ian-feb2011 -BV LILI_G, HAI BEBELU, TIERRY! (156)
Raspunsuri - Pagina 15
roxx26 spune:
BEBELU, imi place de tine ca n-ai emotii, daca vine vreuna trimite-o incoace la noi ca avem noi grija de ea, tu fii curajoasa ca te asteapta unul din cele mai frumoase momente din viata - prima intalnire cu bebitza!!!
MAYANE, imi place starea ta de spirit!
FOXY, mda, puturosi, ce sa zic, lasa sa fie sanatosi ca asta e cel mai important!
MIRELA, mamica de motanei, cum are ea grija sa intre pe forum sa ne salute, cu dureri cu tot! Pupam fata curajoasa si piticii dulcei (de la departare, ca io una am un pui de raceala)! Te asteptam in full shape in cateva zile, cu pozici si impresii de mamica de trei baieti!
TIERRY, pe unde umbli mama? N-ai dat nici un semn azi... (sau m-am tampit eu de tot????)
MONIKA, pup fata optimista
_
BB e deja pe drum
Roxana
38+ cu
Catalina-Victoria
bebe creste
kitzy spune:
Poate-mi trimite si mie cineva pe PM un nr de tel sa va spun cand am nascut, da oricum mai am cateva zile pana ma internez, asta daca nu se intampla cumva mai repede.
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008) si
38+ cu
Andrei
florintunde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui florintunde BEBELUUU!!!SA SCRII SMS-UL CAND AI ATATA PUTERE SAU PUNE ASISTENTA SAU SOTUL....PT CA NOI O SA STAM PANA ATUNCI CU DITAI MORCOVUL PANA AFLAM SCORUL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() CURAJJJ!DOAMNE AJUTA SA NE AUZIM CU BINE!SA AI ONOAPTE LINISTITA SA FI FRESH DIMINEATA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TE SUSTINEM! |
TIERRY...TOATE ASTEA-S VALABILE SI PENTRU TINE!!!!!!!!SUNTEM ALATURI

Tunde
32 saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
bb_yasmi spune:
roxx, 
, ti-a spus dr ce t-am scris si eu in PM< nu?? 
mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan
32
AMR 8 s !!! 
shubulina spune:
Am vb iar cu Patricia acu.Tare vioaie si vorbareata.Eara incantata ca i-a pus cercei la micuta si e frumoasa.A,si cuminte,normal.
Si a zis ca n-are nici o durere,pt ca ii mai baga epi cand trec efectul.Ii mai baga asta seara,de maine trece pe alte calmante.Asa a zis.E nerabdatoare sa faca maine primii pasi,sa treaca si de hopu asta.
Oricum,am mai zis,vioaie vioaie.
35+ cu

Vineeeeee!!! +/- 18zile
Cu Dumnezeu inainte!
Ana
luciact spune:
Tunde, saracutul Mario,....nu scapa de una...da de alta....si tu cu el....off, insanatosire grabnica
Subulina, ce bine arati...

35+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1
bebelu86 spune:
Patricia ma bucur k esti ok. uite ca mai sunt si fete care trec cu bine peste cezariana
Tunde promit solemn: cum ma simt in stare, dau mesaj, dc nu, ii las si sotului nr de tel al uneia dintre voi si va anunta el.
oricum pana intru in operatie o sa va tine eu la curent cu vestile.
sper sa nu ma bage prea tarziu in operatie k deja mi-e foame 

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
39+ cu
Natalia Maria 
Ultima zi cu burtica!!!! 
kitzy spune:
Tunde merci, o sa-ti trimit mesaj cand is gata nascuta si le anunti tu pe fete 
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008) si
38+ cu
Andrei
florintunde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui shubulina Am vb iar cu Patricia acu.Tare vioaie si vorbareata.Eara incantata ca i-a pus cercei la micuta si e frumoasa.A,si cuminte,normal. Si a zis ca n-are nici o durere,pt ca ii mai baga epi cand trec efectul.Ii mai baga asta seara,de maine trece pe alte calmante.Asa a zis.E nerabdatoare sa faca maine primii pasi,sa treaca si de hopu asta. Oricum,am mai zis,vioaie vioaie. 35+ cu ![]() Vineeeeee!!! +/- 18zile Cu Dumnezeu inainte!Ana [/ |
CE BINE!!!!!!!!!TOATE CELE BUNE DIN PARTEA

INCA NU STIM NUMELE LA BEBELINA

Tunde
32 saptamani
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
florintunde spune:
VOI FI ONORATA SA ANUNT MARELE EVENIMENT

![]()
sa-mi scrii KITZY...sa reactionez pepejor![]()
Tunde
32 saptamani
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian