*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (126)*
Raspunsuri - Pagina 28
BraveGirl spune:
celor care-si serbeaza onomastica!
Mirtha, ma bucur ca anul a debutat excelent pt tine! Sa o tii tot asa! Ai avut dreptate cu reactiile Ariannei. Azi am lasat-o aproape 2,5h si cd m-am dus sa o aiu, era in stare sa plece neimbracata acasa
Cd m-a vazut le-a zis pa la ingrijitoare si s-a dus repede la usa s-o deschida sa plece in papuci. Nici n-a vrut sa stea la discutii, tot zicea PA!!!Pa!!. Acasa a vrut sa ne jucam impreuna si sa o dragalesc. Pe drum am intrebat-o dc mai vrea la gradi si a zis nu. Apoi acasa mi-a zis ca mai vrea la gradi 
Eu mananc de sparg. Mi-e groaza...acum am mancat supa de rosii cu mozzarela si piept d epui cu masline, plus 2 bomboane de cioco. La ora asta
...dc nu mananc mor de foame. Am o burta cam urata..desi s-a retras, am slabit, dimineata arat bine, dar dupa ce bag ca sparta, zici ca sunt gravi in 5 luni
am nevoie de sport. Asa ca m-am decis sa merg la soln pt masaj de 3ori/sapt, la sala de 2 ori si fac zilnic acasa 30 min pe stepper, crosstrainer si ab-roler.
==========
Corina
Mami de
Arianna Maria (18.11.2008) si
Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
BraveGirl spune:
si Arianna e constipata...si bebe dealtfel
Azi am luat pt A. lactoza d ela Humana. Va spun maine dc a dat rezultat. A. are scaun zilnic, dar se screme f tare, face f greu si fff tare. Mi-e asa mila de ea. De mancat, mananca zilnic lactate, cereale, ciorba..fructe nu prea, dar ii mai pun in lapte. Ea bea tot formula, cam 300ml dimineata si seara si peste zi mai bea cateodata o cutie din aia d ela Nestle de lapte cu cereale, gata preparat. O s-o tin pe formula mult si bine
I-am facut analize si iar i-a iesit Ca peste limita maxima.
==========
Corina
Mami de
Arianna Maria (18.11.2008) si
Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
cherieactiv spune:
28 pagini!!hop si io peste gramadaaaaaaaaaaaaa
mirtha..ma bucur ca esti happy,vazui pozele cu eva...ce sa zic ,e de coma
...am vazut si una cu amore mio hihi,inca tre sa-ti trimit mail cu pozele ,alea din vara,na..ardeleanca...
carmendu...exact ,exact asa stiu si io regulile alimentare...baga poze de la munte 
fuuuug,asta micu canta in gura mare la multi ani ,avem o perioada cu orare date peste cap,sper sa revin dupa ce-i bag un dop in gura
Darling_ spune:
de ziua numelui! cam tarzior ce-i drept, scuze.
Von Helen, sa fii sanatoasa si iubita!
Amalia, Daniela, Eli 
Mirtha ma bucur ca ai inceput anul asa bine, tine-o tot asa!
Anes
sa dea Dumnezeu sa-si revina mai repede Ovidiu, sa va intoarceti acasa la Remus! Imi pot imagina ce o fi in sufletul ei....
Carmendu utile informatiile despre dieta. Am trimis cu ceva timp in urma pe mailul comun Dieta Montignac. Tot asa cu principii alimentare sanatoase. Nu e practic o dieta ci un stil de viata sanatos. Cum e Victor acum, a redevenit bombonica de baiat de care ne pomeneai?? Trebuia sa vezi si tu cum e sa ai un copil atomic, nu?
Hera la voi cum mai e? la noi iar e rau. Eduard nu manifesta sentimente de gelozie insa e tare greu de petrecut o zi cu el. Incerc cat pot sa fac in asa fel sa nu urle, sa nu ne certam. Refuza mai toate activitatile ce se impun la un moment dat al zilei. Dimineata nu vrea sa-l schimb de pijamale, nu vrea sa manance la masa, la pranz nu mai vrea sa doarma, seara tr sa ma rog sa intre in baie apoi sa ma rog sa iasa. Incerc sa fiu ferma, sa-i explic ce se intampla fara sa fiu agresiva sau prea autoritara, insa totul se termina cu urlat. Am obosit.
dupa cum am zis refuza sa mai doarma la pranz asa ca-s tare obosita, nu mai am nici un moment de respiro. Seara imi raman multe treburi de terminat si apoi cad lata, nu mai am timp de nimic. Azi cel putin a fost dezastru ca si bb a adormit tarziu seara, deci nici macar la sf de zi nu am putut sa stau si eu, pur si simplu sa stau.
si eu mananc haotic, prostii, rontai toata ziua! Daca aveti de gand sa faceti vreun tabel, sa contorizati kg, cm etc ma bag si eu ca nu se mai poate!