Licurici de ian-feb 2009 Curaj Bebelusi!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Felicitari Bebelusi! sa fiti sanatoase!

Eu am fost la Dr. Topor cu baiatul mare la Grigore Alexandrescu, am avut trimitere, a durat 10 minute consultatia si i-am dat 100 de roni. La Euroclinic toata distractia nu ne costa decat 2500 roni(acum 2 ani), tot la ea. I-a facut decalotare ca facuse infectie urinara.
Si la Grigore e chiar civilizat.

Carmen, pentru mine e mana cereasca un carut sport pe care l-am luat cu 120 de roni. il pot duce intr-o mana, e tip umbrela si a rezistat multor zdranganeli. Dar e adevarat se poate folosi de la 6 luni ca nu se lasa la orizontala. Poate ar fi mai bine sa-ti gasesti un carut de la cineva pt 1-6 luni si apoi sa investesti intr-unul sport, ieftin si f.f. usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

cadia si eu am probleme cu somnul cu antonia
de exemplu
are nopti cand se culca la 8 seara si intre 4 si 6 dimineata sta treazaa
si nu am ce face decat sa o supraveghez
macar e cuminte nu se da jos din pat
sau
alt exemplu
se mai poate trezi la 6-7
si atunci decid
daca o mai culc
cumva
chiar si cu plans
macar 1 ora
antonia a fost mereu dificila cu somnicul

lissa sanatate multa annei si multa rabdare
si noi am tinut-o 3 saptamani
eram varza
parca nu se mai termina
si am facut si rosu in gat cu febra mare si cu nopti nedormite
deci putere
pupam si burticaaaaaaaaaa

patriciaaaaaaaaaaaaa felicitariiiiiiiiiiii
multa sanatate si un an nou frumossssssss

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 26+ PETRA ADRIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

LACHLAN

Sa cresti mare blondinule si sa-ti bucurii parintii in fiecare zi

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

La multi ani, Mister! Sa cresti mare , sanatos si sa ai o viata plina de bucurii! Dark, sa va traiasca si voi sa va bucurati sanatosi alturi de el!

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Rein, te costa 25 mil la Euroclinic? Mie mi-e groaza de stat cu copilul la cozile din spital, al meu nu are nici stare si ii e frica si de doctori, urla numai cum vede pe cineva in halat
Crisspy, multumesc Cu putulica sunt ceva probleme, nu e decalotat complet si i s-a strans ceva mizerie acolo. Pediatra a zis ca nu e urgenta, sa mergem in primavara la un chirurg sa-l vada si Irina mi-o recomandase pe doamna Topor. Sper ca si la voi sa fie mai bine cu hernia, poate scapa de operatie

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arriel spune:

La multi ani Mister! Sa fi fericit, sanatos si norocos in viata!

Patricia sa-ti traiasca fetita, iar tie refacere usoara!
lissa imi pare rau ca ati racit tocmai acum, multa sanatate!

Si eu tot acasa, avem invitati, si inca multe de pregatit, asa ca nu cred ca mai apuc sa intru pana maine. Va urez tuturor, cu mult drag:
La multi ani cu sanatate, Domnul sa va dea de toate, poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc!

Mami de Thea Bianca (03.02.2009)

www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712" target="_blank"> Thea primul an
Thea creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

La multi ani Lachlan Marius!!! Sa cresti fericit in familia ta iubitoare. pentru mama ta mereu inimoasa.

La multi ani tuturor si impliniri in anul ce vine! Sanatate, liniste, bucurii! Clipe minunate langa cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Lachlan Sa cresti mare si sa fii sanatos!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Avem poza chic ad.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank"> Daria chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

La multi ani LACHLAN, zis si MISTER!!! Sa fii sanatos si sa-ti bucuri parintii. Ai o mamica minunata si un tatic pe masura, deci esti deja norocos!

Si acum imi aduc aminte cum s-a dus Dark sa nasca fetita si-a venit acasa cu Mister! :)))

Mami de Ioana, Filip si 28 S

Mergi la inceput