezi ca o sa vina bebe. uite anul asta o sa fiu mai des langa tine prin inermediul netului. o sa plangem si o sa fim vesele impreuna. ti-am zis ca ne apucam serios de bb2. deci o sa stau mai mult pe aici sa te incurajez. asa ca fii optimista si peste 14 zile ia-o de la capat cu procesul... Arianna sa creasca bebe mare si voinic si mami, te rog da-i lui bebe sa pape sanatos ca te jumulesc... va pe toate!!!!!!!! la noi in Bucuresti ninge de asta noapte si e asa frumos afara........cred ca o sa ies un pic cu Bianca la zapada... azi promit sa pun cateva poze.... Roxana mami de Bianca Maria 2 ani www.flickr.com/photos/11432933@N08/" target="_blank"> poze cu printesa mea poze octombrie 2010!!!!! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=1" target="_blank">poza Concurs chic bebe-Klorane baby:bab.jpg |
Roxana sa stii ca nu sunt suparata de data asta. Probabil pt ca luna trecuta intrasem in butoi rau de tot. In fine. Cand va fi, va fi.
La noi mai mult fulguieste. Am dat si eu raita cu masina. Pe jos e ud, nu s-a pus zapada asa ca n-am avut probleme.
Acum am revenit acasa si profit ca mai sunt 2 zile pana reincepe scoala, ca sa mai lenevesc.
Pupici
oana