*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (126)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Facem si noi parte din categoria celor care se sperie de mosu...abia abia sta singura langa mos... .. nici noi sa nu auzim de vreo colinda care sa fie cuvantul mosu.. sau sa il salutam pe mosu... deci eu am intrebat la cei jur.. comportamentul de a se teme de mosu la aceasta varsta este fireasca?.,.. asa ca si eu m-am mirat la inceput de ce sa nu stam pe langa mosu.. dar cititnd si postarea ta acum m-am lamurit si mai mult si am spus ca este un comportamentul firesc fata de mosu.. pentru ca acum constientizeaza si mai mult
aici stam cu teama langa mosu.. tati deghizat in mosu...de Craciun sau spre exemplu.... Asa ca nu-ti face griji ne alaturam si noi in categoria copiilor care le este teama de mosu...

Succes cu slabitu...

Citat:
citat din mesajul lui Mirtha

Nu stiu cum a reactionat David la Mosul dar Eva s-a speriat.Imediat dupa serbare , timp de cca. 2 saptamani a avut periodic cosmaruri. Refuza sa cante mos craciun , urla la noi "opreste-te" daca vroiam sa cantam mos craciun cu lete dalbe , nu se mai apropia de brad in zona unde era agatat mosul etc. Acum s-a calmat dar a fost destul de urata perioada.

Si eu am luat in greuatte pe fond de stres. Sper sa ma mobilizez si a reusesc sa revin la o greutate rezonabila.

Mergi la inceput

anca sanatate multa zebelinei.. si pupici calde pe obrajiori de la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Mirtha am constat ca se usuca . Noroc ca nu i-am dat dacat putin din fiecare culoare.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

La multi ani Darling si Otilia (cu maaare intarziere)!!! Sa fiti sanatoase si voioase si sa aveti putere sa va cresteti piticii frumos!

Olivia, multa sanatate!

Cum sunt Anes si bebe?

Voi cu ingrasatul, eu cu slabitul. Cand am ramas insarcinata aveam 42 kg. Eu cu munca, mancatul aiurea si alergatura dupa copil slabesc de numa'.

Vroiam sa va intreb de pe ce site-uri (sau saituri) sigure cumparati voi jucarii, hainutze pt. copii? Ca am nepotei in Romania si e mai usor sa le cumpar asa decat sa trimit de aici.

S-a trezit voinicul, deci gata pauza. Sa vad cand mai revin. Sunt datoare si cu niste poze.

Andy, mami de Andrei si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Mirtha, nici David nu a fost prea incantat de mos Craciun, cand l-a vazut.DAr pentru cadou a facut si poza cu el si chiar a zambit.www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=131314053597867&set=a.127472503982022.21285.100001578185219&pid=205766&id=100001578185219" target="_blank">Uite aici dovada.Inca mai caut gradinita.Am gasit acum ceva, car nu am apucat sa merg sa vad.Poate ma duc maine dimineata sa vad una, iar pe cealalta saptamana urmatoare.

BraveGirl, succes cu acomodarea la gradinita.

lory, manumanu, anca, hai sa incepem sa mancam sanatos, sa facem miscare si sa slabim frumos.Eu ieri am mancat dimineata o gutuie, un mar, un grepfruit si o painicica cu tarate, plus un ceai de trei frati patati.La pranz am mancat salata cu masline si o felie de paine cu tarate (de regula mananc mai consistent la pranz, dar ieri a fost zi de post).Seara cateva masline, o jumatate de rosie cu paine cu tarate.Nu am mancat dupa ora 19.De la 22.30 am biciclit 40 de minute (10 km).

Olivia, multa sanatate.Ceai / sirop de ceapa cu nuci si miere ai incercat? E f bun pt tuse.Am testat pe David.

Anca, sanatate multa Sarei.cine sta cu ea cand tu esti la munca?

www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=609325" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

Buna dimineata!!!

Andy eu jucarii am comandat de www.dinoland.ro/" target="_blank">aici si www.jucariidinlemn.com/" target="_blank">aici si am fost multumita de rapiditatea livrarii, preturi si seriozitatea lor. Spor la cumparaturi.

Malinas, la mancat sanatos ma bag dar cu gimnastica mai greu. Incerc sa caut o sala sa merg la aerobic. Mi-e tare dor. N-am mai fost de inainte sa raman insarcinata. Spun sapt viitoare daca se vad rezultate.
Tinem pumnii sa gasesti gradinita potrivita pentr David.

Anca multa bafta la serviciu. Multa sanatate printesei Sara. Sa se faca repede bine. Incepeti gradinita ? N-am retinut daca ai mai spus.

Monicus, am vazut o fetita tare dragalasa care se concentra la desenat si mandra tare de medalia primita. Pupici de la noi

Bravegirl, acomodare usoara Ariannei la gradinita. Sunt convinsa ca ii va placea tare mult in mijlocul copiilor. Pupam si bebe mic. Cum mai sunteti ?

Mirtha pupici si pentru Eva.

Noi am fost dimineata la biserica, am impartasit-o pe Lory care s-a lins pe buze ca de fiecare data , apoi cand am vrut sa aprindem lumanari n-am scapat de ea ca a vrut ea sa le puna acolo si tare incantata era ca nimerea lumanarea in gaurele.

Sa aveti o zi minunata!

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
POZE LORY

Mergi la inceput

Multmim frumos draga mamica.. pentru aprecieri,,, da...este mandra de fiecare activitate pe care o face... acea medialie de locul I este a treia la numar pe care a obtinut-o la concursul "Piticii Sportivi" de la targul de copii Baby Expo.. .este tare incantata cand castiga un concurs. Pupici si de la noi.

Citat:
citat din mesajul lui loryd
Monicus, am vazut o fetita tare dragalasa care se concentra la desenat si mandra tare de medalia primita. Pupici de la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Raportez prima zi de gradi...prea scurta Cd m-a vazut i-a picat fatza si a fugit inapoi la copii. Nu m-a pupat, nimic
De dimineata s-a speriat pt ca exact cd o dezraca de haina, au venit 2 copilasi gemeni, care plangeau de mama focului si tatal efectiv i-a impins inauntru si a tras usa dupe el. s-a speriat Arianna rau de tot, dar a uitat repede incidentul cd a vazut mancarea. Azi a stat aprox 1,5h, maine o las mai mult. Mi s-a parut ciudata reactia ei pe drumul spre casa. Maraia efectiv in scaun si nu-mi raspundea deloc. Nu stiu dc era suparata ca n-am mai lasat-o, sau din contra, realizeaza ca o las acolo si plec acasa la bebe.
Loryd, bebe mic e deja MAREEEE a trebuit sa-i iau haine 3-6 luni ca de la 2 luni nu mai incape in cele 3luni. E un ranjit. dc nu l-ar chinui burtica, regurgitatul, faptul ca nu resuseste sa faca kk, nici n-as sti ca am bebe, pt ca dc ii dau e linistit pana regurgiteaza.

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

MALINAS, da, mancatul sanatos si exercitiul sunt cheia succesului! Sper ca va "tine".... eu dimineata mananc cereale cu lapte, la pranz ce da Dumnezeu (dar nu nesanatos) si eara f putin (iaurt cu sunca de Praga, kefir, salata de ton, din astea). Trebuie sa renunt total la dulciuri desi nu am prea mancat (in afara de sarbatori, dar nici atunci nu am exagerat). Cu bicicleta, trebuie sa imi gasesc momentul din zi cel mai potrivit... si nu cred ca rezist mai mult de 30 min... cel putin la inceput. Voi raporta

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Deci.. cat de cat s-a acomodat cu colectivitatea... inseamna ca nu vei avea probleme cu cozonacica draga mamica Bravegir.
Mai arata-ne si noua poze cu voi dragilor sa vedem si noi familia frumoasa.

Postez un articol pentru acei cozonacei care omit sunetul r în vorbire.......www.kids-shop.ro/articol_1481_Rotacismul.htm" target="_blank">informatii detaliate

Mergi la inceput