Buna, fetelor!
Am gasit aici subiectul vostru si indraznesc sa va intreb: la cat timp dupa nastere v-a scazut burtica? Eu am 2 luni jumatate de cand am nascut (cezariana) si inca am burta maricica... Abdomene nu prea fac ( de lene si apoi ma mai si doare operatia daca obosesc... ) asa ca eu astept o minune. Mentionez ca am 1.65 si 52 de kg si nu m-ar deranja kg in plus (inainte de sarcina aveam 48), dar ma termina psihic burta care nu imi place deloc ... Dieta nu cred ca pot tine, pentru ca inca imi alaptez maimutica...
Deci, cam cat trebuie sa astept sa se retraga burtica?
Va multumesc anticipat! Spor la pierdut kg!
P.S.: Am sa ma alatur voua cand o sa am liber la diete
Citat: |
citat din mesajul lui 28061982 Nu stiu daca o sa se vada ceva la cantar, dar conteaza ca s-a retras burtica si ma simt eu muuult mai bine. Alina mama printesei Adela Maria |
buna crissellena.eu citisem tot pe net ca dupa 4 luni poti sa te apuci de abdomene ,pana atunci nu prea te sfatuiesc(doare ,imi amintesc si eu ca am incercat tot pe la 2 luni).burtica oricum se mai trage dar sa incerci sa porti burtiera (trebuia de la inceput)succes cu "maimutica" ta (asa ii spun si eu fetitei mele)