Aspirante cu vechime medie (59)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moraky spune:

si cum va spuneam de CM neregulat,am fost la ginecologie sapt. trecuta si am facut niste analize de hormoni,saptamana viitoare voi avea rezultatele si intre timp mi-a dat sa iau acid folic 5 mg/zi timp de doua luni si fier ca il am foarte scazut.

Mergi la inceput

noi lucram de aproape un an la "proiectul bebe" si nu va spun ca in fiecare luna credeam ca sunt insarcinata pt ca menstruatia vine cand vrea easi cum intarzia mai mult de 10 zile faceam test.

Mergi la inceput

ah..am mai facut si teste de ovulatie,parca asa le zice,dar nici un efect la mine..am sa incerc de si cu temperatura bazala(am vazut la voi),dar cred ca trebuie sa ma informez mai mult..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Intru si eu cu voi in hora, in asteptare de bb. Avem un copil de 7 ani si ne mai dorim inca unul. Muncim de 3 ani si jumatate, iar acum 2 luni am pierdut o sarcina. Aveam 3 luni. Pana acum am fost senini, oarecum, acum insa pe mine m-a cam cuprins jalea si dorul de bb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Citat:
citat din mesajul lui moraky

ah..am mai facut si teste de ovulatie,parca asa le zice,dar nici un efect la mine..am sa incerc de si cu temperatura bazala(am vazut la voi),dar cred ca trebuie sa ma informez mai mult..

"Un copil poate sa-l invete pe un adult 3 lucruri:cum sa fie multumit fara motiv,cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste."

Inca 3 mesaje Moraki.

oana
"Where there's a will, there's a way."

Cu ajutorul Lui D-zeu anul acesta voi deveni mamica.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anitta_O

Intru si eu cu voi in hora, in asteptare de bb. Avem un copil de 7 ani si ne mai dorim inca unul. Muncim de 3 ani si jumatate, iar acum 2 luni am pierdut o sarcina. Aveam 3 luni. Pana acum am fost senini, oarecum, acum insa pe mine m-a cam cuprins jalea si dorul de bb.

Anitta bine ai venit!
Imi pare rau pt sarcina pierduta. Cunosc sentimentul. E groaznic, mai ales cand nu ai nici un copil si-l tot astepti. La tine exista totusi consolarea ca ai deja un copil.
Capul sus!

oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Hellou!

Bun venit Anitta si moraki. Sedere cat mai scurta pe aici

LA mine a mers extrem de bine sa aflu cand ovulez cu test de sarcina pe baza de saliva. Nu prea minte respectivul. E ca un mini microscop iar la ovulatie saliva capata o forma ca niste ferigi asa. Mie mi l-a trimis atunci o prietena de pe forum si era cumparat din Ungaria. Dar cred ca se gasesc si prin farmacii. Stiu ca la mom respectiv la noi costau cam dublu la pret. Am sa-l caut sa va spun cum se numeste.

Monica de Zgatie cu Blog
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arde2010 spune:

oauuuuuuuuuuuu ce de lume pe aici!!! Bravo brei!
Asa da! Salutare tuturor!
Oano, esti pe aici?

Lili

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui arde2010

oauuuuuuuuuuuu ce de lume pe aici!!! Bravo brei!
Asa da! Salutare tuturor!
Oano, esti pe aici?

Lili

Sunt peste tot.

oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arde2010 spune:

Avem si capitol nou aici: (multumim Vrmoana pentru modificari)
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=160100

Lili

Mergi la inceput