Licurici de ian-feb 2009 Curaj Bebelusi!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

noi suntem racite de numa,ANa cu febra,muci si tuse(se ineaca cu muci). Stiu si de unde am luat virusul,duminica am mers la niste prieteni unde ne=-am intalnit toate mamicile,una dintre noi si-a dus copilul la gradi si e non stop bolnav dar a zis ca nu se streseaza ca e ceva obisnut la el acum,de 2 luni in continuu se raceste si tuseste. Si uite asa Ana si inca o fetita sunt racite acum de sf de an.
NU intreleg parintii care isi duc intr-o societate plina de copii,copiii bolnavi

Mama de Ana si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Multa sanatate Lisa!

CADIA si nu se mai culca la loc? Ati fost la pediatru, cum a crescut broscutza?

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Avem poza chic ad.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank"> Daria chic

Mergi la inceput

Bravooo Patricia!!! Refacere usoara! Pupam fetita mica!

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Avem poza chic ad.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank"> Daria chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Fetelor am si eu o rugaminte la voi: cumnatei mele (nu cea careia imi era greu sa-i spun de sarcina) are un rezultat prost la triplu test: risc de sindrom Down 1:53. Are 25 de ani. I s-a recomandat sa faca amniocenteza.

Puteti sa-mi spuneti unde ati facut voi? Parca Ciufik si Carmen au facut. Please, ca luni sa se programeze ca se apropie de 20 de sapt.

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

spuneti-mi si mie: in ianuarie incep serviciul, pe 9, deci indemnizatia din ianuarie va fi ptr 8 zile sau e cea aferenta lunii decembrie (ptr 30 de zile)? nu imi aduc aminte daca e cu o luna in urma sau e ptr luna curenta.

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Mara, eu din cate stiu e ca in ianuarie o iei pe cea de pe decembrie, dar sa mai zica si fetele sigur.
Crisspy, sanatate multa cumnatei, Doamne ajuta sa fie bebe bine! Nu stiu sa-ti raspun din pacate. Spune-mi si mie, cu Razvi unde ai fost sa-l vada Doamna Doctora Topor, la Alexandrescu sau la privat (la ce clinica)?
Lisa, sanatate multa!
Cristi, am vazut pozele cu Carol, e tare frumos, si m-am topit cand i-am vazut pe toti la gradi cat de cuminti stateau

Ma bucur ca Patri, e in forma, sper sa se refaca rapid!

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Anna noi am fost la Dr. Topor la Euroclinic...m-am gandit ca mai bine dau banii pe consultatie decat sa stau prin Gr. Alexandrescu si sa mai plecam cu una alta de pe acolo...

Ati patit ceva?

Apropo, trebuie sa fac si eu programare la dansa sa-i mai verifice hernia lui Razvi...chiar m-am uitat in seara asta acolo si este vizibila, deci nu cred ca scapam de operatie.

Lisa sanatate multa Anei

Mara nu stiu ce sa-ti spun despre indemnizatie

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Mara si eu stiu ca e cu o luna in urma, ca si eu o astept pe 10 ianuarie.

Daria
Karina

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

multumesc mult, sper si eu din suflet sa fie cu o luna in urma, ca dupa sarbatori ies cam sifonata prin buzunare
sanatate piticilor!

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Mara e cu o luna in urma...eu am inceput munca in martie la inceput, asa ca am avut la jumatatea lui martie indemnizatia pe februarie si la sfarsit de luna salariul..a fost fain cu plata la 2 sapt.

Lissa sanatate multa.

Sa aveti un An Nou Fericit impreuna cu familiile si prietenii vostri! Sa avem mai multe gravidute in anul ce vine (si eu printre ele ) copii sanatosi si veseli.

Eu mai intru pe aici si maine seara ca nu plecam nicaieri de revelion. Stam la cabana plapumioara.

Mergi la inceput