*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (126)*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Multumim pt felicitari, fetelor!

Darling al meu la capac zice 'capaha' .

Eu tocmai am facut ciocolata de casa.

Ami ceva vesti de la Anes?

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

am vazut poze si filmulet cu fulgusorul Eva. Mirtha tu zici ca nu ai perceptia cresterii Evei si ca te minunezi cand vezi ce au crescut ceilalti cozonacei. Ei bine si eu m-am minunat ce a crescut Evita si ce par luuuung are. Si trasaturi delicate si ce obrajori! O frumusete de fetita!

am vazut poze si cu Anastasia si Radu , tr sa fie mare veselie la voi! Frumos bradutul.

am vazut-o si pe gospodina Bianca. Ce bucuroasa era sa-si bage mainile pan' la cot in compozitia de canati. Asa e si Eduard, cu cat e mai messy cu atat mai bine.

copiii mei dorm asa ca ma bag iar la bucatareala. Eu fac salata beuf, friptura de porc cu carnati si mamaliguta cu mujdei, tort la metru si la cererea publicului mai fac un cozonacel.De data asta cu rahat si mac. Aaa si mai fac o salata de oua cu maioneza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Citat:
citat din mesajul lui Darling_
Eu fac salata beuf, friptura de porc cu carnati si mamaliguta cu mujdei, tort la metru si la cererea publicului mai fac un cozonacel.De data asta cu rahat si mac. Aaa si mai fac o salata de oua cu maioneza.

Darling, cum e tortul la metru? Suna tare haios, cred ca i-ar incanta pe ai mei ideea.

Si eu fac salata de boeuf, oua "umplute", adica frec galbenusul cu smantana ca sa poata manca soricica, piftii, friptura, prajitura cu foi cu suc de rosii (ca-i preferata lui Bogdan), incerc turta dulce a Ancai, dar cu unt - (Manu ti-a iesit?, a mea e la frigider acum, dar va fi mai saracacioasa ca n-am gasit creioanele de ornat) si tortul cu iaurt, reteta lui Mav (mai stie cineva ceva de ea?).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Darling, n-am citit cartea, dar am auzit multe despre ea.Te asteptam cu vesti bune de la medic.

www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=609325" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Otilia si Futuremother! Sa fiti sanatoase in primul rand si sa aveti parte de multa iubire si multe multe bucurii si impliniri!

Anes . Multa sanatate lui Ovidiu!

Corina sper ca e bine Patrick! Multa sanatate!

Ginye, bravo pentru Edi! De acuma o sa fie usor si o sa vezi progrese zilnice. Iulia cand a inceput sa vorbeasca nu s-a mai oprit. Acum face propozitii ceva mai lungi deja. E foarte curioasa, e la etapa: "ce e ata (asta)?" si trebuie sa-i raspunzi, altfel e jale.

Am vazut poze cu cozonaceii. Intr-adevar ce mari s-au facut si acum 2 ani erau niste mogaldete.

Mami fericita si implinita de Iulia si Delia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Daniela va asteptam maine. Nu conteaza ora , suntem acasa. Imi dai un telefon sa fiu pe faza , interfonul este functional daca usa din spate nu este deschisa.

Fetelor multumim pentru pozuci. Mai puneti link-uri ca sa mai clatim ochii sau anuntati cand ati mai adaugat poze. Eu sunt intarziata rau.

Darling despre ce carte este vorba ?? Cred ca am sarit mesajul.

Loryd multuemsc pentru urari. Chiar asa avea nevoie exact de ce mi-ai urat.

Am o intrebare : a cumparat careva dintre voi Hotpan ?? http://www.top-shop.ro/minisites_template/medical_templete/index.asp?tn=medical&pid=48528 Prietenii , colegii , cunoscutii ? M-ar incanta insa vreau sa stiu daca realmente este asa practic dupa cum este de laudat.

Merg sa pregatesc cina si revin mai tarziu - n-am terminat ce vroiam sa scriu dar sunt usor crizata cand vine vb. de cina. Odata aud : vreau cutare sai mi-e fomica , Eva vrea sa pape etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

DANIELA, nu am avut cand sa fac turta dulce... poate saptamana viitoare. Maine vreau sa le fac si lor un minitort de piscoturi cu ananas si frisca.

MIRTHA, si pe mine ma batea gandul sa iau Hotpan, dar nu am finalizat... mi-am luat in schimb slow cooker, pe care inca nu am inceput sa-l folosesc in mod regulat.

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Pupici mamicutelor!
O sa-i transmit lui Anes mesajele voastre cand voi reusi sa mai vorbesc cu ea (momentan nu-mi raspunde).
Otilia sincer, nu ma pricep la valori, le-am uitat de cand s-a marit Luca. Am reprodus discutia cum era..

Otilia, Futuremother LA MULTI ANI, muuulta sanatate si tot ce va doriti!

poze-Luca la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Luca e in asteptare cu gipsul. Ieri i-au facut 2 radiografii cu tot cu gips si a decis dr. sa nu-l mai scoata inca o data, fiind multumita de ce a vazut. Abia pe 10 ianuarie mai mergem cu el sa-l scoata de tot si sa vedem cum se prezinta situatia.
E cuminte si nu pare prea deranjat de el. Am renuntat si la nurofen de o vreme, sa nu abuzam aiurea de el. M-am prins ca plansetele noaptea nu erau de la durere, ci probabil ca-si amintea diverse de la dr. Asa ca am intrerupt nurofenul si cand a plans, l-am luat intre noi (oricum il luam) si e ok.

Corina cum a fost astazi la medic?

poze-Luca la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Multa , multa sanatate si refacere cat mai usora si rapida !!! Nu mai intreb cum s-a intimplat patzania pentru ca sigur am pierdut trenul prin mesajele anterioare. Si la noi s-a intimpat sa fie irascibila dupa cite o vizita la medic asa ca nu ar fi exclus sa rememoreze diversele evenimente chiar si noaptea in functie de cat de mare este interventia si impactul. In timp se estompeaza. Sanatate si nopti cat mai linistite !

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Luca e in asteptare cu gipsul. Ieri i-au facut 2 radiografii cu tot cu gips si a decis dr. sa nu-l mai scoata inca o data, fiind multumita de ce a vazut. Abia pe 10 ianuarie mai mergem cu el sa-l scoata de tot si sa vedem cum se prezinta situatia.
E cuminte si nu pare prea deranjat de el. Am renuntat si la nurofen de o vreme, sa nu abuzam aiurea de el. M-am prins ca plansetele noaptea nu erau de la durere, ci probabil ca-si amintea diverse de la dr. Asa ca am intrerupt nurofenul si cand a plans, l-am luat intre noi (oricum il luam) si e ok.

Corina cum a fost astazi la medic?

poze-Luca la 2 ani
Ami, mami de David Alexandru (26 iulie 2001) si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput