*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (126)*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Vai Mirtha am ras de numai!!! Criminala Eva ta! Mi-ai inveselit seara!

Citat:
citat din mesajul lui Mirtha

Din repertoriul de asta seara .Am facut dus , am imbracat-o in pijama , i-am cantat Piticii voinicii si Somnoroase pasarele , dupa care : noapte buna Eva , te pupa mami tzuc-tzuc.Eva noopp : vreau pe tati meu. Eu ii spun ca tati s-a dus sa faca nani , mami va merge si ea sa faca nani. Urmeaza jignire a la Eva , spusa printre dinti in timp ce ma pregateam sa inchid usa : mami nu merge a nani , mami face partz si caca ! Cu alte cuvinte , intelgeti voi mesajul .....

Sa aveti o noapte cat mai buna !

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)
http://family.webshots.com/photo/2298209940105578547KgCCiq
http://community.webshots.com/user/VacantainCroatiacuEva

"Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul."
"Daca educatia ti se pare scumpa, incearca ignoranta si vei vedea atunci cat de scump te va costa".

poze-Luca la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Manumanu, mi-ar fi placut sa ne vedem cu piticii, dar am fost f pe fuga.La Calimanesti am stat doar cat sa pape Sara si sa stea pe olita pt. pipi.
La Sovata am stat in statiune, pe drumul care urca, la Pensiunea Szandy.La vara vrem sa mergem la o pensiune din Praid, pt. a fi mai aproape de salina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Sa sti ca ne-ai lipsit mult... intr-adevar ce spui este adevarat si nu i-a fost frica anul trecut nici o clipa de ghetusul de pe jos, la fel si anul acesta.. ea vrea pe jos si nu pe sanie...ca vrea ea sa mearga singura si neajutata.. si ii tot explic.. ca mami o sa cadem si o sa facem buf... si cine o sa planga... ea nu si nu... si o las.. si stau cu ochii pe ea.. sa nu cada nu stiu cum.. daca cade in fundulet este ok.. dar tot timpul imi este teama.. dar cu cine sa te intelegi??? ea vrea vrea sa fie indepedenta mereu.. in orice activitate. In casa nu i-a scapat nimic pe ce sa urce si sa coboare.. se urca pe comoda din camera ei singura.. se urca pe birou singura si coboara la fel.. si pe toate cele unde este de urcat si coborat ...
este o nazdravana.. si daca nu o lasam se lasa cu... dar este si o fire incapatanata... are mama o personalitate... de jos palaria.
dar asta este... ii explic mami.. o sa facem buf... dar nu sa ma dau la o parte sa faca ce doreste...este si va fi o vioaie...
Multumim frumos... pentru aprecieri.. chiar ca este asa cum spui.
Asteptam filmuletele cu cozonacica draga...
Tare faza cu buba de la mainile voastre si ea.. sa fie in ton cu voi.
Si faina si faza cu culcatul... mai patim si noi.. sa fie rugata de multe ori.. dar de fiecare ne conformam....
Pupici dulci

Citat:
citat din mesajul lui Mirtha

Monicus ce vorbesti tu acolo de vioiciunea Evei.Eu mi-o aduc aminte pe patinatoarea Ana , tropaind cu gratie pe zapada bine asternuta cu biscuitul in mina. Artista cu brio la capitolul vioi !

Otilia pupam degetelul sa treaca ! Sper sa nu fie ceva grav.

Anca acomodare cat mai usoara la job !

Si cu ocazia degetelor ranite mi-am adus aminte de "buba la degete" . Si eu si sotul ne-am accidentat la deget saptamana trecuta. Bineinteles ca Eva a solicitat un bandaj intrucat si ea are buba , bandaj pe care dealtfel l-a si prmit.PLus ca ne-a coplesit cu pupaturi la degete si pe mine si pe sot ca sa treaca buba.Cum ne prindea degetul cum tzoc-tzoc cu formula " pupa Eva tece buba". Dupa care a concluzionat : mami are buba , tati are buba , buba e la moda !

Din repertoriul de asta seara .Am facut dus , am imbracat-o in pijama , i-am cantat Piticii voinicii si Somnoroase pasarele , dupa care : noapte buna Eva , te pupa mami tzuc-tzuc.Eva noopp : vreau pe tati meu. Eu ii spun ca tati s-a dus sa faca nani , mami va merge si ea sa faca nani. Urmeaza jignire a la Eva , spusa printre dinti in timp ce ma pregateam sa inchid usa : mami nu merge a nani , mami face partz si caca ! Cu alte cuvinte , intelgeti voi mesajul .....

Sa aveti o noapte cat mai buna !

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)
http://family.webshots.com/photo/2298209940105578547KgCCiq
http://community.webshots.com/user/VacantainCroatiacuEva

"Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul."
"Daca educatia ti se pare scumpa, incearca ignoranta si vei vedea atunci cat de scump te va costa".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Bebecris tu ce mai faci? Esti bine?

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Ce liniste e pe aici.

anca, cum a fost prima zi de munca?

Amalia, ce mai stii de Anes, sunt acasa?

Eu sunt la munca si caut gradinita pt David .De maine intram serios in paine, ieri si azi am avut program mai de vara.

www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=609325" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Maine la 10 mergem sa vizitam o gradinita. Ne-am decis sa o dam acum pana la toamana l ao gradinita mai ieftina, ca n-am gasit loc unde vroiam...fug ca urla Arianna

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

BraveGirl, bafta cu gradinita.Sa fie cum doriti voi, iar Arianna sa se acomodeze usor si fara probleme.

Am uitat sa va spun ca a ajuns si la noi MOSuuuuuuuuuuuuuuu de pe forum. DAvid a fost tare incantat de carioci si de insignele cu Thomas.Tot venea si-mi arata cate una si zicea: Uite mami, uite!Multumesc muuullltttt mosului.

Cu ocazia asta imi dau seama ca nu stiu daca Mosul nostru a ajuns sau nu la destinatie.Tare greu cu iarna asta grea.

Auzitiiiiiii...eu m-am facut cat casa poporului.Am ajuns la 60 de kg, cat n-am avut niciodata in viata de dinainte de David, n-am depasit niciodata 52 de kg, prin urmare acum arat ca un butoi.Asta se datoreaza mancatului haotic de la birou si lipsei de miscare.Prin urmare ma gandeam sa ne mobilizam (poate mai gasesc "adepti") si sa incepem o sesiune de slabit. Mai e cineva interesat? Eu as vrea sa ajung la 54 de kg plus conditie fizica.Toate kg le-am pus de la genunchi pana in talie, si arat tare rau.Prin urmare de luni am redus cantitatea de dulciuri.Dimineata beau un ceai (3 frati patati, sunatoare, soc, etc. nu ceai verde) si mananc fructe multe + o scandurica (painica) cu tarate. La pranz salata cu branza si masline +1 felie de paine prajita sau iaurt cu musli sau o friptura. SEara un pahar de lapte, de iaurt sau o salata simpla, in functie de ce am mancat la pranz.In weekend bag mult peste.O data la 2 seri biciclesc 40 de minute, echivalentul a 10 km. Si trebuie sa ma mobilizez sa incep sa fac si abdomene.DEci, cine mai e cu mine?

Mergi la inceput

Malinas succes in operatiunea 'slabit'. Eu am reusit sa dau f usor jos (dupa ce m-am chinuit cu diverse diete vreun an jumate) alergand. Asta vara alergam in fiecare seara vreo 2 km. Am dau jos 7 kg dintr-un foc. Nici mie nu mi-a venit sa cred. Am trecut la painea neagra (cam 2 felii /masa), am renuntat la bauturile carbogazoase (beam cu soata 2 l /zi), dulciurile le-am eliminat, fara mancare dupa 7 seara. Mancarea gatita cu cat mai putin ulei, carne slaba (de porc f rar - aproape deloc). Am plecat de la 63kg si acum am 53kg. Spre mirarea mea chiar si de sarbatori am reusit sa nu pun nimic pe mine. La cafea nu am renuntat, dar beau cam 3 cani de ceai pe zi si apa cat pot duce. Nu pot zice ca am o dieta anume, am doar cateva restrictii.
Am si un magic leg primit acum vreo 2 ani cadou de ziua meu si ma mai sui si pe ala.
Eu zic ca fara sport nu nicio dieta nu ajunge la rezultatul dorit. Spor la 'alergat' pe bicicleta!

Mergi la inceput

ginye, eu stiu ca problema la mine sunt dulciurile si ipsa de miscare.Eu m-am ingrasat 6 kg de cand am inceput munca, fiindca stau toata ziua la birou, sefii de aici aduc mereu cutii intregi de dulciuri si ciocolata, asa ca tentatia este mare.Prin urmare de luni mi-am umplut dulapul cu multe fructe.Am o farfurie mare cu multe fructe taiate in fata, ca sa nu mai sar pe prajituri si m-am reapucat de miscare.DE mancat asa am macat de ani de zile, multa salata si lactate, carne ocazional, mult peste.DAr, de cand am inceput munca la servici mancam multe dulciuri si mancare ioc, iar seara, dupa ce-l culcam pe David, bagam o cina "sanatoasa".Chiar daca era salata, dar era la ora 10.Asa ca am inceput sa-mi fac salata la birou, imi iau gratar, etc. iar seara nu mai mananc dupa ora 19.Si cu miscare, sper sa rezolv problema.Tot voiam sa-ti zic de mult, dar am uitat.Parca tu ziceai la un moment dat ca ai vrea aparat de aerosol, dar ca e scump.Sau ma insel?Ideea este ca verisoara mea si-a luat aparat de aerosol din italia cu 1oo de lei.i l-a luat o prietena de acolo si i l-a trimis prin posta.Am inteles ca asta este pretul in italia si ma gandeam ca poate gasesti pe cineva sa-ti cumpere si sa-ti trimita.Ce mai face Edi? Ce mai vorbeste?

Mergi la inceput

Malinas eu eram cu aparatul. Am ceva rude in Spania...o sa ma interesez acolo...nu mi-a trecut prin cap sa ii intreb. In Italia nu am pe nimeni. Multumesc de sugestie.
Edi e un dulce. Cand nu se alinta vorbeste f clar si corect. Acum vreo 2 zile l-am auzit prin casa: 'mami, mehem ca?' ('mami, mergem pa'). Parca nici nu-mi vine sa cred...vorbim aceeasi limba. Mie imi era teama sa nu vorbeasca pe nas (de regula asa se intampla in cazul malformatiei cu care s-a nascut piciul, dar, din fericire, nu e cazul la el. Pronunta mai pocit (ca multi copii de varsta lui ), dar nimic nazal.

Mergi la inceput