Se trage de urechi!!! Help!!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanea1988 spune:

Ms mult Fetelor.....
pai soacramea ia cadonat lu asta micu un premergator si asa ma sfatuieste sal pun in el ca o sa inceapa mai devreme a merge si eu la fel mam bucurat ca statea asa cuminte in el si eu imi mai faceam din treburi repejor prin casa cei drept mai mult de 10 min nu staea ( cred ca bine facea)
cit despre leucoplast il pun foarte subtire ca sa nul simta ca altfel ar trage de el........ de ce am adus explicatii findca foarte tare mam mirat cind ati facut haz din asta si chear iam spus si sotului meu si el mia zis pai ele nustiu cum il lipesti tu, ele poate cred ca tu lipesti toata urechiusa de ii astupi si gaurica ms mult fetelor pentru sfaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanea1988 spune:

eu cred ca toate mamele isi iubesc mult copilasii si care intra pe acest forum si care nu Cred ca toate mamele vor cei mai bun pentru copii lor, de ex : cind micutu meu nu vrea sa manince nici eu nu maninc si nici nu vreau sa vorbesc cu nimeni, sau daca medicul imi zice ca bebelusul tau are o mica problema sau ceva mi se duce inima in calcii asa sunt eu, poate daca eram putin mai indiferenta lasam si urechiusa in pace dar asa nu pot Vreau ca bebelusul meu sa creasca frumos si sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Oana, n-am citit toate postarile, iti raspund direct - copila mea s-a tras de urechi pana pe la 2 ani, dupa care a trecut la urechile mele. Asta era semnul ca ii era somn, si nu adormea decat tinandu-se de ureche (ulterior de urechea mea). Acum (6 ani si 9 luni) ma mai tine de ureche foarte rar, seara la culcare, daca este foarte-foarte obosita.

Este un copil frumos, armonios, istet si fara ticuri comportamentale.

Asa ca nu te stresa; incearca sa vezi daca tinutul de urechi este asociat unui anumit moment al zilei, cand este mai obosit. Daca nu, inseamna ca isi studiaza si el corpul, ceea ce e perfect normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Intr-adevar Gabriela,am observat ca se trage de urechi in special cand e ff obosit sau nervos.Sper sa nu ramana un tic sau sa-si deformeze vreo ureche...

Mergi la inceput