a trecut un an de la nastere.. haideti sa slabim
Raspunsuri - Pagina 10
28061982 spune:
Buna fetelor
Eu n-am mai tinut dieta nici sambata, nici duminica si pot doar sa sper ca slabesc asa... de la sine ca altfel n-am mai facut nimic.
Am fost invitati la tot felul de sarbatoriti si ca sa pun capac m-am dus si mi-am luat si o prajitura azi.
M-a luat sotul cu vrajeala ca arat bine si m-a demotivat. A zis ca deja ma imbrac cu toata hainele de dinainte de sarcina, ce mai vreau? Si eu m-am mintit singura si am mancat normal. M-am facut ca uit de burta de care nu pot sa imbrac niciun tricou mulat.
Offff
asta e. Prost e ca nici nu m-am aprovizionat pt maine si habar n-am ce o sa mananc.
sanzi spune:
Buna, fetelor!
Ma gandeam sa intru marti dimineata, dupa "cantarul oficial", dar am vazut-o pe Alina demoralizata si nu m-am putut abtine. Alina, hai, ca se poate, doua zile pot fi recuperate daca vrei! Sa nu te lasi, pe mine tu m-ai motivat sa incep, m-am hotarat pe loc dupa ce ai deschis tu subiectul. Sotul meu e genul foarte sincer, ma si enerveaza, imi spune ca sunt grasa, ca e sigur ca voi ramane asa, sa nu ma mai chinui sa nu mananc, ca si asa nu voi obtine rezultate etc. Abia astept sa slabesc si sa ii dovedesc ca pot.
Tecky, felicitari pt cat de cuminte ai fost la ziua socrului.
Eu sambata seara am fost la ziua nasului si am calcat in strachini rau de tot, de fapt am scapat cu totul in ele. Ne-a invitat la masa pe la 19.30, eu nu mancasem nimic de la 12 si aveam de gand sa mananc doar cateva feliute de cascaval si o bucatica mica de friptura. Pana la urma am mancat si aperitiv si sarmale si friptura si tort si eclere si paine . Dezastru!!! Azi, drept pedeapsa, nu am mancat nimic pana la 14, cand am avut voie un covrig, am mancat corect la 16 si de atunci nimic.
Loredana, sa ai grija sa mananci de toate, macar pana incepi diversificarea. Fata mea are 11 luni, mai mananca si altceva, dar tot laptele e baza, asa ca nu renunt decat la alimente care pe ea nu o ajuta, gen paine, prajeli, grasimi etc.
allexa06 spune:
Buna dimineata !
Trebuie sa incep cu Tecky- sepe care vreau sa o felicit pt puterea si hotararea cu care se tine de dieta - bravooooooooooo .
Ea este exemplu pt" asa da" si Alina pt " asa nu " .Pai , cum " ne fuse vorba " ? Ca marti ne cantarim, nu ? Tocmai tu, te-ai lasat ?tu ne-ai provocat ,macar la o saptamana de dieta si apoi ne-ai lasat balta ?( Cred,sper ca nu te superi pe mine, eu glumesc, bineinteles.Nu esti acum obligata sa tii dieta acum daca nu poti,chiar daca ne-ai " bagat microbul" -cine vrea sa tina,are ambitie si putere sa o duca la capat , o duce chiar daca tu te-ai lasat.
Eu zic ca ar fi fost bine sa ne spunem ce urmeaza sa mancam ziua sau zilele urmatoare,chiar daca nu tine toata lumea aceasi dieta.Asa ne motivam, ne mai vin idei,si zic eu ca va fi mai usor, cand stii ca alcineva mananca la fel ca tine ...si poate..
Eu astazi voi manca doar fructe.Am mai citit si alte diete si am gasit pe acolo ca bananele nu ar fi indicate in diete...si nici cartofii.Salatele mancate fara ulei...
Am inceput si eu sa fac abdomene, dar cum nu am facut de foarte multa vreme am inceput cu 15, in doua serii si treptat cum incep sa ma obisnuiesc sa cresc numarul .Voi cate serii faceti ?
O zi buna tuturor !
http://community.webshots.com/user/allexa06
sanzi spune:
'Neata!
Allexa, eu fac 50 abdomene pe zi, in 2 serii, de cate 25, ca nu pot mai multe.
Eu nu tin dieta disociata, azi am de gand sa mananc orez cu lapte acum de dimineata, la pranz supa de pui, seara un iaurt cu branza. Intre mese mai mananc un mar, o portocala, o mandarina, iar dupa 17, numai apa. Sper sa si reusesc.
O zi buna tuturor, fara tentatii din frigider!
28061982 spune:
buna
Bravo Tecky.
Bine zis Allexa
Eu stau intr-un colt. Sunt varza. Nu stiu care-i treaba, dar sunt obosita tot timpul si mai am si insomnii. N-am chef de nimic. Asa ca va citesc si maine astept datele pt listutza.
Sunt alaturi de voi si astept sa-mi treaca si mie starea asta naspa.
sunshine2009 spune:
Seara fetele,
felicit si cert in acelasi mesaj, nu spun cui ce, fiecare sa se simta cu musca pe caciula...
Dupa cum am promis m-am apucat sambata de dieta, si ma mentin tare pe pozitii, adica pana la 14:00 mananc orice (dar nu in cantitati mari!) si paine sau cereale, apoi seara numai supa, salata, branza, nu fructe. Nu stiu daca are sens sa ma sui maine pe cantar cu voi, cum credeti.
Azi am avut prima zi de lucru oficial dupa concediul de maternitate, sunt franta. Exista si o parte pozitiva, daca pana acuma aveam biroul la parter, acuma e la etajul 1, si cum imprimantele si bucataria e jos va puteti imagina ce dute-vino e. Si pe deasupra e cladire veche, adica are inaltime de peste 4 m de etaj, deci si mai multe trepte de urcat. Eu inca nu ajung la abdomene, parca nu ma trage inima inca.
harnici la de 12 luni
Cresterea in greutate
allexa06 spune:
Alina - dar de ce te simti asa, ce s-a intamplat?
Deci, maine ziua cea mare , vedem rezultatele dupa o saptamana de " incercari " In ultimele zile m-am mai abatut si eu de la regula , dar ceva , ceva rezultate tot trebuie sa fie .
Astazi am facut doua serii de cate 15 de abdomene .Maine voi face tot la fel, dupa care cred ca incep sa maresc nr.Maine voi manca toata ziua doar fructe,adica o banana dimineata si in rest prtocale si mere.
http://community.webshots.com/user/allexa06
Danicris spune:
Buna dimineataaaaaaaaaa ...
67 kg
Spor la slabit, fetelor si multa sanatate voua si puiutilor !