Licurici de ian-feb 2009 Curaj Bebelusi!
Raspunsuri - Pagina 7
Porumbita spune:
LA MULTI ANI CAROL!!! 
LA MULTI ANI KARINA!!!
LA MULTI ANI NADIA!!! 
LA MULTI ANI SABINA!!! 
BRAVO bebelusi, felicitari pt micuta Irina Ana!!
mara95 spune:
Bebelusi, sa iti traiasca minunea mica!!!
la multi ani si copilasilor care si-au aniversat implinirea celor 2 anisori!

Mara
, mami de Flavi (7 dec 2005)
si Andru (8 ian 2009) 
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata
sdcristian spune:
poze
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/
mama de Carol (29.12.2008) si
11+
crisspy spune:
Bine ai venit pe lume, Irina-Ana!! 

Patricia, sa-ti creasca mare si sanatoasa fetita, iar tu sa te refaci repede-repede 

CAROL 

KARINA

NADIA 

SABINA

Crisspy,
fericita de
Razvi
bpaula spune:
Bine ai venit pe lume Irina Ana!!!!!!!!
Cata distractie acolo la voi mai Carol. Si ce bine miroase de la soba cu lemne 
iuliacris spune:
Bebelusi, felicitari! Sa-ti creasca mare minunea, sa fie sanatoasa si cuminte!
Poze...
...si iar poze
Iulia & Carla
Anuc spune:
Bun venit Irina Ana! Sa cresti mare si sa fii sanatoasa!
Ce micuta e! O sa recupereze repede. Imi aduc aminte de Ioana, avea 49 cm si am scos-o din spital cu 2450 gr...era cat o papusica. In prima luna a luat 1700 gr....cei mici recupereaza urgent! Cred ca e delicata si frumoasa, de abia astept poze!
Mami de Ioana, Filip si
28 S
IRINA.C spune:
Am vbit cu Patricia acum, ea m-a sunat e intr-o verva nene de zile mari.Nu are vocea unei femei care a nascut, seamana cu Aalina care a nascut live 
.Fetita e f bine, o avea langa ea, a deschis ochisorii si era fff cuminte.Patri e bine , nu mi-a mai zis nimic de diaree, doar ca a inchis robinetu la facut plozi asa ca...e o mamica implinita.E o optimista si o admir pt asta...la cat era de exuberanta sper sa doarma pt ca greul abia reincepe.Felicitari ei si sotului ei pentru acesti copii minunati.Din pctul meu de vedere tocmai s-au imbogatit
abia astept sa i revad live si sa mi cunosc si tiza.
Sa-ti traiasca comorile Patricia

iuliacris spune:
Multumim pentru update, Irina! Cred ca ai avut si tu un rol in alegerea numelui micutei
!
Eu va zic de-acum La multi ani fericiti, sa va aduca Noul An tot ceea ce va doriti, sa fim cu totii sanatosi si bucurosi! Noi plecam maine in California pentru o saptamana, am ceva emotii mai ales ca pitica mea mananca asa prost, sper sa ma descurc pe-acolo (o sa fim la munte cateva zile, nu o sa pot gati). Anyway, ne auzim la anul...
Poze...
...si iar poze
Iulia & Carla