Licurici de ian-feb 2009 Curaj Bebelusi!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bpaula

Veronica am auzit ca la unele persoane la al doilea copil nu au mai avut o sarcina cu greturi si vomitat ca la prima asa ca poate scapi mai usor de data asta. Cel putin asa ma gandesc eu

Lissa la noi drumul e de vreo 13 ore . De asta am si ales varianta cu mers noaptea ca sper sa doarma dupa 23. Dar de la 18 pana la 23 sunt 5 ore cand zau ca nu stiu cum o sa il tin locului. Pe geam nu o sa aiba ce sa vada ca e noapte. Am vreo 2 masinute noi si vreo 2-3 carticele, ma gandeam sa iau si un caiet pe care sa scrie. Alte idei?

Daca ai un laptop poti sa ii mai pui un desen animat, muzica...
noi cand am fost in Romania cu masina am luat un eeepc pe care am pus ceva filmulete cu bb einstein si muzica de copiii. Ne-a ajutat foarte mult.
Eu zic ca o sa va descurcati - curaj, Marius e deja baiat mare

" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi
http://lb2f.lilypie.com/NYCKp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Laptopul meu din pacate e mult prea vechi si nu mai merge bateria fara sa il tin in priza.

Acum na, cumva ne-om descurca dar tot am emotii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

sa va povestesc,deci am fost la clasa de arte si la clasa de muzica.
La arte plastice,f dragut,au colorat,decupat,vopsit...a stat Anusca mea tare cuminte,m-a si intrebat d-na daca are frati mai mari
la muzica a fost distractie mare,a cantat,aplaudat,sarit,dansat pret de 1h. Totul s-a finalizat cu joaca intr-un spatiu deschis acoperit.
ffff dragut!

Mama de Ana si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui bpaula

Naty nu l-am mai masurat de tare multa vreme, ultima data avea 90 cm..acum cred ca sigur a ajuns pe la 93.

Are cineva experiente, sfaturi de mers cu copil de 2 ani cu trenul? Am luat bilet si miercuri noaptea plecam la Suceava..la cuseta. Nici nu stiu cum sa fac bagajul pentru el pentru 2 saptamani, ca il las la parintii mei. Acum nici nu vreau sa ma gandesc si cum o sa fie fara el atata timp, macar de nu s-ar prelungi

Paula, am eu experienta, drumuri de cate 13-15 ore odata, de 5 ori, 3 veniri si 2 plecari, cu schimbat de tren cu tot. Ultima venire, sambata-duminica. :)

Nu am luat la cuseta, nu-mi place sa dau cu capul de patul de deasupra si nici sa stau inghesuita intr-un pat. Am luat la clasa I, si asa am platit enorm.

Daria s-a comportat excelent. Am mers si pe zi, si pe noapte.

Ce nu a lipsit niciodata din bagajul ei:

- hainute (nu multe, dar cat sa ajunga, mai ales de casa, ca ea murdareste f. mult si rapid)
- medicamente de urgenta (o eventuala raceala, un deranj stomacal, o constipatie)
- batista bebelusului
- cosmeticele (de corp, cap, dinti)
- un cearsaf mai mare din finet, pe care l-am intins peste scaune, a dormit pe el si am schimbat-o pe el
- o paturica cu care am invelit-o, desi a fost cald in tren
- cateva jucarii, carticele, reviste, care sa o tina ocupata - neaparat jucariile preferate
- biberoanele, cu apa fierbinte in ele, puse in termos dintr-ala cu polistiren la interior, rezista cam 2 ore
- cutia de lapte praf
- scutece
- servetele umede
- mancare (iaurt, fructe si ce o mai fi, Daria e pretentioasa)

Noaptea a dormit linistita pana dimineata.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Al doilea blog al meu - felicitari realizate manual!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Buna seara de la noi!

LA MULTI ANI Eliza!!
LA MULTI ANI David!!
LA MULTI ANI Agnes!!

Patricia, tare ma bucur ca a luat frumos in greutate Irina si ca veniti acasa!!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Partea a doua adica ziua de nastere a lui Mister + Revelionul

31 a fost o zi tare plina. Am lenevit in pat cu totii mai mult decat planuisem asa ca am intrat in criza de timp de cum am inceput ziua. Noroc ca despachetasem o parte din bagaje din ajun si ca facusem cam 90% din cumparaturi.
Dar tot a trebuit sa ne repezim la supermarket dupa ultimele "chestii" de cumparat si bineinteles ca nu m-am abtinut sa nu intru si la Mothercare ca tot era vis-a-vis. In timp ce baietii se uitau la jucarii, eu am misunat pe la hainute. Cu ce am luat cu o zi inainte de la M&Co, cu ce am gasit si la Sainsbury's (supermarket), Mothercare si Tesco, sunt multumita, avem o multime de bluzite, tricouri si cateva perechi de pantalonasi. Toate la 50% din pret. Si bineinteles ca ne-am dus acasa si cu un avion pe care si l-a ales Lachlan, ca tot era ziua lui.

Norocul nostru a fost ca Mister a adormit in masina si l-am pus direct in pat... ca apoi nu mai stiam de ce sa ne apucam, si eu si tati. Se facuse deja 1.30, petrecerea copilasilor incepea la 4 iar la noi erau cam toate vraiste. Tati s-a apucat de sufragerie de camera de zi, eu de bucatarie si baie, tot cu ochii pe ceas si gandindu-ne la "miscarea urmatoare". Noroc ca meniul petrecerii a constat din carnaciori (baby sausages) si chicken nuggets care se faceau singuri in cuptor, bucatele de branza si struguri, rosii cherry (pe care in final le-am uitat in frigider), capsuni, cookies, cozonac, si 2 feluri de tort, iar pentru parinti in plus alune, chipsuri si tortillas cu dip-urile de rigoare... deci toate usor de preparat si aranjat. Oricum, tot intr-un "rush" am fost. Dar le-am terminat (cumva) pe toate la timp, cand Mister s-a trezit la 3 si jumatate mai ramasese de dat cu aspiratorul si de adunat un pic la el in camera... si gata. Am avut chiar timp sa fac si un dus rapid

Petrecerea de copilasi a fost super, micuta, cu totul 5 copilasi intre 1 si 6 ani, plus in medie 2 adulti/copil (parintii + nasii lui Lachlan care au vrut sa participe la tot showul), deci totul a decurs frumos, fara incidente. Copiii s-au jucat frumos, au mancat frumos, Mister a fost super-incantat de cadouri, de prietenii lui, de lumanarile pe care le-a suflat cu ajutorul lui tati, de toata atentia care i s-a oferit. Planul era ca petrecerea copilasilor sa aiba loc intre 4 si 6 ( sa aiba timp parintii sa se pregateasca pentru ce planuri aveau de revelion), dar abia pe la 7 a plecat lumea... cel mai bun semn ca s-au simtit bine. Numa' bine sa inceapa cheful 2... adica tambalaul adultilor (ca in fiecare an, s-a adunat trupa noastra la noi), care a continuat pana la 2 jumate noaptea. Cu Mister printre noi, ca pana la 12 si jumatate nu am reusit sa-l lamurim sa mearga la nani. S-a bucurat si el de artificiile de la televizor "fire-buf, mama!", am iesit in curte sa vedem artificiile din oras, in plus "de peste deal" s-au lansat "chinese lanterns" . A primit si mai multe cadouri de la amicii noastri, inclusiv un ditai AT-AT din Razboiul Stelelor, cat el de mare
(pentru cine nu stie la ce ma refer iacata: http://gizmodo.com/5471562/this-incredibly-massive-at+at-walker-holds-20-figures-and-crushes-pet-rebellions )

Va dati seama ca cel mai fericit a fost tati, bebe fiind mai interesat de sinele noi pentru setul lui Thomas, viaduct + restul accesoriilor (si acum sunt intinse pe jos)

Abia la 12.30 l-am lamurit sa mearga la nani... si bineinteles s-a ghemuit la noi in pat, s-a acoperit bine cu plapuma si a dormit fericit

Maine il trimit pe tati in oras sa cumpere cablu nou, deci sper sa pot incarca pozele pe calc cat de curand.

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimi!!
Vero nicio sarcina nu e ca cealalta . asa ca s-ar putea sa fii surprinsa sa nu ai prea multe probleme de data asta. sigur eu asta iti doresc.
Paula, noi am fost cu Patrick pe la 1,5 ani de la constanta la timisoara. drumul a fost super ptr el, s-a distrat la maxim, a dormit... ce mai, a fost in culmea fericirii. ar fi util laptop-ul, daca nu niste carti, niste creioane noi si multa hartie, mazgaleli... rontaieli.. trece timpul.
Lissa ce bine ca s-a distrat Ana la cursul de arte.
Raluca poze de la ziua Nadiei...??? sau is io chioara si nu le-am vazut?
ma duc sa fac capitol nou.. be right back!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

si gata capitolul 132

Mergi la inceput