Licurici de ian-feb 2009 Curaj Bebelusi!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Fetelor, va doresc din suflet un An Nou bun de tot, bogat si plin de sanatate pentru voi si pentru familiile voastre, sa va impliniti toate dorintele, sa nu duceti lipsa de nimic si sa aveti parte de multa dragoste!

LA MULTI ANI!!!

Mami de Ioana, Filip si 28 S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Crisspy eu am facut amniocenteza la Medlife la dr Predoi. Am fost foarte multumita de personalul de acolo. Toata treaba m-a costat 22 milioane (vechi) dar am avut si vacinul pt Rh -.

Cumnata ta poate suna sa-si faca programare (daca vrea) ca sunt destul de aglomerati.
Pe mine ginecologul m-a sfatuit sa fac amnio intr-o clinica privata, si sa fiu atenta la cine lucreaza lichidul( Medlife au laboratorul lor de genetica dar trimit si in Germania).
Daca te mai pot ajuta cu ceva sa-mi spui.

Rein stiu ca alea sport sunt mana cereasca, am avut si eu la Stefan. Ce fac baietii?

La multi ani LACHLAN-MARIUS, alias MISTER!!! Sa fii sanatos, cuminte iar parintii sa se bucure cat mai mult de tine!
Dark cum e cu fetita la 2 ani??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

La multi ani Lachlan !sa fii sanatos si fericit langa ai tai parinti speciali!Dark sa va traiasca baiatul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

La multi ani Lachan!!!!!!!!! Sa fii sanatos si fericit si sa ai parte numai de bucurii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

LachlanSa fii sanatos,fericit,voios si sa ai parte de tot ce-i mai bun si mai frumos in viata.

bb Irina,bine ai venit pe lume.Patricia sa fie sanatoasa si sa va bucure vietile.

Lisa,sanatate maxima Anei.

Va doresc un an mai bun decat precedentul,un an cu sanatate,fericire,bucurii,impliniri,un an in care sa nu aveti parte decat de lucruri frumoase si bune.
La multi ani cu sanatate!

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Carmen mersi frumos de raspuns. Predoi si mai cum il / o cheama pe dr la care ai facut tu?

Si de ce a costat asa de mult, ca vad la ei pe site ca e 600 de ron?

si scuze ca te bombardez cu intrebari insa luni ar vrea sa mearga sa faca programare.

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

La multi ani! Un an mai bun, cu sanatate, plin de realizari si impliniri! Va pupam cu drag! Petrecere frumoasa tuturor!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Avem poza chic ad.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank"> Daria chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna-mama

Rein, te costa 25 mil la Euroclinic? Mie mi-e groaza de stat cu copilul la cozile din spital, al meu nu are nici stare si ii e frica si de doctori, urla numai cum vede pe cineva in halat
Crisspy, multumesc Cu putulica sunt ceva probleme, nu e decalotat complet si i s-a strans ceva mizerie acolo. Pediatra a zis ca nu e urgenta, sa mergem in primavara la un chirurg sa-l vada si Irina mi-o recomandase pe doamna Topor. Sper ca si la voi sa fie mai bine cu hernia, poate scapa de operatie

Pe noi la Euroclinic nu ne-a costat decat consultatia la Dr Topor, adica 90 sau 100 RON, de fiecare data cand am fost indiferent daca la decalotat sau numai s-a uitat la putza.

Anna din pacate nu cred ca scapam de operatie, e un tip de hernie care nu se retrage .

LA MULTI ANI si toate cele bune pentru Noul An!!! Sa speram ca va fi mai bun ca anul acesta

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

buna feteleeeeeeee

noi tocmai am fost urati
cu capra si iapa
a fost superrrrrrrrrrrr

LA MULTI ANI LACHLAN! SA FII SANATOS SI BARBATOS!
DARK SA ITI TRAIASCA BAIATULLLLLLLLL SI SA FIE LA FEL DE SIMPATIC CA SI PANA ACUM!

LA MULTI ANI PENTRU NOUL AN!
SA FIE UN AN PLIN DE BUCURII, SANATATE SI CREDINTA!

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 26+ PETRA ADRIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

LACHLAN

la multi ani si voua fetelor, si un an muuuult mai bun ca asta

mama de Carol (29.12.2008) si 11+

Mergi la inceput