ian-feb2011 -BV LILI_G, HAI BEBELU, TIERRY! (156)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

Hai Bebeluuu! Hai Tierryyy!

Mirela, bine ai revenit acasa! Sa fie motaneii sanatosi, cuminti si mancaciosi iar tie sa-ti treaca cat mai repede durerile !

Tunde, multa sanatate lui Mario! Va admir mult mamici de doi puiuti !

Roxx26, cum te mai simti cu raceala? Nu reusesc sa gasesc fisierul cu declararea bebe-ului. Unde este? Te !

36+ cu Sara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

Bravo Lili_g! Bine ai venit bebe Stefan! Sanatate pentru mamica si bebe!

36+ cu Sara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Servus fetele! Am ajuns ieri cu bine in germania, rupta de oboseala, iar azi am umblat toata ziua de mi s-au umflat picioarele ca niste butuci.
Am intrat sa felicit mamica noastra vedeta si pe printesuca ei.
FELICITARI PATRICIA!!!!BINE AI VENIT IUBITA MICA!!!
si sa incurajez mamicile de maine
HAI BEBELU!!!!
HAI TIERRY!!!!
Abia astept sa auzim maine vestile bune.
Va pupacesc pe toate!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

LILI, ce surpriza ! felicitari! sa ai un bebe sanatos si cuminte! te asteptam cu detalii!

CATALINA, macar m-a lasat gatul...sper sa fie mai bine la noapte, am bagat ceaiuri si lamaie cu miere la greu. As vrea totusi sa nu iau nici o pastila, poate trece asa.
Fisierul vad ca nu mai e in mail, habar n-am de ce...l-a sters cineva. Il caut la mine in SENT si il mai trimit o data. Ciudat...

_
BB e deja pe drum
Roxana 38+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Ce faceti burtici ? Am ajuns si eu acasa, cam tarziu,stiu,dar am fost si pe la mama. Sunt foarte bine, am facut eco si baietelul meu e un grasunel,are 3kg+-200 g,dar dr de la eco mi-a zis ca mai mult ca sigur are peste 3kg,sta foarte bine,e cu capul in jos,dar e sus in stomac,se tine bine de matele lui mami,nu vrea sa iasa.Iar s-a schimbat dpn,acum e pe 20ian,la ultima eco era pe 15.Eu cum aveam menstruatia neregulata si um nu se pupa cu dpn, intotdeauna ne-am luat dupa eco.Dr si-a schimbat total parerea cand a vazut ca dpn-ul e 20ian,la fel ca eco de la 12 sapt.A zis ca lasam totul asa deocamdata,nu mai facem ceza pe 3-4 cum zicea ea pt ca e prea devreme, lasam totul sa decurga natural,poate chiar nu trebuie sa facem ceza.Doamne,eram in culmea fericirii,poate scap de cezariana ! A zis ca ne vedem pe 8 ian si vedem cum se prezinta.Bazin turtit la ea inseamna bazin stramt, si e posibil sa nu ma dilat indeajuns.Oricum bine ca e de acord sa incercam sa nastem natural.Doamne,pe cat eram de trista,pe atat sunt de fericita acum,mai ales ca bebe a crescut atat de bine !Ma duc sa citesc din urma.Va

carmen
37+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

CATALINA, ia vezi acum!

CARMEN, ma bucur ca s-a renuntat deocamdata la ideea de cezariana. Deci o sa fii si tu mamica de 2011...bebeii sa fie sanatosi, asta e cel mai important! Pupici!

_
BB e deja pe drum
Roxana 38+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

Gata am aparut si eu in peisaj!!! sunt fff fericita bebe are 2430g e o dulceata ne a zambit si pe urma si a ascuns fetisoara in pumnii aia mici si grasuni...colu e ok placenta e tanara , lichid destul..bebel fericit si grasun...nu se desparte de "iesire" (doamna pasa)...e cu capu jos . ahhh in noaptea asta poate o sa dorm mai bine si eu...ca maine iar la doctor cu tensiunea si cu sotu care sa decis sa doneze sange....asa ca maine la 7 o luam de la capat.....
..........
Bebelu multa sanatate si nastere usoara si refacere rapida
cand se naste printesuca Natalia sa o pupi si din partea noastra

34 + Kevin Claudiu Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Carmen ma bucur ca ai primit vesti bune, poate bebele vrea sa stea mai mult la mami in burtica.

Bebele meu are program de sport de vrem juma de ora ma tot framanta, o fi si pozitia mea(stau turceste) care nu-i convine.

Laura

37+ cu AMR 14 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

babyleeks felicitari si tie pt vestile bune.

Laura

37+ cu AMR 14 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Salutare fetelor!! Multumesc pt. incurajari si scuze ca n-am raspuns prezent mai devreme, dar am iesit si eu azi nitel din casa, dupa care am dormit, au inceput sa sune telefoanele, si n-am mai reusit sa fac mai nimic

Maine la 6!! da, la 6!!! tre sa fiu la spital si la 7 ma si opereaza Cand am auzit era sa pic jos, mi-a crescut o gradina de morcovi Va dau de stire ce si cum dupa ce-oi fi in stare, ca-mi iau tilifonul cu net "pa el"

Ralu, doamne ajuta maine!!! Toate gandurile mele bune catre tine!! Sa ne auzim sanatoase, cu bebicii mult doriti!!

Patricia si Lili, felicitari!!! Sa fiti sanatoase si bebeii la fel, sa va bucurati unii de altii!!

Ne auzim fetele!

Mergi la inceput