ian-feb2011 -BV LILI_G, HAI BEBELU, TIERRY! (156)
Raspunsuri - Pagina 12
bebelu86 spune:
fetelor va multumesc din suflet pt toate vb frumoase, pt galerie, pt ca sunteti alaturi de mine. mi-ati dat si mai multa putere si forta k maine sa fie totu bine. si va multumesc inca o data 

am facut nanita pana acu, teortic ar trebui sa plecam la tata ke mai aproape de spital. dar practic, nu prea am chef. mi-e ca imi mai aduc aminte de ceva, si nu sunt aksa.
ma gandeam sa iau si laptopu cu mine. dar pt 2 zile acu...chiar nu stiu. oricum maine o voi petrece la reanimare pana vineri de dim. clar nu am cum sa stau p net. dc e, poate vineri.
uite k am uitat sa ii cer SImonei rimelu minune.
dar sa speram k nu imi face al meu vreo surpriza.![]()
Kitzy bafta multa si tie maine. nastere usoara, refacere rapida, mult laptic si bebe sanatos de care sa va bucurati

HAI BEBE ANDREI

Bafta celor care mai au de gand sa nasca zilele astea.
Abramburica, ZUmzu, Tierry, Blue_night sunt cu gandu la voi si va doresc toate cele bune. cand revin, vreau sa citesc k va tineti bebeii in brate 

tuturor.
inca mai sunt prin zona.
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
39+ cu
Natalia Maria 
Ultima zi cu burtica!!!! 
ziki spune:
Ralu, poate ai zis si nu am fost atenta,
, de la cine asteptam mesajul ca esti ok? cui ii scrii?
si tierry? ![]()
copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana
de flavia si
cu felix -> 32s
AMR 7 saptamani
felix
blue_night spune:

FELICITARI, PATRICIA!!! Sa-ti traisaca minunea si sa fiti sanatoase amandoua!
Si multe motate pentru Bebelu si Tierry! Pupici pentru mamicile curajoase care se pregatesc maine sa isi tina puii in brate! Sa fie totul bine si pentru voi si pentru buburuzele voastre!

HAI, BEBELU!!!

HAI, TIERRY!!!

Noi facem prezenta tot 2 in 1, am scapat si azi de cutit, sau de alte manevre
.
Ne cerem scuze ca dam raportul asa tarziu, am stat mult la spital azi din cauza unei operatii de urgenta care l-a tinut pe dl. doctor ocupat ceva timp, apoi am venit acasa rupte de foame si somn si dupa ce am papat am dormit vreo 3 ore bune...
Maine o luam de la capat, de data asta cu doctorita noastra, care se intoarce pe baricade. Deci, Tunde, gata cu domnul doctor cel chipes, de aici incolo avem intalniri romantice "pe invers" ![]()
![]()
![]()
O sa mai intru abia diseara tarziu, ca avem o viitoare bunica de sarbatorit (e ziua mamei mele) si mergem pe la ea sa o pupam si sa o felicitam. Va doresc o seara cat mai placuta!
Anca
in saptamana 40 cu
Diana Maria
Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)
vasilasanita spune:
Abramburica, ZUmzu, Tierry, Blue_night , Ralu sunt alaturi de voi!!!!!!!!!!!!

sapt 38 cu
Stefan
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!
vasilasanita spune:
FELICITARI PATRICIA!!!!!!!!!!!
sapt 38 cu
Stefan
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!
blue_night spune:
Roxana, felicitari pentru decizia inteleapta si luata in context, exact asa cum ar trebui sa fie luate toate deciziile! Si bravo doctoritei ca ti-a prezentat lucrurile clar si frumos si nu a zis: "hai sa avem si noi un revelion linistit", cum multi doctori ar fi facut.
Si sa nu fii suparata, era foarte important anul acela, dar mai important este sa fiti amandoua sanatoase acum!
Si daca mai ai si sperante la o nastere naturala usoara (ceea ce iti tinem pumnii sa fie exact asa, nici sa nu iti dai seama ca se intampla pana nu ajungi la dilatatie mare - exact atat de mare cat sa ai timp totusi sa ajungi la spital
), atunci chiar e pacat sa te chinui si pe tine si pe bebelina.
Multi 
Anca
in saptamana 40 cu
Diana Maria
Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)
bebelu86 spune:
Sanziana am o groaza de nr de tel: SImo, Aditza, Ana, Danina, Angie, Monica, Carmen,Irina. cred k mai am si alte nr, dar mom atat imi aduc aminte.
le voi da la toate si cine e prima...anunta ![]()

39+ cu
Natalia Maria 
Ultima zi cu burtica!!!! 
ocsanica80 spune:
Buna seara si de la noi dupa atatea zile lipsa, dar in fiecare zi am fost la Bucuresti, inclusiv azi, asa ca nu prea am avut cand sa intram pe forum; oricum ma bucur ca macar apuc si eu abia acum sa felicit toate mamicile care au nascut intre timp, sunteti niste mamici extraordinar de curajoase toate si binenteles sa apuc si eu sa scot motatele pt Bebelu deci:

RALUCA

34 +
Maria-Sofia
Roxana
ocsanica80 spune:
Upsssss cred ca din cauza mea s-a latit pagina, soryyyy;
Acum sa va spunem ca am fost si noi azi la ecograf, bubulina noastra este bine, ii este bine acolo unde este, are deja 3186 g, cred ca un pic cam mult, dar sanatoasa sa fie si urmatoare intalnire va fi la 38 de saptamani; vineri facem si noi 36 de saptamani asa ca scap si de stresul ca nu ma primeste la spital;
34 +
Maria-Sofia
Roxana
bebelu86 spune:
Roxana ce grasunica ai tu acolo
sa-ti traiasca.
la cat ai ajuns azi la spital? k abia dupa ce am plecat, mi-am dat seama k azi ai programare. eu la 8.15 eram acolo. dar am intrat undeva p la 8.30-8.40.

39+ cu
Natalia Maria 
Ultima zi cu burtica!!!!